Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam drogich forumowiczów
Mam do was ogromną prośbę a mianowicie idą święta a przyda się zastrzyk gotówki więc postanowiłem ,że sprzedam część mojej kolekcji Anime (z wielkim żalem gdyż zbierałem ją dość długo). Ale wracając do tematu prosił bym o wycene poszczególnych serii .Wszystkie oczywiście oryginalne kupione w Anglii w idealnym stanie .
Zaczynamy :
Elfen Lied -3XDVD(13 odcinków całość)+pocztówka
She ,The ultimate weapon-7XDVD(13 odcinków całość+OVA(another love story )
This ugly yet beautifoul world-3XDVD(12 odcinków całość)
Full metal Alchemist-15XDVD (51odcinków całość +Film w edycji specjalnej)
Naruto Unleashed- 33XDVD(143 odcinki czyli obejmujące całą mangę Naruto po tym były same filery )
Bleach- 13XDVD(53 odcinki)
Death Note -13XDVD(37 odcinków całość + 2 fabularne filmy w edycji limitowanej wyglądającej jak notatnik śmierci )
Buso Renkin-6XDVD(26 odcinków całość)
Dziękuję za wszelką pomoc .
Cóż, wydania brytyjskie słabo u nas idą, na allegro nie schodzą. Sklepy, które zakupiły zapasy hurtowni anime-visionen, które u nas upadło, nie wiedzą, co teraz z tymi płytami zrobić i sprzedają je nawet po 10zł (przykład: Tsubasa Chronicle kosztowało 79zł/box w którym były 2 dvd (7 odcinków), teraz sprzedają po 25zł i nie ma zbytu).
Szczerze, to jak za całość dostaniesz 300zł, to będzie dobrze.
Część bym kupił, ale jak już wspominał(a) Hunter Killer, jakość obrazu jest lepsza w wydaniach R1 (USA), więc niewiele byś dostał za R2E.
Rozumiem no nic to jeśli tylko tyle to wole zostawić dla siebie jak by zliczyć ile ja musiałem za to zapłacić to wyszło by pewnie ponad 1500-1800zł . Więc werdykt jeden zostawiam dla siebie. Ale tak czy inaczej dziękuję za pomoc.
Spoko. Wiesz, to tak samo, jakbyś liczył "O, za PS2 kiedyś dałem 900zł, a teraz za 300zł mam i to z dwoma padami i kartą...". Pamiętaj, że zawsze odfoliowany produkt = 30-50% ceny sklepowej w dól (i to trzeba liczyć obecną, a nie wtedy, kiedy się kupiło).
Strony 1