Nie jesteś zalogowany.
Chłopie, trzeba było widzieć, co ja obecnym tu ludziom dałem do wypełnienia. Nie ma się co szczypać.
Poza tym taka uwaga - w kwestii gatunków spokojnie mogłeś sobie darować rozbijanie na anime i mangę. Spokojnie jedno pytanie na to by wystarczyło. Ale już po ptakach
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Wypełnione. Ciekawi mnie ten przeciętny polski fan. Może ma 20 lat i podstawowe wykształcenie?
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-05-11 16:25:54)
Ja również wypełniłem ankietę i życzę powodzenia w pracy.
Zrobione
Good Luck... na szczęście to już za mną...
50 minut temu liczba respondentów przekroczyła 1000 osób, a nie minęły nawet 24 godziny od rozpoczęcia ankiety. Dzięki za pomoc Już mogę nawet teraz zacząć pisać rozdział o odbiorcach Kto wie może przez najbliższy tydzień dobije 2000 A ja się biedny martwiłem czy znajdzie się chociaż 100 dobrych dusz, która zlituje się i wypełni moją ankietkę.
Dla zainteresowanych: Wygląda na to że przeciętny odbiorca mangi i anime to dziewczyna w wieku licealnym/przedlicealnym mieszkająca w większym mieście w województwie mazowieckim/śląskim/dolnośląskim. Hmmm...ciekawe.
Pewnie jeszcze yaoistka
Wygląda na to że przeciętny odbiorca mangi i anime to dziewczyna w wieku licealnym/przedlicealnym mieszkająca w większym mieście w województwie mazowieckim/śląskim/dolnośląskim. Hmmm...ciekawe.
Faktycznie często mi się wydaje, że jest więcej dziewczyn oglądających anime niż chłopaków.
niebieskimak napisał:Wygląda na to że przeciętny odbiorca mangi i anime to dziewczyna w wieku licealnym/przedlicealnym mieszkająca w większym mieście w województwie mazowieckim/śląskim/dolnośląskim. Hmmm...ciekawe.
Faktycznie często mi się wydaje, że jest więcej dziewczyn oglądających anime niż chłopaków.
... powiedział tom na ANSI, gdzie 80% użytkowników to faceci.
Ty dulowaty userze!
... powiedział tom na ANSI, gdzie 80% użytkowników to faceci.
Pozostałe 60% też.
70% ankietowanych stanowią kobiety.
Yaoi jest na 10 lub 12 gatunkiem pod względem popularności wśród ankietowanych (w zależności czy brane pod uwagi są mangi czy anime)
Byłem przekonany do momentu zobaczenia wyników ankiety (aktualnych może się jeszcze zmienią z czasem), że typowy odbiorca to facet po 20 heh...
niebieskimak napisał:Wygląda na to że przeciętny odbiorca mangi i anime to dziewczyna w wieku licealnym/przedlicealnym mieszkająca w większym mieście w województwie mazowieckim/śląskim/dolnośląskim. Hmmm...ciekawe.
Dziwnie ci się wydaje.
Mam może 6 koleżanek interesujących się anime, z tego dwie obecnie ograniczają się tylko do yaoi .
Kolegów od groma...
Ostatnio edytowany przez vegeta391 (2012-05-11 22:31:00)
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Wynik ankiety pokazuje tylko, że dziewczyny oglądające anime chętniej wypełniają takie rzeczy
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Mam może 6 koleżanek interesujących się anime, z tego dwie obecnie ograniczają się tylko do yaoi .
Kolegów od groma...
W internecie przeglądam wiele różnych for o anime i na wielu z nich przeważają dziewczyny.
Hm. Fakt, że mam małe zaległości. Ale swego czasu rzeczywiście dużo pań było na forach z anime-online, hm, hm x3.
To chyba to, że płeć piękna ma większą śmiałość i więcej chęci od nas. Tylko strzelam.
Ostatnio edytowany przez Quithe (2012-05-12 16:15:29)
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Wypełnione ;>
Poszło.
...:::CHEMIA CZYNI CUDA:::...
Po cholerę piszecie, że wypełniliście? Rozumiem dyskusję na temat samej ankiety i pytań. Ale chwalenie się światu, że się wypełniło... To jak iść do kibla i oznajmić to całej rodzinie, że się idzie.
*klep, klep* gratuluję, dobra robota!