Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 17 18 19
Ale wymyślacie
WWP to klon armageddona z możliwością multi. A ty jubbei gadasz już jak wirus
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
A w Armageddonie nie ma multi? Toć ciekawe .
Również rozegrałem mnóstwo godzin na polu walki robalami i Armageddon bije WWP o głowę z kawałkiem szyi .
I nie jest to tylko image, czy layout . Jak masz grę ukończoną w 100%, to zdobywasz wszystko to, co jest w WWP, może poza trybem fortyfikacji, w znacznie lepszej i ciekawszej oprawie.
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Na #AnythingGoes na Wormnecie można hostować gry za pośrednictwem bota HostingBuddy. Wystarczy nauczyć się paru komend, a on założy grę. Nie trzeba pieprzyć się z Hamachi.
vegeta powiedz tylko dlaczego aż tak bardzo bije WWP to może i mnie przekonasz. Bo dla mnie to wciąż klon Armageddona + kilka dodatków
Było pierwsze, ma super kampanię, lepszą grafikę, więcej języków do wyboru, od tego zaczynałem, było robione przez stare dobre MicroProse, dzięki czemu trzyma poziom. I, co najważniejsze po prostu mi się bardziej podoba.
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
Czyli same subiektywne sprawy, do tego mało znaczące w multi. Nice
Ta, wy tak uwazacie, nie graliscie zapewne ale juz skreslacie z gorym, pierw pograjcie dluzszy czas i to nie sami ale z innymi w multi i ocencie, zanim zaczniecie tak jak teraz. Vegeta mowi tylko to samo co ja po grze w obie gry, wiec to o czym swiadczy.
Lepszą grafikę?
więcej języków do wyboru
tzn jakich języków? w WWP jest ich multum
było robione przez stare dobre MicroProse, dzięki czemu trzyma poziom
ale jaki poziom? Podobania się tobie?
I, co najważniejsze po prostu mi się bardziej podoba.
No to rzeczywiście WWP ssie pałę Armageddonowi C:
Powtarzam raz jeszcze WWP to KLON WA, tworzony z myślą o trybie MULTI.
w każdym bądź razie co za różnica graj w co tam chcecie
Ostatnio edytowany przez DiamondBack (2012-02-27 01:17:35)
Oj, Shinuta. Kiedy zeszliśmy z poziomu argumentów "Bo ja tak piszę", zaczęła się telepatia/wróżenie, w co grałem, a w co nie? Super. Widać, że dyskursu i retoryki uczyłeś się od najlepszychego...
Oj, Shinuta. Kiedy zeszliśmy z poziomu argumentów "Bo ja tak piszę", zaczęła się telepatia/wróżenie, w co grałem, a w co nie? Super. Widać, że dyskursu i retoryki uczyłeś się od najlepszychego...
Nie, po prostu zmądrzałem, nie siedzę tu już tak jak dawniej i mam własne zdanie. Własne po zagraniu w obie gry , a nie potakiwanie wam, coś wam się podoba/nie podoba spoko, wasza sprawa, wasz gust, ale nie będziecie mi wmawiać czegoś co dla mnie jest inne. Ot co. A i kłócić się z wami nie będę tez.
Kto chce niech z nami zagra, a kto nie, to mi obojętne są tej osoby posty od teraz i na nie nie odpisuję.
Jak ktoś ma ochotę na WA, to zapraszam na Game Rangera. Wersja gry "3.6.29.0".
Tu macie patcha:
link.
Aktualnie gram, więc można wbijać. Jak co, to pisać.
Strony Poprzednia 1 … 17 18 19