Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
A mianowicie Magiczny świat Paula i Super dan ... tygrysia maska tez możne być .... interesują mnie wszystkie anime z ramówki Poloni jeden z lat 90tych . . . sentyment nie pozwala mi o nich zapomnieć mimo że minęło już blisko 20 lat. A niestety odnoszę wrażenie ze niektóre tytułu odchodzą w niepamięć i będą nie do zdobycia ... gdyby ktoś coś mógł pomóc to byłbym wdzięczny . niezmiernie wdzięczny .
Poszukuje strachy tytuł
strachy na lachy...?
"Humans aren't just comprised of a single color, but with many different ones. What our true colors are, what our own colors are, we will never know and no one else knows. Progress colorfully and continue to live colorfully. "
Strachy? No to może Schoobi-do i jego psiarnia?
Hint: wejdz ma stronę Polonia PL i zerknij na anime, które lecialy w 90 latach. Na bank coś strachego znajdziesz ^^
Odpowiedzielibyście zamiast nabijać się z kolesia, który nie wie, co to słownik, google, a nawet, czego szuka.
Fantastyczny świat Paula, Tygrysią Maskę, itp. znajdziesz tu:
http://chomikuj.pl/stare_bajki/Polonia+1
a Super Dana tu:
http://chomikuj.pl/deckerpl/Anime+PL/Super+Dan+*5b45*5d
Nick na ANSI: bobek784v2
Wielkie dzięki bobek784 właśnie oto mi chodziło ....... Morze złe sformułowałem posta dlatego tak sobie koledzy pożartowali .... Naprawdę dzięki bo google nie doprowadzony mnie do żadnego z tych chomików a super dan był dostępny tylko z włoskim dubbingiem.
Wielkie dzięki bobek784 właśnie oto mi chodziło ....... Morze złe sformułowałem posta dlatego tak sobie koledzy pożartowali .... Naprawdę dzięki bo google nie doprowadzony mnie do żadnego z tych chomików a super dan był dostępny tylko z włoskim dubbingiem.
Morze, nasze morze....
PS. Żartować to by można było z twoich postów bez końca, tyle błędów popełniasz.
Ostatnio edytowany przez LordCrane (2012-03-10 14:37:34)
Morze, nasze morze....
Jakie nasze, toż to Adriatyk.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Dostał, podziękował, zamykam tę farsę
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Strony 1