Nie jesteś zalogowany.
Aaron napisał:Quithe napisał:Esy rozesłane, ale tak na wszelki jeszcze przypominam o spotkaniu. Przypominam też, że nowe osoby są także mile widziane
wpadłbym, ale zostałem na innym forum nazwany przez Ciebie noobem, więc pewnie nie jestem mile widziany
- a mnie osobiście, przy ludziach nazwał... dzieciorobem!
To jest ich kilka? Czego się człowiek nie dowiaduje na tym forum
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
>> rozmawiaj z rutkiem i herbatnikiem do rana
>> badz wywalony z "imprezy" przez Hiki, bo nie dajmy jej we 3 spać
>> przyjmij od rudka podpieprzone flaszki
> pochwal sie na ansi, dobranoc.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Było grubo. :3 Czekamy na listę szkód i zniszczeń oraz numer konta.
Wraz z Helbim/Herbatnikiem dziękujemy za imprezę i przepraszamy, że nie poczekaliśmy na wychodzących z nami, ale miałem naglącą potrzebę zaczerpnięcia świeżego powietrza.
EDIT:// Ja już nie piję~
EDIT2:// I chcę przepis na drina Monte
Ostatnio edytowany przez damtrix (2012-02-12 15:13:09)
Uszy do góry!
A ja ledwo dojechałem do domu.
Albo za dużo wypiłem i nie mogłem dojść do ładu ze sprzęgłem/gazem, albo w baku zostały mi tylko opary. ;]
Chyba się starzeję, bo rano byłem wypluty, jakbym siedział całą noc z qwigiem.
BTW, dzięki za spotkanie.
Anime makes you stupid
EDIT2:// I chcę przepis na drina Monte
Z pamięci: princessa (Soplica orzechowa) + mleko + ew. kakao.
Aaron napisał:Quithe napisał:Esy rozesłane, ale tak na wszelki jeszcze przypominam o spotkaniu. Przypominam też, że nowe osoby są także mile widziane
wpadłbym, ale zostałem na innym forum nazwany przez Ciebie noobem, więc pewnie nie jestem mile widziany
Nawyki moderatorskie, bo obstawiam, że chodzi o "Bakura ga ita" Napisz do mnie PW, podeślę Ci adres i wskazówki dojazdu
Koni, w takim razie będziesz odpowiadał na imprezie za "Księgę skarg i zażaleń" na mnie
BOkura ga ita:) Posługuję się dwoma nickami Raz widziałem Cię w tramwaju tak btw:) W ten weekend nie mogłem, ale liczę że jeszcze będzie szansa poznać Waszą gromadkę:)
Szkód jako takich nie było, za wyjątkiem porozlewanej lepiącej się wódki... Skończyło się jak skończyło, bo pomysł Rutka o dalszym balu był przesadą, a musieliśmy odchorować w spokoju, śpiąc do 17. Teraz zresztą dalej zamulamy, ale przy serialach.
Koni, bez jaj, że prowadziłeś. Nie no, Loli na pewno by Ci nie pozwoliła
Dam, zasadniczo tak, jak napisał Dudi. Jednak bardziej polecamy wersję z bananami (trzeba wszystko zmiksować razem i lepsze jest gorzkie kakao). Rum też się dobrze z tym sprawdza.
Aaron, to następnym razem wyślę Ci PW z infem. A w tym tramwaju to nie wiem, kiedy mnie widziałeś, chyba rok nimi nie jeździłem xP
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Aaron, to następnym razem wyślę Ci PW z infem. A w tym tramwaju to nie wiem, kiedy mnie widziałeś, chyba rok nimi nie jeździłem xP
Ok:) Można powiedzieć, że z Waszej paczki znam z widzenia Dudiego, bo chodził z moim bratem do gimnazjum:D A mbell się pojawia na spotkaniach?
Nie wiem, może to był ktoś inny, dużo teraz osób ma dredy, a kiedyś widziałem wklepane Twoje zdjęcie na jakimś forum :-)
To jak się poruszasz po Wwie, metrem i autobusami?:D Czy może rowerem?:]
Ok:) Można powiedzieć, że z Waszej paczki znam z widzenia Dudiego, bo chodził z moim bratem do gimnazjum:D
WAT?
Aaron napisał:Ok:) Można powiedzieć, że z Waszej paczki znam z widzenia Dudiego, bo chodził z moim bratem do gimnazjum:D
WAT?
ZSI:P
Niestety mbell od dłuższego czasu nie pojawiał się na spotkaniach. Zajęty życiem czy coś takiego xD Może na nastepnę uda mu się wpaść.
Wiesz, mieszkając w centrum, właściwie nie ma się potrzeby ruszać się gdzieś dalej Poza tym przez ponad pół roku nie było nas w Wawie, a od września mamy samochód do przemieszczania się.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
DUDi napisał:Aaron napisał:Ok:) Można powiedzieć, że z Waszej paczki znam z widzenia Dudiego, bo chodził z moim bratem do gimnazjum:D
WAT?
ZSI:P
Ta, ja wiem, gdzie chodziłem. Po prostu wyraziłem swe zdziwienie faktem, że ktoś, kto mnie stamtąd pamięta, teraz znajduje mnie na ANSI.
Oh... Tydzień czasu w łóżku z gorączką, takie są efekty mojego pijaństwa.. wracałem do domu z 5h, 2x obudził mnie strażnik metra na kabatach.. Niestety w autobusach na pętlach nie budzą wiec obudziłem się parę przystanków przed M Wilanowska, nie muszę dodawać że jak wsiadałem jechałem w przeciwnym kierunku do Konstancina...
PS. NA miejscu Hiki sam bym nas wywalił, za budzenie o 6 rano bo Łitnej Hjuston nie zyje i ogólne darcie japy..
PPS. Więcej nie pije z Qwigiem ;p
Następne spotkanie ustalamy na 31 marca.
Będę jeszcze przypominał.
Przypominam o spotkaniu w sobotę Jutro roześlę esy, bo za cholerę nie pamiętałem o tym od początku tygodnia oO (a dzisiaj nie było kiedy)
no to żeby zaoszczędzić kasy za sms mówię ,że nie przyjdę (uczelnia niestety)
Ja pewnie raczej też się nie pojawię. Ewentualnie na chwilę.
Ja i moja trzecia połówka - qwig, pewnie się zjawimy razem z chińszczyzną. Ewentualnie weźmiemy Pati na doczepkę, ale wtedy może nie być chińszczyzny ;/
Anime makes you stupid
Kto jeszcze nie przyniósł skitllesów, niech weźmie Zostaną spożytkowane na kolejne spotkanie
A na konwent EZkon się ktoś nie wybiera z warszawiaków? http://ezkon.animatsuri.pl/
25zł kosztować będzie na miejscu wejściówka jednodniowa z tego co pamiętam.
31 marca - 1 kwietnia