Nie jesteś zalogowany.
Ja jestem tępa, ale to brzmi jakbyś zjadaczu został nazwany yaoistą
Być zakochanym w kimś I wiedzieć, że to beznadziejne ||________ Miałeś ochraniać mi plecy ______
_______________ Że ta osoba _________________||___ A ty tymczasem Wbiłeś w nie sztylet __
Nigdy Cię tak nie dotknie, Ani nie spojrzy na Ciebie ___||____________ ...Bez słowa... __________
____________Tak jakbyś tego chciał ____________|| To się nazywa Być fałszywym przyjacielem!
"Jawna prowokacja i spam "
haha xd to takie zagranie taktycznie, a tak zwane podwaliny to były xD
Jak mniemam jednak nie dotarłeś na meczyk
ps: tajger... czepiasz się ;d tam nic o yaoi nie ma xD a zainteresowani wiedzą o co chodzi
Ostatnio edytowany przez Isao (2010-12-07 10:09:00)
Ja rozumiem mieć bzika na punkcie yaoi jako dziewczyna, ale bez przesady... Co najmniej dziwne poczucie humoru. Oo
Isuś - a ja byłem za Juve i w dupie z tym waszym Lechem. xD Zjadacz, to wie, komu kibicować.
Isuś - a ja byłem za Juve i w dupie z tym waszym Lechem. xD Zjadacz, to wie, komu kibicować.
No stary, z tymi słowami to w Wielkopolsce, a w Poznaniu szczególnie nie za wesoło byś miał ;]
@Isao - chcesz powiedzieć, że nie zamarzłeś na meczu
Hatake napisał:Isuś - a ja byłem za Juve i w dupie z tym waszym Lechem. xD Zjadacz, to wie, komu kibicować.
No stary, z tymi słowami to w Wielkopolsce, a w Poznaniu szczególnie nie za wesoło byś miał ;]
@Isao - chcesz powiedzieć, że nie zamarzłeś na meczu
Stwierdzasz oczywistość. Temu to napisałem. Na szczęście mieszkam daleko od wielkopolski. xD
~Maniack
Melduję na nieszczęście dla niektórych, że jeszcze nie
A teraz wracamy do zdjęć.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Zazwyczja fotek sobie nie robię, ale wczoraj byłem na konwencie (animadżik - pisałem ostatnio o nim na forum) - mam zrobionych około 200 fotek - sam jestem na aż 5 ;D + parę filmików. Fotki z konwentu wrzuce później w odpowienim temacie (na ansi wrzuce pewnie jakies wybrane fotki, a na forum nnh wszystko + trochę opisów), a tym czasem tutaj 3 fotki, na którym sam jestem xD
///edit:
Odnośnie konwentu dodam tylko, że to był mój pierwszy konwent, na który pojechałem ;D
Nie wiem jak to w Polsce wygląda, ale ten był naprawdę spory i było miło - trochę stoisk typu SQUARE ENIX, z FF, Anime i mangami, duże pomieszczenie z grami - GAMZE ZONE - można było sobie pograć - trochę wywiadów i takich innych dupereli + rózne zabawy, wystawy fanartów, jeden Japoniec robił portrety w stylu anime (też mam gdzieś fotki z tym) -> mistrzostwo, widzialem jak jeden portret strzelił w 15 - 20 min
Ostatnio edytowany przez tymek88 (2011-08-01 16:16:37)
Jako że dawno się nie udzielałam na ansi wrzucam swoje aktualne zdjęcia : 3
Być zakochanym w kimś I wiedzieć, że to beznadziejne ||________ Miałeś ochraniać mi plecy ______
_______________ Że ta osoba _________________||___ A ty tymczasem Wbiłeś w nie sztylet __
Nigdy Cię tak nie dotknie, Ani nie spojrzy na Ciebie ___||____________ ...Bez słowa... __________
____________Tak jakbyś tego chciał ____________|| To się nazywa Być fałszywym przyjacielem!
Spoko, widzieliśmy twoje aktualne zdjęcie.
Spoko, widzieliśmy twoje aktualne zdjęcie.
Epic win. Xd
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Skoro jakaś "górniczka" odkopała ten temat, to może w końcu i ja tu wrzucę swoją fotę. Tak apropo, chylę czoła przed twą urodą, Spamerko.
~dulu jak mi się włamali na konto to już nie moja wina, a co wstawili to nie wiem : P
~sebek2501 Dziękuje : D
Ostatnio edytowany przez Spamerka (2012-06-13 22:22:49)
~dulu jak mi się włamali na konto to już nie moja wina, a co wstawili to nie wiem : P
~sebek2501 Dziękuje : D
Zdjęcie, gdzie się fotkałaś przed lustrem w łazience w staniku
Ty dulowaty userze!
hasło spamerka1. Już wiadomo jak ci się włamali na konto.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!