Nie jesteś zalogowany.
Witam.
Jak w temacie poszukuję Chobits z hardsubami pl,mkv,od Dollars.
Pliki były wrzucone na megauploada,natomiast ten upadł,a ja nie ściągnęłam wielu odcinków .
Czy ktoś posiada może te odcinki i mógłby wstawić na jakiś server,bym mogła pobrać.
Bardzo proszę o pomoc.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez sandi1993 (2012-01-28 22:43:10)
Też byłbym chętny na te odcinki.
jak wyżej.
nie ma megaupload = większość wydań nie działa...
no niestety po około 20 latach,właściciele tej strony zostali zatrzymani,a ich strona zamknięta,dlatego poszukuję dobrego człowieka,który ma te pliki i by je udostępnił na rapidshare lub na multiupload
http://chomikuj.pl/ini1
prosisz i masz :}
Z chomika raczej niewiele osób skorzysta, ale jeśli to twoje konto, to możesz zrobić remote upload na Rapidshare'a lub jakiś inny hosting z taką opcją.
Wow. Aktualnie najlepsza baza polskich hardsubów. Gdyby to nie był Chomik, tylko jakiś eftep...
Witam.
Pliki były wrzucone na megauploada,natomiast ten upadł,a ja nie ściągnęłam wielu odcinków .
Czy ktoś posiada może te odcinki i mógłby wstawić na jakiś server,bym mogła pobrać.Bardzo proszę o pomoc.
Pozdrawiam
Cześć!
Mogę wrzucić na Mediafire. Tylko z mój upload nie jest za dobry.
byłbym wdzięczny za te mediafire
sandi1993 napisał:Witam.
Czy ktoś posiada może te odcinki i mógłby wstawić na jakiś server,bym mogła pobrać.Bardzo proszę o pomoc.
Pozdrawiam
Cześć!
Mogę wrzucić na Mediafire. Tylko z mój upload nie jest za dobry.
to wrzucaj, nie wiadomo ile to zajmie, ważne żeby było
Jeśli masz konto na chomiku to:
http://chomikuj.pl/ewcia0189/ANIME/Chob … 071843.mkv
animefan2009 .Bardzo ci dziękuje,ratujesz mi życie .
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez sandi1993 (2012-01-29 21:14:30)
Z chomika raczej niewiele osób skorzysta, ale jeśli to twoje konto, to możesz zrobić remote upload na Rapidshare'a lub jakiś inny hosting z taką opcją.
Na chomikuj są często pliki, których nie ma nigdzie indziej (choćby usunięte napisy z ANSI).
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2012-01-29 21:23:52)
pr3ston napisał:Z chomika raczej niewiele osób skorzysta, ale jeśli to twoje konto, to możesz zrobić remote upload na Rapidshare'a lub jakiś inny hosting z taką opcją.
Na chomikuj są często pliki, których nie ma nigdzie indziej (choćby usunięte napisy z ANSI).
To nie zmienia faktu, że w przypadku hardsubów mało osób skorzysta, bo trzeba płacić za ściąganie.
Ostatni odcinek już na forum.
Nie no jak zawsze za późno zobaczyłem temat i pierwszych 13 odcinków już nie ma
:/
Można prosić o re-up ?
Dzięki wielkie
Mam prośbę do osób które już pobrały . Czy znajdzie się jakaś przyjazna osóbka, która by wyciągnęła by mi same suby pl za pomocą
MKVextractGUI i podesłała na Pwa. Będę bardzo wdzięczny