Nie jesteś zalogowany.
Albo że ja strollowałem bodzia w trollowanie moim awkiem i sygną, on strollował całe ansi, po czym ja z sztucznymi łzami pobiegłem po użyszkodnika
Ostatnio edytowany przez qwig (2012-03-09 23:13:55)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Weteran666 napisał:Popieram, i jestem przeciw, znaczy jak ludzie będą chcieli to i tak wrzuca na anime online.
Nie wrzucą. Skończyłem listę osób, które otrzymają serię... nie ma na niej żadnej zwykłej pijawy, sami fansuberzy
O lol, fansuby tylko dla fansuberów. Ciekawe kiedy inne grupy zawodowe pójdą w ślady bodzia, piekarze będą piekli chleb tylko innym piekarzom, szewcy szyć buty szewcom a koleją jeździć tylko kolejarze. Myślę, że należy też powołać coś na wzór B.O.R.u do pilnowania, żeby żadna pijawa nie podszyła się pod fansubera i nie zdobyła tych jakże cennych subów.
Poziom absurdu sięgnął w tym momencie stratosfery. Czekam na więcej.
bodzio napisał:Weteran666 napisał:Popieram, i jestem przeciw, znaczy jak ludzie będą chcieli to i tak wrzuca na anime online.
Nie wrzucą. Skończyłem listę osób, które otrzymają serię... nie ma na niej żadnej zwykłej pijawy, sami fansuberzy
O lol, fansuby tylko dla fansuberów. Ciekawe kiedy inne grupy zawodowe pójdą w ślady bodzia, piekarze będą piekli chleb tylko innym piekarzom, szewcy szyć buty szewcom a koleją jeździć tylko kolejarze. Myślę, że należy też powołać coś na wzór B.O.R.u do pilnowania, żeby żadna pijawa nie podszyła się pod fansubera i nie zdobyła tych jakże cennych subów.
Poziom absurdu sięgnął w tym momencie stratosfery. Czekam na więcej.
O, jesteś już siódmą osobą, która się o to oburzyła. Czuj się strollowany. Nie spodziewałem się, że tyle osób to łyknie
Ale taka smutna prawda, że oglądają to tylko ci, którzy tak naprawdę mogliby skorzystać z angielskiego wydania. Liczba pobrań nie przekracza nawet 20. Czyli można powiedzieć, że człowiek tłumaczy tylko dla znajomych, którzy są tłumaczami. Absurdalne xD
Czyli można powiedzieć, że człowiek tłumaczy tylko dla znajomych, którzy są tłumaczami. Absurdalne xD
Nieprawda! Ja nie jestem tłumaczem, tylko trollem
E tam zaraz oburzyła. Ja nawet nie wiem co to te Votomsy, a ponabijać się z idiotyzmu przyszedłem...
Tzw. z ciebie? Racja, ubaw jest.
O, jesteś już siódmą osobą, która się o to oburzyła. Czuj się strollowany. Nie spodziewałem się, że tyle osób to łyknie
No cóż, masz mnie, łyknąłem to jak młody pelikan.
Liczba pobrań nie przekracza nawet 20. Czyli można powiedzieć, że człowiek tłumaczy tylko dla znajomych, którzy są tłumaczami. Absurdalne xD
Ja widzę jeszcze 2 inne powody małej liczby pobrań. Po pierwsze, udostępnianie subka tylko na ircu, zauważyłem, że sporo osób, w tym ja, nie lubi go. Po drugie, w którymś poście napisałeś, że po 26 epku wydasz zbiorczego torka, dlatego nie ściągam już pojedynczych epków.
Po drugie, w którymś poście napisałeś, że po 26 epku wydasz zbiorczego torka, dlatego nie ściągam już pojedynczych epków.
biorąc pod uwagę troll-lvl bodzia to pewnie wyda torrka, ale tylko po to by nie seedować i wkurwiać ludzi
bodzio napisał:Liczba pobrań nie przekracza nawet 20. Czyli można powiedzieć, że człowiek tłumaczy tylko dla znajomych, którzy są tłumaczami. Absurdalne xD
Ja widzę jeszcze 2 inne powody małej liczby pobrań. Po pierwsze, udostępnianie subka tylko na ircu, zauważyłem, że sporo osób, w tym ja, nie lubi go.
To na odwrot, irc Ciebie nie lubi.
Nie ogarniam tego fansubu dla dla fansubberów, czy jak to będzie. - Troll udany. Wiem tylko to, że trzeba się zgłosić po + na irc i można ściągać. Bodzio, napisz jak go zdobyć. Do miecza czy jak? xDD
P.S.
Nie trollujcie już tak, bo się człowiek gubi.
sebek2501 napisał:Po drugie, w którymś poście napisałeś, że po 26 epku wydasz zbiorczego torka, dlatego nie ściągam już pojedynczych epków.
biorąc pod uwagę troll-lvl bodzia to pewnie wyda torrka, ale tylko po to by nie seedować i wkurwiać ludzi
Hm, dobry pomysł, jeszcze nigdy czegoś takiego nie robiłem. Wstawić torka i nie seedować...
Nie, ustaw seeda na 1 kilo/s
To jest jeszcze gorsze. Wspaniały pomysł, jak na szkodnika przystało.
Gdzie mi tam do takiej sławy jak Ty, dulowaty userze xd
sebek2501 napisał:bodzio napisał:Liczba pobrań nie przekracza nawet 20. Czyli można powiedzieć, że człowiek tłumaczy tylko dla znajomych, którzy są tłumaczami. Absurdalne xD
Ja widzę jeszcze 2 inne powody małej liczby pobrań. Po pierwsze, udostępnianie subka tylko na ircu, zauważyłem, że sporo osób, w tym ja, nie lubi go.
To na odwrot, irc Ciebie nie lubi.
Ojtam, ojtam, niby czemu tak sądzisz? Jeśli chodzi o ściąganie z botów, to żaden mi się nie oparł, w dawnych czasach ściągałem relki m.in. z kanału bodzia, KS'u i innych a ostatnio z lol-tan'u. To czego nie lubię w ircu, to hipokryzja. Przykład: najpierw uczy się ludzi kultury na siłę - "przywitaj się, bo inaczej kop i ban", ale już nikomu nie przeszkadza, że mimo kilkunastu osób na kanale, na twoje "cześć" odpowie ci tylko echo. Na tym zakończę temat, bo fanów iRca nie przekonam, że nie wszystko na kanałach jest halo a przeciwnicy iRca wiedzą dobrze o czym mówię.
A teraz idę na kanał lol-tan'a sprawdzić czy są nowe epki "Last Exile" na bocie.
E tam zaraz oburzyła. Ja nawet nie wiem co to te Votomsy, a ponabijać się z idiotyzmu przyszedłem...
Umrzyj i idź upać bajki na shindena. Nie zapomnij nie zapytać tłumacza o pozwolenie na użycie subów.
Ostatnio edytowany przez arystar (2012-03-12 17:43:07)
Umrzyj i idź upać bajki na shindena. Nie zapomnij nie zapytać tłumacza o pozwolenie na użycie subów.
Już mam to za sobą. 100x mniej bolesne niż rozmowa z trollami z ansi... No i bodzio cię zje. Od razu widać, że nie sapałeś na ircu o jego napisy do Hanasaku, bo byś wiedział, że nieładnie życzyć innym śmierci.
Przyszłość leży w dystrybucji animu pocztą!
Już mam to za sobą. 100x mniej bolesne niż rozmowa z trollami z ansi... No i bodzio cię zje. Od razu widać, że nie sapałeś na ircu o jego napisy do Hanasaku, bo byś wiedział, że nieładnie życzyć innym śmierci.
Dla Ciebie to jest "Wielmożny Pan Troll". I wracaj do pucowania butów.