Nie jesteś zalogowany.
Z soboty na niedziele, ściągnąłem pierwszy odcinek nowego avatara, ze strony nyaa.eu a w poniedziałek rano torrenty z avatarem zostały pousuwane. Wiem, że to strona głównie z anime a avatar to chyba amerykańska produkcja (jak dla mnie w stylu anime czyli amerykańska podróbka anime), ale podejrzewam tu działalność ACTA albo jakąś inną wrogą działalność
A może torek poleciał, bo to nie anime i nie kryje się za tym żaden spisek?
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Sam sobie odpowiedziałeś.
Content restrictions: This site is for content that originates from and/or is specific to China, Japan, and/or Korea. Other content is not allowed without exceptions.
...
Czemu ma służyć ten temat?
Sam sobie odpowiedziałeś.
regulamin napisał:Content restrictions: This site is for content that originates from and/or is specific to China, Japan, and/or Korea. Other content is not allowed without exceptions.
...
Czemu ma służyć ten temat?
Nic sobie sam nie odpowiedziałem, zawarłem tylko parę podejrzeń, jedno, że usunięto bo nie anime, drugie jakąś nieokreślona działalność.
Ty również mi nie odpowiedziałeś, przytoczyłeś tylko jakiś obcojęzyczny text
Czemu ma służyć ten post
Trza było od razu mówić, że chcesz sobie potrollować, a nie masz sensownego pomysłu na trolla.
A brak znajomości języka nie usprawiedliwia braku myślenia. Byle translator na necie wyjaśni ci "ten obcojęzyczny tekst" w stopniu wystarczającym do zrozumienia przekazu. No ale ja wiem, wymagać myślenia na podstawowym poziomie od przeciętnego człowieka, to zbyt wiele...
Ostatnio edytowany przez Urizithar (2012-03-20 01:48:02)
Trza było od razu mówić, że chcesz sobie potrollować, a nie masz sensownego pomysłu na trolla.
A brak znajomości języka nie usprawiedliwia braku myślenia. Byle translator na necie wyjaśni ci "ten obcojęzyczny tekst" w stopniu wystarczającym do zrozumienia przekazu. No ale ja wiem, wymagać myślenia na podstawowym poziomie od przeciętnego człowieka, to zbyt wiele...
Gdybyś, ty nie chciał trollować to dałbyś, krótką i zwięzłą odpowiedź typu:
"regulamin strony dopuszcza tylko tematy związane z Chinami, Koreą i Japonią, inne są usuwane" koniec kropka temat zamknięty,
Ale nie, ty musiałeś pokazać swoją wyższość że jesteś na "ponad przeciętnym poziomie".
I co taki "ponad przeciętny człowiek" może wiedzieć o przeciętnych ludziach,
pewnie tyle samo co ksiądz pedofil o miłości do dzieci
Sam czekam na premierę Korry ale to był tylko niekontrolowany wyciek. Normalnie ma wyjść dopiero 14 kwietnia 1 odcinek.
Ciekawe czy ktoś napisy będzie robił do tego
Też mam nadzieję, że ktoś zacznie tłumaczyć, teraz wiem, że na stronie naya nie mam co szukać Korry
Ostatnio edytowany przez darko (2012-03-20 02:24:09)
Dobra, zamykam ten twór.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA