Nie jesteś zalogowany.
http://tech.wp.pl/kat,1009785,title,Blo … caid=1e6a1
I mamy już pierwszy przykład nadużywania przepisów i naiwności internautów.
Podobny wirus już funkcjonował, jednak nie "opierał się" o nielegalne rzeczy
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Teraz na fali histerii powiązanej z piractwem faktycznie mogą zebrać ciekawe żniwo
Ty dulowaty userze!
Zawsze można znaleźć poradnik na necie do poszczególnych wirusów. Samo usunięcie pewnego malware'a zajęło mi godzinę, ciekawe, jak z tym będzie :p Ważne, aby zrobić to jak najszybciej, bo nie wiadomo, czy jest groźny.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-05-09 09:20:06)
Zawsze można znaleźć poradnik na necie do poszczególnych wirusów. Samo usunięcie pewnego malware'a zajęło mi godzinę, ciekawe, jak z tym będzie :p Ważne, aby zrobić to jak najszybciej, bo nie wiadomo, czy jest groźny.
Duża część użytkowników komputerów nie wie jak się go pozbyć. W panice robią wszystko.
NNH*:
Pierwszy "prawdziwy" w naszym rozumieniu wirus komputerowy powstał właśnie po to, żeby policzyć komputery posiadające piracką wersję pewnego programu.
@duch_84, w panice, najczęściej na pierwszy ogień, idzie format kompa.
ACTA ostatecznie odrzucone w PE.
Ty dulowaty userze!
Ostatnio fajne rzeczy dzieją się w PE i przy rozprawach w Trybunale.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-07-04 13:43:59)
http://pej.cz/ACTA-wejdzie-bez-wzgledu- … iego-a3500
A to już nieaktualne?
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
KE nie ma mocy prawnej przepchnięcia tej umowy. To raz. Dwa, KE nie składa się z samego Guchta, a tam nie wszyscy są pro-ACTA. Trzy - wcale nie ma pewności, że ETS wyda korzystny dla umowy wyrok, w końcu negatywnych opinii prawnych dla ACTA jest od groma, cztery - nawet gdyby jakimś cudem, to musi przejść ponowne głosowanie w PE.
Ty dulowaty userze!
Pięć - a jeśli i tak to przepchną, to robimy rewolucje i odchodzimy z UE.
Pięć - a jeśli i tak to przepchną, to robimy rewolucje i odchodzimy z UE.
Nawet bez tego powinniśmy odejść, bo szans na przetrwanie UE już nie ma.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Dx51, a coellus o czym pisze w #1148 poście?
O odrzuceniu ACTY przez PE.
Puki UE daje kasę, póty my powinniśmy w niej być.
Puki UE daje kasę, póty my powinniśmy w niej być.
Już niedługo, a UE się upomni o tę kasę.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Pewnie, wyjdźmy z UE, niech wywalą wszystkich Polaków z Anglii, Niemczech, Irlandii, Holandii ect.
Bezrobocie nam skoczy do 30%, znowu się zacznie "na twoje miejsce mamy 15 chętnych", ale spoko, wyjdźmy.
Sorry, miśki, UE to nie tylko kurs euro.
A, i zapomniałabym. Gdyby nie ta zje*ana UE, nasz kochany rząd ratyfikowałby ACTA już w styczniu, a może i jeszcze wcześniej. Tacy źli ci z UE.
Ostatnio edytowany przez coellus (2012-07-04 23:24:28)
Ty dulowaty userze!
Ja jedynie twierdzę, że UE upadnie w niedalekiej przyszłości (sądząc po sytuacji gospodarczej w niektórych krajach).
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.