Nie jesteś zalogowany.
Co to za tytuł? Kompletnie nie kojarzę a kreska ładna
Koh Kawarajim - Henreikai - 98 Special.
Ostatnio edytowany przez mkowalski (2012-03-06 01:00:12)
Cóż, moje maksimum zostało przebite. Życzę nabywcy miłego oglądania obrazków. Swego czasu Waneko sprzedawało ero-mangi i niektóre schodziły nawet po 50zł na aukcjach od 1zł, więc może i zarobisz jeszcze więcej.
Ja chyba za bardzo przywykłem do kupowania okazyjnie przez konwenty, na których udawało mi się kupować rarytasy po niskich cenach, np artbook z okazji 15lecia Studia Production I.G. (ci od GitSa) za 10zł (cena okładkowa 3600jpy).
Co do artysty. Kawarajima Koh bardzo pięknie rysuje kobiety, zwłaszcza ich piersi i oczy przez co niekiedy ludzie mówią, że imituje on Urushiharę Satoshiego. Dla fanów tego stylu polecam artbook, który został u nas wydany właśnie przez Waneko - "New Generation of Manga Artists Vol 1", choć słowo "wydany" jest lekko naciągane. Wzięli amerykańskie wydanie i jedyne co zrobili, to dodali onomatopeję na kilku osobnych kartkach z tłumaczeniem tekstu, który był na końcu artbooka z opisem prac autora.
Co do artysty. Kawarajima Koh bardzo pięknie rysuje kobiety, zwłaszcza ich piersi i oczy przez co niekiedy ludzie mówią, że imituje on Urushiharę Satoshiego.
Pięknie ? Nie mogę się z tym zgodzić gdyż według mnie to taka średnia kreska. Zresztą styl Urushihary mi się nie podoba.
Chwila moment, powiedzcie, że mam złudzenie i nie rozmawiacie, kto lepiej rysuje cycki w hentai mango...
Chwila moment, powiedzcie, że mam złudzenie i nie rozmawiacie, kto lepiej rysuje cycki w hentai mango...
gdzie tam cycki, patrz na te artystyczne białe paski cenzury!
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Niby czemu nie?
No, widzę, że nawet nawet. 20zł. Ciekawe, kto tyle dał. No i niestety, nie dostanie on stoliczka w "gratisie". xD