Nie jesteś zalogowany.
Łał, powiem, że 259 rozdział całkiem, całkiem mi się podobał Nowy, i to aż 6 mistrz FT, śmieszne cele 5 mistrza, Max prawie > Natsu Laxus znów w gildii + czyżby Poryluska była smokiem Grandine? Jeśli tak, to może cały Zeref jest smokiem ognia, w końcu wcześniej sam mówił, że tylko Natsu go może pokonać i skądś go znał
Fajny pomysł z tym turniejem Zobaczymy co z tego wyjdzie i jak bardzo "magowie z wyspy" stali się słabsi.
LOL
W turnieju biorą 2 drużyny z FT no i ba, w Drużynie B jest Jeallal pod postacią Mystguna Wszyscy najsilniejsi z FT są, no brakuje tylko Gildartsa.
Btw, a co myślicie o zapowiedzianym filmie kinowym FT?
No i poznaliśmy gwiezdne duchy zodiaku których wcześniej nie było, czyli wagę i Ryby ;D Waga- ładnie zrobiona i moc też spoko, ale ryby to porażka... No i zaskoczony byłem, że jest jeszcze wężownik
Natsu znów kozak! Brakowało mi tych jego rozpierduch
Ja tam akurat wolę ryby, bo waga taka oklepana i po najmniejszej linii oporu. Zdecydowanie na plus w tym wszystkim, że dość dobrze wybrnął autor z czegoś, co z pozoru wydawało się sporym błędem, a mianowicie Lucy zbierającej złote klucze, jakby to było byle co. Wytłumaczenie, że gwiezdni magowie "wymierają" i najprawdopodobniej zostało już ich tylko dwoje jest całkiem sensowne. O dziwo ostatnio mi się manga zaczęła podobać i teraz tylko trzymam kciuki żeby mi w to jakiejś "mocy przyjaźni" znowu nie władowano. Mashima to tak lubi, dobrze zacznie, a potem dowali jakimś płaskim jak kartka z charakteru złym i sztampowym zakończeniem, że aż się płakać chce.
Ostatnio edytowany przez Urizithar (2012-05-21 01:50:36)
No, najnowszy rozdział całkiem dobry, dużo walki, Smoczy Zabójcy Szablozębnych już 2 power upa użwywają w jednym rozdziale. lol
Mam nadzieję, że efekt będzie taki sam, jak po użyciu pierwszego power upa, czyli Natsu & Gajeel dalej będą robić miazgę.
Zdecydowanie efekt będzie znacznie silniejszy. Zapewne przy pomocy właśnie Smoczej Siły zabili smoki. Zresztą było widać szok wszystkich. Specjalnie pierwszej mistrzyni i Jelala. Natsu i Gajeel będą mieli spore kłopoty. Aczkolwiek wątpię by przegrali. Gdyż tamci by się potem wywyższali. W końcu FT musi być pierwsza na liście..
Co myślicie o nowym rozdziale, który z lekka wieje nudą? No, ale w następnym powinno się dziać, w końcu Natsu vs. Rogue ^^
Ale wielki sojusz wszystkich gildii magicznych też obiecująco wygląda. I bym zapomniał, wygląd króla Fiore > me ;s
Ostatnio edytowany przez KieR (2013-03-31 00:39:41)
Witam.
Na którym rozdziale mangi zakonczyli nadawanie anime?
Najlepiej od 296 zacznij sobie czytać =) Lekko powtórkę walki będziesz mieć walki Natsu vs. miniSmoczki.
Podziękował
Wow, czyżby Gray kopnął w kalendarz? 0.o Imo to trochę nierealne, no ale...
Mogliby zacząć pomału ginąć.
To pewnie będzie jego lodowy klon, gdzieś w mandze czy też w anime to używał.
Może i zginął, ale Ultear cofnie czas do momentu otwarcia bramy.
No troszkę się pomyliłem bo tylko 1 minuta
Ale z drugiej strony chciała zrobić to co wcześniej napisałem.
Ostatnio edytowany przez tornadoretkinia (2013-06-14 12:49:57)
Mój Boże, co za gówno.