Nie jesteś zalogowany.
Witam wszystkich fanów anime. Postanowiłem nadrobić pewne zaległości w pewnej chwalonej przez wielu serii Bleach, tylko nie wiem jaką wersją (jakiej grupy i skąd) najlepiej ściągać. Dlatego pytam was, której grupy najlepiej ściągać??? Możecie podać link??? A może dostępne są rawy??? Jak wiecie gdzie to dorwać to proszę bardzo o pomoc. Z góry dzięki.
Dzięki wielkie za pomoc.[okej]
Jeszcze jedno. Na tym linku znalazło mi tylko rawy odc. 64-69. Czy mogę jeszcze gdzieś dorwać rawy Bleach???
Jeszcze jedno. Na tym linku znalazło mi tylko rawy odc. 64-69. Czy mogę jeszcze gdzieś dorwać rawy Bleach???
Pewnie.
Sprubój na przykład tutaj
Ostatnio edytowany przez doman (2006-02-17 21:55:09)
a ja mam pytanie ktora gropa db czy hell-fansub jest lepsza? bo przewaznie obie w tym samym czasie wydaja bleach .A nie musicie mi mowic ze lunar jest najlepsze bo o tym wiem ale oni to troche wolno wydaja
a ja mam pytanie ktora gropa db czy hell-fansub jest lepsza? bo przewaznie obie w tym samym czasie wydaja bleach .A nie musicie mi mowic ze lunar jest najlepsze bo o tym wiem ale oni to troche wolno wydaja
Ja do odcinka 50 bazowałem wyłącznie na lunarze. Teraz od 50 epka zasysam db (mialem wczesniej epizody z SM czy l33t-raws, ale skasowalem sciagniete pliki, aby miec ciaglosc grupy).
no ja mam do 59 z grupy lunar a pozniej juz tylko z db ale tak z ciekawosci pytalem
ja sie akurat lunar nie dziwie bo oni troche wydaja tych serii jednoczesnie
no to niezle to jednym slowem koles orkiestra
no a tlumaczy zarabiscie
ja oglądałem jeszcze Onegai twins od lunra i ok dla całej grupy może nie są najszybsi ale dokładni
no jasne air, suzuka, kimi ga nozomu aien i ich tlumaczenie to mistrzowski poziom
jedna z lepszych grup sub'erskich
a widziales te tytuly ?
jak nie to warto bo naprawde sa fantastyczne romas-dramt