Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Zastanawiam się, czy ktoś może ma w planach ten lipcowy konwent w Warszawie Druga tura rezerwacji rusza dzisiaj o 23:59, puszczają 600 sztuk, pierwsze wejściówki rozeszły się jak ciepłe bułeczki, więc radzę się sprężać
Miejsce: Warszawa
Data: 13 lipca 18:00 do 14:00 15 lipca 2012 r.
Cena:
40zł* za całość imprezy (13 – 15 lipca) -> przedpłaty
25zł za jeden dzień imprezy (13, 14 lub 15 lipca) -> tylko do kupienia na miejscuInformacje dodatkowe:
Osoby nieletnie muszą na konwencie przekazać nam wypełnioną Kartę Konwentowicza, bez niej nie będą mogły uczestniczyć w konwencie.
Ilość miejsc na konwent jest nieograniczona.
aż tak bardzo sprężać się nie trzeba.
>konwnet
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Nie ma czegoś takiego jak konwent z nieograniczoną liczbą miejsc To impreza, która musi spełniać pewne wymogi, do których zalicza się m. in. podanie liczby uczestników Z anime.com.pl - Limit miejsc: 1500 Ale nie o to tu w sumie chodzi, do połowy czerwca pewnie z wejściówkami nie będzie problemu, bardziej martwiłbym się cenami, już jest 40 zł, a taniej na pewno nie będzie
~Qwig, raz na radziecki rok można się wybrać Chociażby pooglądać pokemony xDD
Ostatnio edytowany przez ghostpl22 (2012-05-23 23:53:53)
Załapałem się na pierwszą turę - 35 zł :3
Chyba nie ma co patrzec na ID... złapałam bilet w pierwszej turze a mam ID 448
Może trzeba napisać jakiś donosik do proboszcza okolicznej parafii, ewentualnie dyrekcji tej szkoły? Jest to, w końcu, bardzo duży zjazd szatanistów. A głupi rodzice nawet się nie domyślają, gdzie ich biedne pociechy będą i na jakich zwyrodnialców tam trafią.
"Jeśli twoje dziecko idzie na konwent, to wiedz, że coś się z nim dzieje".
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
I nie wiem czy do końca zgodny z prawem.
I nie wiem, czy do końca zgodny z ortografią!
Punkt o takiej treści nie pierwszy raz się pojawia w regulaminie konwentu. Nie uwierzę jednak że gdyby doszło do wypadku na jego terenie organizator mógłby umyć ręce.
btw jeśli organizator nie bierze za nic odpowiedzialności (straty moralne, kradzieże, wypadki itp) to na cholerę jest tam ochrona?!
Ostatnio edytowany przez Dyrcie (2012-05-24 16:04:29)
By nie doszło do poważnej bójki :p
To akurat dość proste. Ochrona jest po to, żeby do takich bójek nie dopuścić, ale GDYBY JEDNAK COŚ SIĘ STAŁO - organizator umywa ręce Poza tym są chyba specjalne ubezpieczenia dla organizatorów na wypadek, gdyby stało się coś dziwnego (np. jedna z dziewczyn przebywających na kolonii zaszła w ciążę). Wydaje mi się, że dość niedawno trąbili o tym w telewizorni.
Strony 1