Nie jesteś zalogowany.
Witam serdecznie!
Jestem studentką 3-ego roku Kultury Japonii i razem z koleżanką poszukuję grupy osób zainteresowanych nauką języka japońskiego od zera na terenie Warszawy! Miejsce, czas oraz cena są do uzgodnienia ^^ Zapewniamy wszystkie niezbędne materiały, miłą atmosferę i bezstresowe warunki.
O kontakt proszę na maila: aya.park@gmail.com
Wnioskuję, że zniechęciliście się, bo nie podałam konkretnej ceny. Przyjmijmy, że minimalna stawka to 25 zł/60 min.
Ja myślę, że zniechęcili się, bo nikt nie chce się uczyć japońskiego za grubą kasę u niepewnego źródła.
Ostatnio edytowany przez Khelu (2012-02-18 19:18:38)
Ja myślę, że zniechęcili się, bo nikt nie chce się uczyć japońskiego za grubą kasę u niepewnego źródła.
Od studentek trzeciego roku...
Może dołączenie zdjęcia zwiększy zainteresowanie?
Lub wręcz przeciwnie...
Może dołączenie zdjęcia zwiększy zainteresowanie?
Zależy, czy:
- ładne
- skąpo ubrane
- / wstaw swoje zboczenie /
xD
Tyle weź się, xell, nie rozkręcaj za bardzo.
Za 20-25 zł spokojnie znajdzie się kurs w szkole językowej. Jak się poszuka, to i taniej nawet.
Korepetycje zasadniczo są wydajniejsze od kursów.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Whut? Czyżbyśmy mieli do czynienia z kolejnym kontem toma?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Whut? Czyżbyśmy mieli do czynienia z kolejnym kontem toma?
Nie, to po prostu jest zaraźliwe
Ty dulowaty userze!
Nie, to po prostu jest zaraźliwe
To nie takie śmieszne, będzie trzeba się szczepić. :/
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Wnioskuję, że zniechęciliście się, bo nie podałam konkretnej ceny. Przyjmijmy, że minimalna stawka to 25 zł/60 min.
Po pierwsze musicie umieć "sprzedać" swoją wiedzę, patrząc na twoją ofertę jest uboga, mało informacji.
Proponuję zapoznać się z cenami korepetycji z danego języka w Warszawie, następnie dopasować cenę.
Podając więcej konkretnych informacji, sposobu przekazywania wiedzy, stosowanych materiałów oraz miejsca nauki
(różnie to bywa korepetytorzy dojeżdżają do ucznia lub jak podam w przykładzie są prowadzone u nauczyciela).
O to przykład, jak widać jest dość sporo konkretów i człowiek widzi w miarę z kim ma do czynienia.
http://www.e-korepetycje.net/linda05/jezyk-japonski
http://gdansk.pjwstk.edu.pl/po-zajeciac … ponskiego/ - Tu można też zajrzeć a nóż wpadniecie na pomysł swojej reklamy.
Także życzę powodzenia w dalszych poszukiwaniach przyszłych uczniów.
Ps. Co niektórzy zamiast pomóc to zaśmiecają temat , zaraz zdjęcia by chcieli, ogłoszenie o korepetycjach a nie jakiś e-darling i poszukiwanie
męża/partnera żeby był bogaty przystojny i w ogóle miał te coś.
"Wysłuchaj wszystkich, ale miej własny rozum.
Vagabond MMV