Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam
Jest to mój pierwszy post na forum i już pytanie niestety.
Kiedyś czyli jakieś 2 lata temu oglądałem pewne anime, w którym był chłopak co wstydził się dziewczyn i dostawał wysypki bodajże jeśli jakaś sie do niego zbliżyła. Trafił na jakąś planetę, gdzie były same kobiety i chciały go dla siebie i była tam jedna dziewczyna, która go pokochała i przy niej nie miał wysypki. Trafili razem z powrotem na Ziemię i chodzili razem do szkoły. Czy ktoś może mi podać tytuł tego anime?
Pozdrawiam jonek_3
Girls Bravo (sa dwa sezony)
Girls Bravo:)
EDIT:
~shinma był pierwszy:)
Ostatnio edytowany przez dulu (2007-05-27 14:06:39)
Dzięki wielkie!![okej]
Jakoś pamiętam, że na pewnym chartcie z nie tak odległego sezonu był obrazek z czymś podobnym do Horo z Spice and Wolf, tylko że "toto" miało jakiś taki kosmiczny, obcisły kombinezon, czy jakoś tak. Z tego, co pamiętam, to podpis pod obrazkiem był, że to jakaś kosmitka, która trafia na Ziemię przed złymi kosmitami do jakiegoś chłopaka, czy jakoś tak. Kojarzy ktuś?
Dokładnie o to mi chodziło.
DE-ZET-I-Ę-KU-JEEEEE-Ę
P.S. Miałem się zapytać, jak bardzo to jest głupie, ale właśnie zobaczyłem noty na anidb. No cóż, nie pozostaje mi nic innego jak BRACE MYSELF, bo i tak zamierzam to obejrzeć.
Akcja jest, humor jest :p Dla mnie średniak, ale pozytywnie Jeżeli oglądałeś Kampfer, to tutaj nie powinno być problemu.
Strony 1