Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam. Jestem ciekaw czy znajdzie się w Lublinie osoba z którą mógłbym dokonać takiej wymiany. Wymiana polegałaby na zwyczajnym podjechaniu do takiej osoby i przekopiowaniu anime, których się nie ma. Na dysku przenośnym znajduje się w tym momencie 150gb anime, większość bardzo dobrej jakości, tylko jedna seria to nie mkv. Do wszystkich podkładam polskie napisy także ten problem będziecie mieć już z głowy. Jest to jakieś 20 serii w tym kilka pełnometrażowych filmów. Na dysku wewnętrznym mam drugie tyle, ale jeszcze nie podłożyłem do wszystkich napisów i nie przekopiowałem ich na dysk przenośny.
Listę anime podam później(ostatnio codziennie coś ściągam i tak) - na razie interesuje mnie czy znajdą się osoby, które na takie coś by poszły. Jeżeli kogoś to interesuje i boi się np. obcych ^^ to napiszę coś o sobie. Nazywam się Mateusz, mam 19 lat i studiuję na politechnice lubelskiej. Mieszkałem na stancji, ale póki co mieszkam z rodzicami kilkanaście kilometrów od Lublina. W następnym roku szkolnym zaczynam studia zaoczne, japonistykę w Warszawie. Należę do osób spokojnych
Pozdrawiam.
Subarashii ! Arigato gozaimasu Studiujesz na PJWSTK, albo na jakeijś innej uczelni w Warszawie czy po prostu jesteś z okolic Warszawy?
Tak czy inaczej, do tego czasu muszę coś oglądać, więc jeśli znajdą się takie osoby z Lublina to proszę śmiało pisać
Chciałem studiować na PJWSTK, ale po tym, jak mądrzejsi ode mnie koledzy odpadli po chwili, płacąc przy tym spore czesne, to sobie darowałem. Postanowiłem nie studiować w ogóle, będąc pracownikiem fizycznym, a mieszkam w Ząbkach pod Warszawą. Możesz kojarzyć Ząbki od tego mafiozy "Dziad", a i ostatnio jakąś zmarłą sławną koszykarkę tu pochowano.
W każdym razie do centrum wawy mam od domu transportem publicznym około godziny drogi
Ostatnio edytowany przez Mammoth (2012-02-10 22:44:30)
Mógłbym kupić Daphne, Tokyo Majin, może jeszcze Tristia: Błękitna wyspa i Czarna księga, ale nie w tym miesiącu. wszystko zależy od tego ile byś za to chciał.
Our fantastic offers for free E20-597 exam and study Test-king.com prepare you well for the final bostonconservatory exam and
Mógłbym kupić Daphne, Tokyo Majin, może jeszcze Tristia: Błękitna wyspa i Czarna księga, ale nie w tym miesiącu. wszystko zależy od tego ile byś za to chciał.
Chyba ci się pomyliły tematy.
Strony 1