Nie jesteś zalogowany.
Bodzio robił za lektora przy filmie http://www.filmweb.pl/film/Kropka%2C+kr … 972-100910
Bodzio, już taka moja językoznawcza uwaga typu pro forma - nie ma czegoś takiego jak czas dokonany.
Trolling is a art Czuj się złapana
nie, bodzio to Krystyna Czubówna
damn it, wydało się
Ja wywaliłem posta, a Quithe zamknął temat...
Post był długi i chyba nie najgłupszy. Dotyczył sytuacji na forum. Może tu podzielę się malutkim fragmencikiem:
Chcecie rozruszać forum? Na początek wspólnie uaktualnijmy FAQ, bo jest mocno przeterminowane, a linki z daleka walą padliną. bodzio mógłby zająć się przecinkami.
Co mod na to?
Jeśli jeszcze masz tego posta, to chyba już był temat o ogólnej sytuacji na forum, więc wrzuć tam
FAQ - w sumie racja, przydałoby się tam zajrzeć i zrobić aktualizację. Obgadamy sprawę i by co otworzy się nowy temat na to.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Czarna magia - posty znikają.
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Gra ktoś z was w Avengersów na fejsie? Przydałaby się pomoc np. do obsadzania załogi samolotów
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Trolle w rzeczywsitym świecie:
Koko-sroko, czyli nasz hymn euro już chyba wszyscy znają.
Na pocieszenie dodam, że Ukraińcy są w niewiele lepszej sytuacji
Ty dulowaty userze!
Na początku myślałem, że sobie w Trójce jaja robią, ale wychodzi na to, że ktoś naprawdę stara się, żeby na Ojro wiocha była nieziemska.
Btw. możemy śpiewać Anthem is Koko, it is loco. I said "Oh no"!
Ciekawie się zapowiada
Leo WHY?!
Kolejny powód na rozwalenie euro.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Powiedz że żartujesz! Nie wierzę! Nie wierzę!
coellus napisał:Koko-sroko, czyli nasz hymn euro już chyba wszyscy znają.
Powiedz że żartujesz! Nie wierzę! Nie wierzę!
Nie, to już jest srsbsns.
Ja się zastanawiam, po co orełka wracali, mogli od razu dać kurę i wszystko zachowałoby swój klimat
Ty dulowaty userze!
Od wczoraj nie mogę ze śmiechu wyrobić. Pasuje do tej naszej imprezy
Europa i tak przyjeżdza na wieś na turniej, więc jest ok
Ostatnio edytowany przez jacellow (2012-05-03 14:32:20)
Na znak protestu/poparcia proponuję obrzucić odpowiednie instytucje kurzymi jajami. Oczywiście przy akompaniamencie hymnu
Oj tam, oj tam.
Nawalą się wszyscy i będą śpiewać. Tak właśnie to widzę
down:
wątpię, synalek czy córeczka byliby mniej więcej w naszej grupie wiekowej, a coś takiego może wymyślić tylko kółko babć wiejskich.
Ostatnio edytowany przez coellus (2012-05-03 14:45:46)
Ty dulowaty userze!
Pewnie hymn został wymyślony przez jakiegoś synalka albo córunie polityka. Jak zwykle zresztą. xD
Dróg nie ma, hoteli nie ma, ceny jak na zachodzie, hymn z tyłka, po 3 meczach nasi odejdą z kwitkiem. Coś jeszcze się [nie] udało naszemu płemiełowi?
Zwykła śmieszna piosenka.
A co innego proponowalibyście na hymn? Oglądałam wybór tego całego hymnu i albo jakieś smęty, albo nie na temat lub jeszcze inne badziewie. To i tak najlepsza propozycja Oo
Ostatnio edytowany przez engrisz (2012-05-03 15:12:55)
A co innego proponowalibyście na hymn? Oglądałam wybór tego całego hymnu i albo jakieś smęty, albo nie na temat lub jeszcze inne badziewie. To i tak najlepsza propozycja Oo
Dałbyś tylko ogłoszenie w sprawie hymnu na euro 2012 to miałbyś multum ludzi, którzy podjęli by się tego zadania. Miałbyś z czego wybierać ; ]