Nie jesteś zalogowany.
Znawcą w temacie sprzętu komputerowego to Ty akurat nie jesteś
Może jakimś specjalistą nie jestem, ale i tak sporo się orientuję w temacie sprzętu komputerowego i oprogramowania.
Zresztą skończyłem studia informatyczne, właśnie dlatego, że to lubię.
Odpowiedź na pytanie(?) - nigdy
Czyli nie podoba ci się nick quithe.
Chciałbym tak
Widzisz datę mojego dołączenia? W czerwcu 2006 roku kupiłem komputer, z którego teraz pisze xD
No to nic dziwnego, że anime HD/full HD nie chcą ci dobrze działać.
Najważniejszy jest procesor, gdyż jeśli jest obciążony w 100 procentach to anime się zacina.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2012-04-04 01:22:45)
Dobre łącze też się przyda, zależy jaki upgrade
Laska
Sprobuj z innym playerem? Może SMPlayer2 ? (sam mam stary model )
Obecne "minimalne" wymagania to 1280 x 720 dla tvrip
A na necie widzę REDLINE dvd-rip 1.5GB obok bd-ripa z flac 10GB
Zresztą skończyłem studia informatyczne, właśnie dlatego, że to lubię.
Uczelnie uczelniom nierówne. Zależy gdzie kończyłeś te studia. Jak skończyłeś na jakiejś "mega" uczelni to potrafisz mniej niż gość po technikum informatycznym. A co do serii GREEN to ssie i nic tego nie zmieni
Prawdę mówiąc ten dysk WD Green ma obecnie jedną wadę jak dla mnie (od miesiąca go mam). Nie można go ściszyć, czyli nie ma opcji AAM (oczywiście są ciche, ale jak na moje wymagania to mogłyby być jeszcze cichsze). Czytałem, że seria Black ma taką możliwość jak również Blue (mam je od ponad 2 lat czyli 2x640 GB i są praktycznie niesłyszalne).
Ja zawsze podziwiałem ludzi, którzy kupują kompy, żeby oglądać bajki w zajebistej rozdziałce tudzież grać w nowe gierki. Ja do niedawna siedziałem na mocno leciwym lapku z 1,6 procem i pewnie siedziałbym na nim do dziś, gdyby nie skończył na ścianie... Aż przypomniało mi się, jak mój młodszy brat kupił sobie ps3, jego ojciec zapytał, czy nabył to to, bo dupy mu się znudziły.
Dulu, szczerze mówiąc to ja bajek nie ściągam (kiedyś ściągnąłem 2-3 animacje zachodnie), a już tym bardziej nie kupiłbym do ich oglądania jakiegoś lepszego kompa.
Jednak żeby oglądać komfortowo anime w najwyższej jakości i grać w nowe gry 3D to dobry komputer jest niezbędny.
Oczywiście można ustawić brzydszą grafikę i wtedy gry pójdą płynnie nawet na słabszym kompie, ale chyba nie o to chodzi.
Animu wyżarło ci resztki mózgu, tom.
Animu wyżarło ci resztki mózgu, tom.
Ale przecież to ty dulu oglądasz animu (czy jakieś bajki), więc zapewne niewiele pozostało ci w głowie, co zresztą potwierdzają twoje posty.
Ja natomiast oglądam anime i wszystko ze mną dobrze.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2012-04-04 03:51:56)
8 na 10 osób powie, że to jednak z tobą jest coś nie tak, ledziuxo. Ja się tylko dziwię, że ty jeszcze tego nie widzisz. Często osoby niespełna rozumu nie są świadome swojej choroby. True story mate.
Ja natomiast oglądam anime i wszystko ze mną dobrze.
8 na 10 osób powie, że to jednak z tobą jest coś nie tak, ledziuxo.
Dulek, chyba miałeś na myśli 8 na 10 trolli. Jednak trolle najczęściej mają zaburzenia umysłowe, więc ich opinia się nie liczy.
Często osoby niespełna rozumu nie są świadome swojej choroby.
Muszę się z tym zgodzić, gdyż twój przypadek właśnie tak wygląda.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2012-04-04 21:20:56)
Ech, zróbmy ankietę i raz na zawsze przekonajmy się, kogo ludzie uznają za bardziej powalonego i miernego umysłowo - panicza dulu czy Kena...
Ech, zróbmy ankietę i raz na zawsze przekonajmy się, kogo ludzie uznają za bardziej powalonego i miernego umysłowo - panicza dulu czy Kena...
Ty ace-chan również byś musiał wziąć udział w ankiecie i prawdopodobnie zostałbyś zwycięzcą, gdyż trollujesz nieustannie wypisując różne głupoty.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2012-04-04 23:06:16)
Ok, zgadzam się. Co na to pan mod?
Dawaj, będzie wesoło
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
No to jeszcze jak dulu się zgodzi, to robię ankietę ;-)
Fak, już zacząłem ją robić.
Śmiechowy temat
Mnie też możecie dorzucić do ankiety
Ty dulowaty userze!
Mi to całkowicie obojętne i wynik również mnie nie interesuje.
Jednak jak się chcecie bawić to proszę bardzo.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2012-04-04 23:59:34)