Nie jesteś zalogowany.
A becikowe?
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Lepiej niech odchudzą sobie ego.
Wielka zlewa ze skanlatorów jak widzę.
Ostatnio edytowany przez Urizithar (2011-11-02 02:51:07)
zachowanie, zachowaniem, ale zapowiadali, że jeżeli nic się nie zmieni(nie zamkną manga-lib, lub manga lib nie zacznie im płacić, bo takie są chyba niewyjawione postulaty...), to stanie się coś strasznego, odgrażano się posiadaniem programistów np. jakkolwiek zorganizowaną armią to chyba nie jest, więc czy ktoś wie coś na temat podciętych działań zbrojnych?
Niestety wiadomość, dzień przez zakończeniem operacji, nie wniosła niczego, czego nie wnosiłaby pierwsza wiadomość, więc jakie działania zostały podjęte, poza dopiskiem "nie dla bla bla bla", który w niczym nie będzie przeszkadzał?
________________________________________________________________________________________________
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."
Albert Einstein
________________________________________________________________________________________________
Co z tego mieli? No cóż, przez miesiąc banda klakierów pisała im komentarze do ich głupich pojękiwań aka argumentów, więc podbudowali sobie ego niczym hotele w na półwyspie arabskim
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Ale jedno wygląda ciekawie - w komentarzach lud pełnymi oburzenia pokrzykiwaniami zachęca organizatorów do przedłużenia strajku, ale ci jakoś tak skromnie odpisują, że chyba jednak nie. Potem kilka słów o odejściu ludzi z grup i w ogóle jacyś są nieweseli.
Czyżby jednak, jak i tu było przepowiadane, szumny strajk bardziej zaszkodził im niż arcyłotrowi?
Uwaga, mango-debile w akcji, czyli 'pośmiejmy się razem' [najnowszy komentarz]:
http://centrum-mangi.pl/The-Breaker:-New-Waves/
Dorama o wrzucenie tam mojego tłumaczenia do TB NW.
Z tego co wiem, to projektów się nie dubluje, jeżeli jakaś grupa ma je jako aktywne. Namimori to teraz wanted więc proszę o usunięcie rozdziałów grupy JUSTWAY, które są słabe i dublują juz pracę wykonywaną przez wanted.
I kolejny idiota, który nie potrafi nawet zapisać nazwy grupy
@darkstar123, znajdę cię i postawie przecinek
Bodzio, ale ty jesteś troll. Nawet mangę strolllllowałeś. Ale ostatnie czapy TB NW czytałem od ciebie, o poziomie Namimori wypowiadał się nie będę, jedynie ci podziękuję, grats.
mango-debile w akcji
+1
Przeszli samych siebie. Brawa dla darkstara, udowodnił, że mogą być jeszcze głupsi.
Ostatnio edytowany przez coellus (2011-11-02 22:13:56)
Ty dulowaty userze!
Z tego co wiem, to projektów się nie dubluje, jeżeli jakaś grupa ma je jako aktywne. Namimori to teraz wanted więc proszę o usunięcie rozdziałów grupy JUSTWAY, które są słabe i dublują juz pracę wykonywaną przez wanted.
Było nie ośmieszać się strajkować...
Tak bdw... tylko ja uważam, że centrum mangi ma kijowego readera? Wpienia mnie to całe doczytywanie wszystkich stron w tle :/ Pod tym względem: Namimori Group/Wanted Team (doczytuje tylko parę następnych stron) > Manga-lib > centrum mangi
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2011-11-02 22:40:32)
I kolejny idiota, który nie potrafi nawet zapisać nazwy grupy
@darkstar123, znajdę cię i postawie przecinek
Rzadko zabieram głos w takich jatkach...... ale czytam tą mangę (tzn. The Breaker: New Waves) i nie rozumiem o co się oni tak ciskają.... .
Przynajmniej bodzio ([respekt] dla niego i całego zespołu za tą skalację) nadrobił ich zaległości, bo nic od sierpnia nie wydali... ( a skończyli na chaperze 40-stym) .
Przecież się wycofaliście dżentelmeńsko z tłumaczenia "Beelzebuba" nie?! (A'propo, też czytam).
A z tym strajkiem.... To uważam, że to wielka lipa... Bo szkodzi tylko fanom, mangi i anime.
Od września czekam na aktualizację przez "Banzai!" FMP... A oni co zrobili? Zablokowali download ze strony i ani myślą go odblokować...
Tylko się deklaruj, ze jesteś cacy i ich popierasz...
A , , was popieram !!!!
Sam se FMP przetłumaczę .....
Z POWAŻANIEM....
Wiem, że nic nie wiem...
Kurcze ... to jednak coś wiem!!
Od września czekam na aktualizację przez "Banzai!" FMP... A oni co zrobili? Zablokowali download ze strony i ani myślą go odblokować...
Na szczęście ich tłumaczenia można pobierać z manga-lib
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Tak, daj żebrakowi kawałek chleba, to cię ludzie oplują, bo tylko oni mogą dokarmiać
Psy ogrodnika.
http://animesub.info/szukaj.php?pAutor=darkstar123
Jeszcze chyba nikt nie (będzie) miał wszystkich "czerwonych" ocen przy takiej liczbie zrobionych napisów...
PS, Moderacjo, oczywiście każdy dostarczy wypiskę czy poważniejsze błędy, ne?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
http://centrum-mangi.pl/The-Breaker:-New-Waves/
Co by dalej było śmiesznie:
(..)o ile mi wiadomo, to jeżeli grupa ma projekt aktywny i będzie go wydawać, to inna nie powinna za przeproszeniem wpieprzać się w ich pracę.
Skończył się ten strajk czy jeszcze?? Bo ileż można czekać na dalsze odcinki (w ch*j tytułów ).
Niby się skończył ich cyrk.