Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam
Mój znajomy prosił mnie abym załatwił mu wszystkie odcinki Naruto i Naruto Shippuuden
Czy można na dzień dzisiejszy znaleźć wszystkie odcinki?
Kolega prosił o wydanie bez reklam itp RAW UNCUT jap dub i dopasowane napisy pl
Proszę o pomoc pozdrawiam.
Wiadomo niestety wiele serwisów padło jak fileserve czy filesonic:(
Ostatnio edytowany przez Dvdmax93 (2012-02-25 14:29:07)
:/
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
A może do tego coś jeszcze? Wal śmiało, na pewno pomożemy.
Flejm tajm!
Radzę udać się do ludków od stron związanych z narzutą. Tutaj znajdziesz tylko pogardę i stado zjadających się wzajemnie trolli.
A może do tego coś jeszcze? Wal śmiało, na pewno pomożemy.
Frytki
Ty dulowaty userze!
Trzeba było mu odmówić. Roboty od cholery będziesz miał xD
Flejm tajm!
Radzę udać się do ludków od stron związanych z narzutą. Tutaj znajdziesz tylko pogardę i stado zjadających się wzajemnie trolli.
Tak, ale nie dla tych, którzy jednak włożą w coś odrobinę wysiłku. Są odpowiednie tematy, które służą do tego typu pytań. W tych tematach znajdują się (parę stron wstecz) linki do stron, z których można pobrać prawie wszystko. Kto szuka/czyta, nie błądzi.
Na Sieci wisi dużo torrentów zbiorczych bardziej popularnych wydań Naruto. Napisy PL są na ANSI, więc pozostaje sprawdzić, do jakiej wersji i szukać torrenta. Ewentualnie trzeba będzie samemu dopasować napisy (nie licz na to, że ktoś zrobi ci timing do ~400 odcinków).
Oczywiście są chomiki, które mają ponagrywaną sporą część epków z subami z czasów, kiedy oglądali to na bieżąco, ale raczej nikomu nie uśmiecha się upanie kilkudziesięciu GB.
Mam gdzieś na płytach ;]
Ale wersje TVRip i o ile dobrze pamiętam to jeszcze w Avi...
Sprawdziłem
Gdzieś posiałem odcinki 79-104, resztę mam (8 płyt DVD). Naruto
Shippuudena mam tylko 3 płyty do odcinka 79 i gdzieś na dysku się poniewierają jakieś
Ostatnio edytowany przez KermitEvilMan (2012-02-25 16:23:45)
Powtórka z rozrywki. Zrób tak, jak koledzy wyżej poradzili. Ten zamykam.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Strony 1