Nie jesteś zalogowany.
Maigo mam, nadzieje, że jak najmniej będzie osób takich jak ty chodziło po świecie, bo dzięki właśnie takiemu pieprzeniu świat staje się coraz gorszy, ale miło wiedzieć, że według, Ciebie należy analizować moralność pedofila a może gwałciciela, a racja zapomniałem pomyśleć przecież zgwałcił tą kobietę ponieważ miał trudne dzieciństwo, była za bardzo wyzywająco ubrana, albo pedofil przeleciał tą dziewczynkę nie ważne, że miała 12 lat i będzie miała traumę do końca życia, nieważne, ale należy szukać powodów do uniewinnienia, bo miał trudne dzieciństwo, matka go biła itp tak samo z mordercą czy Ciebie kobieto p****lo do końca ?
Łatwo tak pieprzyć ale szczerze, jeśli Coś takiego kiedykolwiek się przydarzy twojej rodzinie, czyli gwałciciel/pedofil/morderca już widzę jak będziesz prawić to g**** w kierunku do niego i jak się nad nim ulitujesz.
Ostatnio edytowany przez samael16 (2012-04-05 20:26:06)
Coś ci przecinek laguje. :/
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Aż się wypowiem, bo szkoda mi Maigo xD
Samael 16, a ja z kolei mam nadzieję, że po świecie będzie chodziło jak najmniej osób takich jak ty, bo właśnie dzięki takiemu pieprzeniu bardzo szybko czeka nas powrót do nadużywania prawa i powrotu do "dajcie mi człowieka, znajdę na niego paragraf". Wymiar sprawiedliwości ma nie tylko na celu skazywanie winnych za zbrodnie, ale także niedopuszczenie do tego, żeby osoba niewinna poszła za kratki. A to wymaga czasu, cierpliwości i badań. Nikt nie będzie tutaj robił wyjątku dla matki Madzi, Zosi, czy Kasi tylko dlatego, że sprawa jest medialna.
Mam wrażenie (nadzieję?), że ten temat to jakiś zupełny trolling. Niejedna osoba feruje tutaj wyrok mając jedynie blade pojęcie o sytuacji, opierając się na informacjach zasłyszanych w prasie. Nie wspominając już o tym, że posiada wiedzę na temat psychologii i prawa, która pozwala na dogłębne przeanalizowanie stanu faktycznego i wymierzenie właściwej kary (którą oczywiście jest kula w łeb albo powieszenie, bo szkoda kuli). Łatwo jest wydawać wyrok siedząc przed ekranem komputera, trochę gorzej, gdy ma się pojęcie o temacie, na który się pisze.
Co to za przykłady z gwałcicielami i pedofilami? Co one mają wspólnego z tą sprawą? Do każdego człowieka trzeba podejść indywidualnie, bo umieszczenie go w więzieniu na resztę życia to dość poważna decyzja.
Maigo mam, nadzieje, że jak najmniej będzie osób takich jak ty chodziło, po świecie
Ciekawe, to samo pomyślałam wcześniej o Tobie i innych, którzy najchętniej pozabijaliby wszystkich przestępców.
bo dzięki właśnie takiemu pieprzeniu świat staje się coraz gorszy
Ciekawe, na czym opierasz swoją hipotezę.
Co do reszty Twojego posta, to nie mam pojęcia, o czym mówisz i odnoszę wrażenie, że nie zrozumiałeś ani słowa z tego, co napisałam. Nigdzie nie wspominałam, że tych ludzi nie należy karać czy ich broń Boże uniewinniać. Wszyscy powinni odpowiedzieć za to, co zrobili. Mowa była o zabijaniu i karze śmierci, prawda? I o tym, dlaczego jest to moralnie niewłaściwe?
@Syriusz15, ja po przeczytaniu tego tematu zaczynam odnosić wrażenie, że indywidualne podejście do człowieka nie jest w modzie, bo szybciej i oszczędniej jest po prostu go zabić.
Drogi Syriuszu, czy trzeba mieć tytuł profesora habilitowanego, żeby wiedzieć, że ziemia jest okrągła?
Tylko po co ich zabijać? Nie szkoda pieniędzy przeznaczonych na ich edukację, opiekę zdrowotną czy inne socjały? Lepiej taką osóbkę na roboty przymusowe w kamieniołomie wysłać :]
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
po tym co czytałem o tych "rodzicach" Madzi to faktycznie egoiści, egocentrycy, socjopaci. Na onecie był artykuł gdzie wypowiadali się ludzie z ich miasta, którzy znali ich od dzieciństwa. Taki właśnie obraz się wyłania z ich opisów. Potwierdza to zachowanie rodziców po śmierci dziecka. Szlajają się po kurortach, udzielają w mediach, na cmentarz nie zajrzą, zero żałoby.
Kazania lepsze serwujecie od klech. Do seminariów pójdźcie i już połowa sukcesu. Ja mam jedno jedno zastrzeżenie, czy jak to chcecie nazywać. Mam nadzieję, że Maigo i jej kult moralności pomoże mi. Z medialnej papki dowiedziałem się, że pani W. miała pod opieką dziecko i właśnie wtedy doznało urazu głowy. Później sobie śledztwa urządzali. Ja się pytam, dlaczego dziecko zostało znalezione pod stertą gruzu, a nie w szpitalu, gdzie mogłoby żyć? BTW. Maigo, nie mam nic do ukrycia, to nie uciekam. Tak czy nie?
Czemu mnie pytasz? Skąd mam wiedzieć? To nie moja sprawa, ja sobie z pretensjami i i wyzwiskami poczekam na oficjalne wyjaśnienie.
Do seminarium mnie nie wysyłaj, bo jestem niewierząca. Zresztą i tak mam złą płeć.
Poza tym, Maigo i jej kult moralności? Nieźle, to mi się podoba. Powinnam założyć nową religię.
(Chociaż w sumie naprawdę mam wrażenie, że nie powiedziałam nic odkrywczego.)
Hej, czy mi się wydaje, czy mamy teraz Wielki Piątek? Chrystus za grzechy umiera i takie tam? Może wypadałoby na święta przyhamować i zająć się sobą. W sumie tak głupio trochę, chrześcijanie wokół będą mówić o wybaczaniu bliźniemu i podobnych sprawach, a na ANSI tylko rozważania, jak by tu zabić jakąś złą kobietę.
To się robi coraz bardziej tragiczne. Jeszcze tak dalej i ukaże się wiadomość o jej śmierci.
Widzicie jaka kutwa?
Dziwię się, że tak późno. Już od dawna spodziewałam się, że popełni samobójstwo.
No, o ile rzeczywiście próbowała je popełnić, bo ani z nią, ani z medialnymi rewelacjami już nic nie wiadomo.
Nie może wyjść w tłum i powiedzieć co się stało? Tłum byłby skuteczniejszy niż leki C:
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Ja mam nadzieję, że nic się jej nie stanie (żal mi jej). Zresztą jakby ludzie ją nie atakowali (sąsiedzi) to może tak by się nie zachowywała.
A uciec nie może, gdyż grozi jej więzienie.
Oczywiście jest jakaś możliwość, że to wszystko gra, ale wątpię.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2012-04-07 00:41:13)
http://www.empik.com/wybaczcie-mi-barto … ,ksiazka-p
Nic tylko czekać na film
Miałem właśnie napisać to samo
http://www.empik.com/wybaczcie-mi-barto … ,ksiazka-p
Nic tylko czekać na film
Oo nie wierzę! Już jest o tym książka? O Madzi? O dupczeniu się? Narodzinach, a potem o niebezpiecznych progach?
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
To się nazywa hipokryzja. Premiera filmu na jesień