Nie jesteś zalogowany.
Znacie brytyjski pomysł na walkę z piractwem? Cenzura internetu w wyszukiwarkach prowadzona przez firmy produkujące dane dobra np muzykę, czyli zainteresowanych danym rozwiązaniem (i przy okazji możliwość wykończenia konkurencji). Na szczęście wszystkie wyszukiwarki odmówili.
wszystkie wyszukiwarki odmówili.
chyba odmówiły
A w Google'u od dawna zdarza się u dołu taki mniej więcej napis - "W wyniku porozumienia z XYZ pewne wyniki zostały ukryte, bo cośtam-cośtam o prawie autorskim".
Do niedawna nie mogłem wyświetlić kilku stron z anime ze wszystkich wyszukiwarek. Cenzura internetu jest faktem.
Ostatnio edytowany przez duch_84 (2012-03-07 20:38:18)
Do niedawna nie mogłem wyświetlić kilku stron z anime ze wszystkich wyszukiwarek. Cenzura internetu jest faktem.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
@duch_84
spróbuj w tej www.yandex.com
Kiepsko. Po wpisaniu tytułu filmu Google od razu prezentuje linki do warezów, a Yandeks do portali filmowych i recenzji na blogach
Ostatnio edytowany przez Sir_Ace (2012-03-07 22:16:53)
Chodzi o strony przede wszystkim torrentowe jak nyaa.eu, czy tokyotosho.info. Teraz na Google wszystko działa na Google. Przestawiłem się na wyszukiwarkę DuckDuckGo, ale nie zawsze dobrze wyszukuje.
A to widzieliście? Chyba nikt tu tego nie publikował, co nie?
Zmontowane czy też nie filmik genialny .
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
A to widzieliście? Chyba nikt tu tego nie publikował, co nie?
Zmontowane czy też nie filmik genialny .
Wiesz, że Hołdys jest zwolennikiem ACTA, a sam miał problemy z policją, bo używał pirackiego oprogramowania w firmie?
oraz ma raka odbytu.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
O raku nie wiedziałem, ale właśnie tego pierwszego tyczy się filmik zaprezentowany przez Anonimowych.
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
Pamiętacie tego Brytyjczyka, któremu groziła ekstradycja do usa za linkowanie na jego stronie? Przegrał proces...
Po zamknięciu MU chcą teraz zamknąć Hotfile.
Po zamknięciu MU i zastraszeniu Filesonica.
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Po zamknięciu Megaupload MPAA zrobiło nową listę stron, których chce się pozbyć z sieci. Tylko tak się zastanawiam, co na niej robi Mediafire...
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2012-03-31 23:49:12)
O kolejny straszak, ciekawe że nikt ich nie podał do prokuratury za szantażowanie lub wyłudzenie, no chyba że działają na zasadzie każdy ma coś za uszami.
Po zamknięciu Megaupload MPAA zrobiło nową listę stron, których chce się pozbyć z sieci. Tylko tak się zastanawiam, co na niej robi Mediafire...
Mnie zastanawia, co tam robi depositfiles, skoro większość serwerów siedzi w Rosji, w życiu tam nie wejdą, to nie Australia.
Ostatnio edytowany przez coellus (2012-04-01 00:56:39)
Ty dulowaty userze!