Nie jesteś zalogowany.
Trol trola trolem pogania gówno z tego tematu wyjdzie i wyniknie. Jak z kreskówką sobie nie poradziliście to z resztą stron sobie rady nie dacie.
A bodzio to ty jesteś śmieciem i cała reszta niedorozwiniętych starych pierdzieli z ansi nie i nikt inny xd
O ilorazie pięciolatka
Wyłączcie ansi i je zamknijcie w końcu zniknie siedlisko tępoty, troli, ludzi o wybujałym ego, ludzi z kompleksem boga i innych których powinno się prze leczyć.
Reasumując kolejny temat bezsensowny na tym forum.
W każdym razie chciałam powiedzieć, że podoba mi się pomysł z zamknięciem ANSI na jakiś czas, kiedy zacznie się nowy sezon bo to chyba w tym temacie ujrzałam ostatnio taką ideę? Nie śledzę za bardzo
Ostatnio edytowany przez Qashqai (2012-03-08 22:40:06)
W każdym razie chciałam powiedzieć, że podoba mi się pomysł z zamknięciem ANSI na jakiś czas, kiedy zacznie się nowy sezon bo to chyba w tym temacie ujrzałam ostatnio taką ideę? Nie śledzę za bardzo
Tak, tutaj. Tylko pytanie - za ile można przekupić admina
Nie każdy, kto robi napisy, zamieszcza je tylko na ANSI. Nie każdemu musi być takie coś na rękę, w rezultacie napisy do popularnych serii nadal by się ukazywały, tak jak to było ze strajkiem i mangami.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Ale tu nie chodzi o zabranie im źródła, tylko strollowanie 3/4 pl oglądaczy animu.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Ja osobiście nie toleruje anime online w sumie z 2 powodów, a,e nie ma sensu ich wymieniać, jak zapewne Ci co nie trawją online wiedza z jakich xD
To Cie rozczaruje i innych, ale jaki to ma sens? Po pierwsze nie każda grupa się zgodzi na wstrzymanie wydawania napisów, jak ANSI po prostu od tak zostanie zamknięte na jakiś czas, nie pojawią się na ANSI, ale na stronach fansuberskich, druga zaś sprawa, to że każdy zapewne zdaje sobie sprawę, że nawet teraz znaleźć napisy z ANSI w sieci nie jest trudne, więc oczywiście utrudni się życie jak zwykle tym najmniej winnym XD standard już w tej Polsce hehe. Ja jestem przeciwko, takiej bezsensownej wojnie i tak nic to nie da.
Prototype, przeczytaj dokładnie poprzednie posty, bo też nie zajarzyłeś
Erics, błąd shindena polegał na ogłoszeniu tej decyzji I nadal nie potrafisz zrozumieć, że nie chcemy żadnej reklamy tego typu i wpieprzaniu w nasze wydania. Komu zależy, ten sam się zgłosi, gdzie trzeba.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Oj, nie powiedziałbym, jakiś czas temu ANSI "padło" na raptem kilka godzin, a choćby u nas na stronce ludziska już prosiły o napisy, bo ANSI nie działało (nie mówię o nowych, tylko starych), poradziłem im wtedy, żeby po prostu poczekać, a jeśli przez parę dni ANSI nie wstanie (a wstało za kilka godzin, Kane chyba coś kopał na forum, jak pamiętam), to wrzucę paczki z subami gdzieś na neta. Więc radziłbym zbyt pochopnie nie lekceważyć "siły ANSI". Zresztą można naprawdę zamknąć ANSI na te parę dni tudzież do nowego sezonu i sami się przekonamy.
bodzio, zostałeś oficjalnie nazwany na forum śmieciem, ja bym przestał wydawać wszystkie projekty i żądał oficjalnych przeprosin, niech chama zjedzą fani; jak ktoś już napisał, w Polsce muszą cierpieć niewinni
Trol trola trolem pogania gówno z tego tematu wyjdzie i wyniknie. Jak z kreskówką sobie nie poradziliście to z resztą stron sobie rady nie dacie.
A bodzio to ty jesteś śmieciem i cała reszta niedorozwiniętych starych pierdzieli z ansi nie i nikt inny xd
O ilorazie pięciolatka
Wyłączcie ansi i je zamknijcie w końcu zniknie siedlisko tępoty, troli, ludzi o wybujałym ego, ludzi z kompleksem boga i innych których powinno się prze leczyć.
Prototype, przeczytaj dokładnie poprzednie posty, bo też nie zajarzyłeś
lol ale zemnie ślepota xD Ja czytałem początek tematu, bo nie chciało mi się wałkować 13 stron, a tu patrze na datę dopiero teraz Potem sobie uświadomiłem, że pamietam ten temat, kurde nockę zerwałem i pewnie dlatego nie jestem ogarnięty
Oj, nie powiedziałbym, jakiś czas temu ANSI "padło" na raptem kilka godzin, a choćby u nas na stronce ludziska już prosiły o napisy, bo ANSI nie działało (nie mówię o nowych, tylko starych), poradziłem im wtedy, żeby po prostu poczekać, a jeśli przez parę dni ANSI nie wstanie (a wstało za kilka godzin, Kane chyba coś kopał na forum, jak pamiętam), to wrzucę paczki z subami gdzieś na neta. Więc radziłbym zbyt pochopnie nie lekceważyć "siły ANSI". Zresztą można naprawdę zamknąć ANSI na te parę dni tudzież do nowego sezonu i sami się przekonamy.
Wiem, że jeszcze całkiem niedawno były częste awarie, czasem dłuższe, czasem krótsze, ale przeważnie jak ANSI nie działało, to googlowałem za napisami, ale to prawda w sumie co piszesz, pamiętam panikę znajomych Ja mam o tyle łatwiej, że poza kilkoma tasiemcami, nigdy nie oglądam anime wydawane na bieżąco, wole za jednym zamachem, niż potem chodzić i marzyć o kolejnym odcinku hehe
Któryś łosiek w komentach rzucił, że robiąc, co chcą z napisami, nie łamie to regulaminu ANSI. Można im przypomnieć, że serwis jest tylko platformą do wstawiania napisów, a wszelkie prawa należą do tłumaczy
A, i jeszcze można dać prztyczka w nos trzymaniem animca na licencji, czyli "Profesora Laytona", bo niby tego nie robią
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Któryś łosiek w komentach rzucił, że robiąc, co chcą z napisami, nie łamie to regulaminu ANSI. Można im przypomnieć, że serwis jest tylko platformą do wstawiania napisów, a wszelkie prawa należą do tłumaczy
A, i jeszcze można dać prztyczka w nos trzymaniem animca na licencji, czyli "Profesora Laytona", bo niby tego nie robią
Zlicencjonowanych serii to oni mają całkiem sporo. Ale bycie idiotą zobowiązuje
Ostatnio edytowany przez bodzio (2012-03-09 00:39:01)
To akurat mi się rzuciło w oczy, gdy Hiki szukała "Poyo". To fajni są, szczycą się, że animców na licencji nie mają, a tu taka wtopa
O ilorazie pięciolatka
No i coś na robił? Bodzio na ircu zdradzil, że przez ten plan planuje wyjazd od oczyzny trolli, Norwegii, żeby podszlifować swojego trollskilla. Nie będzie votomsów ;/
ale zabawne, wyśmiewali się z skanlatorów, jak wojnę robili przeciw manga-lib, a teraz sami płaczą nad tym że ktoś ich suby wykorzystuję. Powiem wam jedno, jebnijcie się w łeb tymi waszymi e-kutasami .......
Tutaj to przynajmniej zdrowe, polskie 'Nie, bo nie', zawiść i inne typowe emocje. Chyba nikt nie ma zamiaru wznosić górnolotnych hasełek "Oni nas okradają, niszczą rynek animu&mango, musimy zwiększyć waszą świadomość!". Gorzkie żale są żałosne, a trolling jest wieczny i, jak było powiedziane, is a art.
Żeby nie było, tych kilka tytułów, które pyknąłem z pewną grupą, ma nawet klauzulę 'Róbta, co chceta'. Mało kto chciałby to oglądać, ale co nieco znalazło się na różnych serwisach. Nie mam zamiaru robić doramy i w zasadzie zlewam, co się z nimi dzieje. Ale i tak chętnie bym popatrzył, co by się stało, gdyby odciąć polski internet od napisów do kilku początkowych odcinków następnego sezonu
Nie mam zamiaru robić doramy i w zasadzie zlewam, co się z nimi dzieje. Ale i tak chętnie bym popatrzył, co by się stało, gdyby odciąć polski internet od napisów do kilku początkowych odcinków następnego sezonu
+1!!
Lepiej byście zaczęli wyrównywać asfalt na krajowej ósemce, zamiast tłumaczyć na polski coś, co i tak wszyscy oglądają po angielsku. Przynajmniej wasza praca nie szłaby na marne.
Lepiej byście zaczęli wyrównywać asfalt na krajowej ósemce, zamiast tłumaczyć na polski coś, co i tak wszyscy oglądają po angielsku. Przynajmniej wasza praca nie szłaby na marne.
Keitaro_chan, najpierw pytasz o napisy, a teraz mówisz, że oglądasz po angielsku?
I kolejny błąd w rozumowaniu. Animu nie tłumaczy się po to, żeby inni oglądali, tylko dlatego, że to jest... przyjemne. Niektórzy to po prostu lubią. Ale jeżeli komuś sprawia robota przy drodze... Nie wnikam.
Superniania napisał:Lepiej byście zaczęli wyrównywać asfalt na krajowej ósemce, zamiast tłumaczyć na polski coś, co i tak wszyscy oglądają po angielsku. Przynajmniej wasza praca nie szłaby na marne.
Keitaro_chan, najpierw pytasz o napisy, a teraz mówisz, że oglądasz po angielsku?
Sir_Ace, a co, nie może?
Ostatnio edytowany przez janekohio (2012-03-09 16:16:51)