Nie jesteś zalogowany.
dulu napisał:ed:
"Dobry Czerwony - to martwy Czerwony!" - JKM."Dobry Imperialista leży grzecznie pod Ludowym Butem!"
Jak tak was czytam, to przypominają mi się niektórzy znajomi, a mam znajomych skrajnych liberałów i skrajnych socjalistów.
I jak czytam ich statusy, głównie na fejsie, to zawsze myślę sobie, żeby nigdy ich nie poznać ze sobą
ed: Szczerze, tak, ale przynajmniej jakaś ciekawa dyskusja.
Ostatnio edytowany przez coellus (2012-07-06 17:42:50)
Ty dulowaty userze!
Szczerze, tematy wam się pomyliły.
Szczerze, tematy wam się pomyliły.
ed: Szczerze, tak, ale przynajmniej jakaś ciekawa dyskusja.
po trollowaniu dla trollowania, takie trollowanie polityczne, to nawet fajne jest.
Jak tak was czytam, to przypominają mi się niektórzy znajomi, a mam znajomych skrajnych liberałów i skrajnych socjalistów.
I jak czytam ich statusy, głównie na fejsie, to zawsze myślę sobie, żeby nigdy ich nie poznać ze sobą
Teraz mieszkam z taką skrajną socjalistką, obrończynią kolorowych i w ogóle, jak się powie jakiś rasistowski żart, mało pod sufit nie podleci. Przyjechał do mnie młodszy brat, ona nie życzy sobie mówić o Breviku w swojej obecności, on witał ją salutem rzymskim. Ogólnie kupa zabawy. Generalnie nie toleruje osób nietolerancyjnych...
Ostatnio edytowany przez dulu (2012-07-06 18:14:57)
Powiedz jej, ze jesteś nietolerancyjny i prosisz, żeby to tolerowała. Zawiesi się albo wybuchnie.
Powiedziałem jej to, co jeden z forumowiczów ma w sygnaturze: "jestem osobą nietolerancyjną i prosiłbym to uszanować". Wystarczyło, żeby nie odzywała się do mnie przez parę dni.
Możesz tez jej pojechać tym jak tak kocha kolorowych itp. Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań punkt wrzenia gwarantowany
I'm not doing shit today!
Swoją drogą ta nowa tolerancja to przecież też wytwór UE. Parytety i inne bzdury.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Z UE powinno pozostać tylko to, po co została stworzona, czyli wspólna polityka rolna (tak, UE powstała, żeby chronić europejskie rolnictwo przed amerykańskim), można jeszcze zostawić wspólną politykę zagraniczną (ACTA i te sprawy) i wspólne granice. Tyle by wystarczyło, większość dotacji i tak jest wydawana na byle co (kapitał ludzki (i dotacje do nowych firm, które się skończyły) to wyjątek). Równości w niej i tak nie ma, bo dowiedli, że Polska jest traktowana gorzej (wszystko co do nas wywożą to towary gorszej jakości). Do tego polakom przydałby się porządny kop w dupę, żeby się obudzili i zaczęli myśleć normalnie, a nie jak teraz "jakoś to będzie".
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Równości w niej i tak nie ma, bo dowiedli, że Polska jest traktowana gorzej (wszystko co do nas wywożą to towary gorszej jakości).
>HURRR DURR UNIA TO ZUO, BO TO SOCJALIZM
>HURRR DURR UNIA TO ZUO, BO NIE TRZYMA TYCH PRZEBRZYDLYCH KAPITALISTOW POD OBCASEM.
pick one
Ale te pieniądze i tak się odda.
Kto je odda? te 10 malosprytnych osob, ktore zostania w wolsce tydzien po tym, jak usa wreszcie zniesie wizy?
Ostatnio edytowany przez qwig (2012-07-07 00:41:31)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
dulu napisał:Ale te pieniądze i tak się odda.
Kto je odda? te 10 malosprytnych osob, ktore zostania w wolsce tydzien po tym, jak usa wreszcie zniesie wizy?
Ty, twoja rodzina, my, wy, oni. Już oddajemy? Wizy? Widzę, że humor ci dopisuje. Czyżbyś stał w kolejce po nie z tymi łysymi dresami?
Wybacz, może było to coś zabawnego i nie załapałem, ale weekend w stolicy dał się we znaki.
>HURRR DURR UNIA TO ZUO, BO TO SOCJALIZM
Bo rozdaje się pieniądze. Moje, twoje. Widzieliśmy, co się działo w Anglii. Czarni wyszli na ulice i zaczęli rozróbę, bo socjale zdjęli i trzeba było się za robotę wziąć.
Ostatnio edytowany przez dulu (2012-07-07 01:11:31)
Ty, twoja rodzina, my, wy, oni. Już oddajemy?
No, ostatnio widzialem niemca, ktory rozmontowywal metro - w koncu ich i trzeba je oddac.
Bo rozdaje się pieniądze. Moje, twoje. Widzieliśmy, co się działo w Anglii. Czarni wyszli na ulice i zaczęli rozróbę, bo socjale zdjęli i trzeba było się za robotę wziąć.
Bo ue ustawia wewnetrzna polityke uk. nice try. A zreszta, Ty nie jestes jednym z tych smiesznych patafianow, twierdzacych ze w somali jest gospodarczy raj na ziemi?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
dulu napisał:Ty, twoja rodzina, my, wy, oni. Już oddajemy?
No, ostatnio widzialem niemca, ktory rozmontowywal metro - w koncu ich i trzeba je oddac.
W uj śmieszne. Niemcy akurat nieźle sobie na badziewiu ue jadą.
dulu napisał:Bo rozdaje się pieniądze. Moje, twoje. Widzieliśmy, co się działo w Anglii. Czarni wyszli na ulice i zaczęli rozróbę, bo socjale zdjęli i trzeba było się za robotę wziąć.
Bo ue ustawia wewnetrzna polityke uk. nice try. A zreszta, Ty nie jestes jednym z tych smiesznych patafianow, twierdzacych ze w somali jest gospodarczy raj na ziemi?
Nie, po prostu mam problem z lewakami, którzy uważają, że rozdawanie pieniędzy za darmo na lewo i prawo jest dobre.
Nie, po prostu mam problem z lewakami, którzy uważają, że rozdawanie pieniędzy za darmo na lewo i prawo jest dobre.
jest różnica między rozdawaniem, a inwestowaniem.
dulu napisał:Nie, po prostu mam problem z lewakami, którzy uważają, że rozdawanie pieniędzy za darmo na lewo i prawo jest dobre.
Inwestowaniem?
Grecja - dodatek do mycia rąk: 420 euro miesięcznie...
Dobra to jak już jesteśmy przy tym.
Francja wybory wygrał socjalista bo właził w dupę jakże miłującym pokój wyznawcą Allaha (no dobrze czarnuchom i terrorystom od islamu) http://www.wykop.pl/ramka/1195531/franc … komputery/ i co nowe podatki. Pominę, że Sarkozy chciał ich wywalić i co więcej już to robił.
Piękny pomysł prosto z UE i naszego podwórka http://www.wykop.pl/ramka/1195147/ustaw … -i-zakazy/ kto jest za ?
Komu pasuje taka tolerancja http://www.wykop.pl/ramka/1195467/europ … k-arabski/ a tak swoją drogą skoro oni się do nas pchają to mają znać nasz język a nie odwrotnie. Typowe dla ZSRE mniejszość ma większe prawa niż większość.
Podoba mi się dycyzja http://www.wykop.pl/ramka/1195565/finla … refy-euro/ bo jest zbieżna z moją, po co mam wspierać kogoś kto nie potrafi gospodarować swoimi pieniędzmi ?
Czy ktoś z was forumowiczów dotuje i utrzymuje kogoś sobie obcego dlatego, że był głupi i przepieprzył swoją kasę ?
Ostatnio edytowany przez samael16 (2012-07-07 14:21:47)
Całą wiedzę o polityce światowej czerpiesz z Wykopu? To trochę tłumaczy ton (całkowicie abstrahując od treści).
luki349 napisał:dulu napisał:Nie, po prostu mam problem z lewakami, którzy uważają, że rozdawanie pieniędzy za darmo na lewo i prawo jest dobre.
Inwestowaniem?
Grecja - dodatek do mycia rąk: 420 euro miesięcznie...
leczenie chorób związanych z brudnymi łapami będzie kosztowało więcej. Inna sprawa, że Grecy to cwaniaczki i nieroby.
Twoje kontrargumenty są powalające. Właśnie są tymi nierobami, bo dostają kasę.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Twoje kontrargumenty są powalające. Właśnie są tymi nierobami, bo dostają kasę.
czyli ty jesteś za usunięciem pomocy społecznej, aby nieroby stały się złodziejami, bo do roboty i tak nie pójdą ?! (teraz mówię akurat o Polsce, bo Grecy już teraz wymyślili se "wirtualną, obywatelską" walutę, a podatki płaca od Euro - chleb kosztuje 10 wirtualnych euro i 0 prawdziwych euro, 23% (czy ile tam oni mają Vatu) od zera = zero)