Nie jesteś zalogowany.
O co chodzi z tymi linkami? Bo ja nie wiem jak przy ich pomocy ściągać. Ostatnio próbuję najnowszy odcinek Bleacha ściągnąć i nijak nie chce mi tego zrobić uTorrent (najnowszy). Ani zwykłym torrentem ani magnet linkiem. Jakieś porady?
Jeżeli masz torrent, to magnet link jest zbędny. Z magnet link można się bawić, jeżeli masz podany hash torrenta, a żeby ściągnąć torrent, trzeba się rejestrować lub płacić. Inaczej nie ma sensu. Jeżeli zwykły torrent nie działa, a inne działają, to prawdopodobnie nie ma seedów (peery bez seedów nic nie znaczą, bo i tak prawdopodobnie może nie dobić 100%). Jeżeli to ogólnie się zdarza to masz poblokowane porty (to dotyczy, jeżeli masz podłączony do routera i nie ma on opcji przekierowania portów). Jeżeli nie to, to nie wiem. Musisz tylko napisać jakiego odcinka to dotyczy. Jeżeli bawisz się magnet linkami, to musisz poczekać max. 10 minut (gdzieś tam taki czas przeczytałem) po dodaniu magnet linka, aż wyświetlą ci się pliki, jeżeli są peery/seedy, które ci takie informacje udostępnią. Jednak najczęściej to trwa 30 sek. - 1 min. przy dobrym stanie.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-02-07 22:22:41)
Wcześniej nie miałem problemów ze ściąganiem torrentów. Wszystko pięknie mi ciągnęło tylko ostatnio albo w ogóle nie chce albo z prędkością góra 5 kB/s. I tak nic nic mogę ściągnąć nie tylko Bleacha.
Masz najnowszego utorrenta? Spróbuj z Vuze, Jeżeli nie pójdzie najnowsza wersja. Słyszałem gdzieś, że ludzie mają problemy, bo jeden ze znanych trackerów upadł i trzeba go usunąć z listy trackerów. U mnie jeszcze nie było problemów, więc może ono ciebie dotyczyć. Zależy czy te torrenty dotyczą tylko anime.
Tutaj masz info
Z tego co tam pisze, to musisz mieć najnowszego Utorrenta lub Vuze, jeżeli nie chcesz sie męczyć z znajdywaniem niedziałającego trackera.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-02-07 22:32:07)
No właśnie nie chce mi ich ściągnąć mimo najnowszej wersji uTorrenta.
Ostatnio edytowany przez mr.ktosiek (2012-02-07 22:42:47)