Nie jesteś zalogowany.
Post pisany w imieniu koleżanki, która na pewno będzie wdzięczna dla każdego, kto poświęci swoje 5 minut na wypełnienie tej krótkiej ankiety.
"Tak...i znowu nadszedł czas pisania pracy i z tej okazji chciałabym was wykorzystać do niecnych celów...czyli oczywiście prosić o wypełnienie ankiety do magisterki
W tym roku piszę na temat Kolei Transsyberyjskiej i jako że idzie mi to stosunkowo wolno byłabym wdzięczna za każdą pomoc^^
Generalnie chodzi mi tutaj nie tylko o osoby, które miały z nią kontakt, ale nawet o tych, którzy nigdy z ową nazwą się nie zetknęli, a nawet tych, którzy w ogóle podróżować nie lubią.
Z góry dziękuję za pofatygowanie się i wypełnienie tej oto krótkiej ankiety:
PS. Jak wypełnicie, to sobie trollujcie ile wlezie. ;p
Wypełniłem.
I tak, napisałem o tym. I tak, w dupie to mam, że wg niektórych pisanie o tym jest bez sensu.
Z Bogiem.
Poszła. Z Bogiem.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Wypełniłem i poczytałem odpowiedzi niektórych..
Jeśli nie, to czy mimo to chciał(a)by Pan/Pani odbyć taką podróż? Proszę uzasadnić swoją odpowiedź.
"Tak bo chce mi sie ruchac"
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
W wynikach :
Czy podróżował/a Pan/Pani Koleją Transsyberyjską? - 0%
Jeśli tak, to proszę napisać jakie były okoliczności Pana/Pani wyjazdu (ile razy Pan/Pani podróżował/a Koleją Transsyberyjską, skąd - dokąd, którą klasą, w jakim celu, ile dni zajęła podróż, sam/w towarzystwie znajomych/innych osób). - 1,8%
Czegoś tu nie rozumiem chyba .
Powodzenia w pracy .
Wypełniłem Na otwarte pytania za bardzo mi się nie chciało odpowiadać :p
Cytat "Z dupy ta ankieta. If you know what i mean." - cóż humanista robił ankietę
ps. Co to za kierunek? "Życie na bagnie" albo "Stosunki miedzy borsukami"?
Ostatnio edytowany przez Tanis (2012-05-27 21:12:55)
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.