Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Jak w temacie oddam mniej więcej takową ilość płyt z anime, które są mi zbędne (ok ~300sztuk).
Proszę nie pytać co konkretnie jest na nich bo nie mam żadnego aktualnego spisu etc.
Wśród nich znajduje się ok 45sztuk będących DVDiso R2J w większości kompletne serie (chyba).
Najlepiej jeśli zainteresowana osoba będzie z Poznania. Kontakt przez ansi/gg/skype jak komu wygodniej.
Czekam kilka dni na jakiś odzew. Jeśli nie będzie zainteresowanych całość leci na 'gymelę'
Ale te ISO z Gundamami to chętnie za jakieś piwo bym od ciebie wziął
Też byłbym chętny na te DVDISO, jak coś tam jeszcze się ostało...
Już nieaktualne Poszło szybciej niż myślałem, nawet kilku chętnych było.
Tak jak wspomniałem - pierwszeństwo miały osoby z Gdańska.
Ostatnio edytowany przez Prince_Vegeta (2013-02-22 12:39:17)
Oczami Fana Blog ;]
pierwszeństwo miały osoby z Gdańska.
Rasizm!!!!
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
To nie rasizm, tylko napisałem wcześniej, że nie chcę dokładać do 'interesu' - skoro te płytki nie są mi już potrzebne. Równie dobrze mógłbym je wyrzucić i to za darmo ;D
Poza tym postanowiłem, że pooddzielam podwójne tytuły i rozłożę to na 2 paczki. A w ramach rekompensaty oddam jeszcze moje anime, które lubię i chciałem je sobie zostawić (z sentymentu)
Troszkę się usprawiedliwię, bo przyznaje się, że zanim zajrzałem na gg, to odpisałem jednemu chłopakowi i troszku się pokomplikowało.
Jednak nikt nie zostanie pokrzywdzony na tym.
[E]
Nie przejmuje się tym "rasizmem". Ale głupio mi, bo nawaliłem. Mam nadzieję, że jednak obie osoby będą zadowolone, bo w miarę łatwo jest podzielić to anime. Sporo się powtarza (z tego co kiedyś kupiłem... nawet nie patrzyłem co w nich mam, a jest tam sporo tego, co już miałem w swoich -marnych- zbiorach)
Ostatnio edytowany przez Prince_Vegeta (2013-02-22 14:56:00)
Oczami Fana Blog ;]
Rasizm i dyskryminacja!!! ;p
PS Ten teks napisałem for fun. Nie przejmuj się ;p
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Strony 1