Nie jesteś zalogowany.
zassalem Shin Bible Black (DVD-R) no i mam tylko angielskie audio, natomiast w nfo jak bys stoi "Audio: English or Japanese (Dolby Digital)". Tylko ja tak mam, czy faktycznie w nfo just blad?
Ja nic nie mówię, ale ta seria jest u nas na licencji (jesli chodzi o 2 serię;)). Mod się pewno przyczepi, a co do audio to nie mam pojęcia. Gomme[baka].
sprawdz jakims programem strukture tej plytki (np. DVD Shrink)
Ja nic nie mówię, ale ta seria jest u nas na licencji (jesli chodzi o 2 serię;)). Mod się pewno przyczepi, a co do audio to nie mam pojęcia. Gomme[baka].
Dobrze powiedziane . O zlicencjonowanych anime w naszym kraju nie udzielamy porad, jasne ?
Dobrze powiedziane . O zlicencjonowanych anime w naszym kraju nie udzielamy porad, jasne ?
Tu się niezgodze[zly]jeśli kotś np. spyta gdzie anime można kupić(w danym mieście) albo czy się opłaca to wszyscy bardzo chętnie pomogą.:D
Virus napisał:Dobrze powiedziane . O zlicencjonowanych anime w naszym kraju nie udzielamy porad, jasne ?
Tu się niezgodze[zly]jeśli kotś np. spyta gdzie anime można kupić(w danym mieście) albo czy się opłaca to wszyscy bardzo chętnie pomogą.:D
Źle to zabrzmiało z mojej strony . Jasne, że wszelkie info gdzie kupić itp. pomożemy podać, ale o ściąganiu i pomocy (tak jak w tym przypadku) przy zlicencjonowanych tytułach CICHO SZA!
tyle szumu o nic. a skad ja poki co mam wziasc anime, jak go jeszcze w sklepach nie ma? wyjdzie to sie kupi, ale poki co trzeba ogladac co sie ma.