Nie jesteś zalogowany.
Czy ktoś z subujących użytkowników wybiera się może na wspomniany w temacie konwent, który odbędzie się w dniach 21-22 lipca w Bytomiu i ma ochotę współprowadzić panel o tworzeniu napisów? Dostałam propozycję poprowadzenia czegoś takiego, ale jako iż sama już mało co tłumaczę, a za pracą w aegi nie przepadam, to pomyślałam, że może ktoś zechciałby mnie wesprzeć Nie wspominając o tym, że nie cierpię wystąpień publicznych i chętnie obciążę połową pogadanki kogoś innego Za prowadzenie atrakcji w 2 osoby przypada zniżka na wejściówkę 25%
Przedwczoraj jeszcze były No i jest jakaś runda uzupełniająca - info na stronie konwentu Nawet o Tobie myślałam i miałam wysłać PW, ale jakoś mi z głowy wyleciało
Jestem 39 w kolejce po wejściówkę teraz tylko liczyć, aż tyle osób spóźni się z wpłatą... ^^;
Ej, ale tam jest napisane, że twórcy atrakcji mają zapewnioną wejściówkę ty utrzymujesz tam z nimi jakiś kontakt? Może się zapytaj xD
Ostatnio edytowany przez Qashqai (2012-07-04 18:38:30)
Co ma tłumaczenie do pracy w aegi? xD
Wystarczy notatnik. Nic więcej
Notatnik w odpowiednich rękach jest uber, gwig w nim ogląda animu.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Windowsowy Notepad jest do bani. Do Notepada 2 albo Notepada++ można doinstalować pluginy, dzięki którym zamiast zer i jedynek ogląda się ASCII-art, a linuksowe kombajny same przewijają klatki.
bodzio, czytajże. Panel o fansubach, nie o samym tłumaczeniu chociaż do napisów też od bidy by wystarczył notatnik xD
To i tak nie wiem na co komu coś więcej niż notatnik - sam robiłem w takowym karaoke, posiłkując się tylko kalkulatorem
A efekty np \pos dla sylab do dziś wpisuję w notatniku...
Pamiętam swego czasu był na jednym krakowskim conie taki panel. Byli na nim sami fansuberzy i Bakura tylko puszczał filmiki ze swoich karaoke. xD
Byli na nim sami fansuberzy i Bakura tylko puszczał filmiki ze swoich karaoke. xD
To tłocznie tam nie było . Czyli takie fap party nad przebajerowanym karaoke?
Szkoda, że na Balconie. Gdyby to było na Animatsuri, chętnie bym się wybrał
To tłocznie tam nie było . Czyli takie fap party nad przebajerowanym karaoke?
Ja tam nie wiem. Przyszedłem w połowie. Wcześniej spałem, popatrzyłem trochę i znów poszedłem spać.