Nie jesteś zalogowany.
Czekam.
Tak jak my na tłumaczenie flcl
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
To teraz się orientujecie? Są dwie pozycje: "Bliskie spotkania z mahjongiem" i "List do Momo", na które pewnie byśmy poszli, ale trzeba było to wcześniej załatwiać
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
No niestety "List(...)" był w sobote o 11.30 (12zł) i bedzie jeszce raz jutro o 16.15 (18zł) bez polskich napisów.. "bliskie(...)" sa jutro o 18.30 (18zł kinoteka) i jak dzisiaj byłem o 14 na "znieważonej ziemi" to pół godziny przed seansem spokojenie kupiłem 2 bilety... jest jeszcze piątek>14 Października>13.30 ale ja np mam wykłady wtedy..
Choć mógłbym się poświęcic w ostatecznosci jesli zebrałaby sie ekipa.
My odpadamy. Jutro jedziemy do Ciechanowa i mamy dzisiaj trochę rzeczy do pozałatwiania.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Może ja bym w końcu z mieszkania wyległ... Będzie trzeba monitorować temat.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Może ja bym w końcu z mieszkania wyległ... Będzie trzeba monitorować temat.
Co za zapowiedź Monitoruj, ale najlepszą opcją jest przekazanie mi numeru telefonu, najwięcej osób dowiaduje się właśnie w ten sposób. Niby zaglądają, ale co jakiś czas info w topiku ich omija.
Ogłaszam, że jutro można do nas wbijać od 18:00!
A czy qwigowo-koniowy duet może okupować kibel?
Anime makes you stupid
W krótkich przerwach, co najwyżej, oczywiście z powodu kuwety
Ostatnio edytowany przez qwig (2011-10-14 20:49:22)
Naturlich ;p
Stała Gromado, ogłaszamy, że w tym roku można spędzić Sylwka u nas na chacie! Wszyscy chętni niech dadzą nam znać, że przyjdą. Wchodzić będzie można od 20:00 (chyba że będziecie chcieli standardowo od 18:00).
Można przyprowadzić osobę towarzyszącą, ale jedną, wiadomo że miejsca u nas za dużo nie ma (chyba że aż tylu chętnych nie będzie)
I jeszcze jedno. Każdy, kto u nas zawita, ma zakaz MĘCZENIA KOTÓW (a są teraz 3), a więc dopóki kot się do Ciebie nie zbliży, nie uznajesz jego egzystencji. Wykroczenie będzie karane wykopaniem z imprezy
Co do jedzenia, napojów i gorzały, na ustalenia będzie jeszcze czas
Ostatnio edytowany przez Quithe (2011-12-29 00:38:15)
Znaczy, koło 21 we dwójkę obchodzić nowy rok będziecie?
Dwa lata z rzędu sami obchodziliśmy nowy rok, pora na zmianę A jeśli zmiany nie będzie, poradzimy sobie ;]
...(a są teraz 3)...
Wuut? Znowu jakiegoś bezdomniaka przygarnęliście? :3 Hmm... przemyślę i dam znać. : ) Musiałbym znaleźć tę druga połówkę. :3
Ostatnio edytowany przez damtrix (2011-12-24 01:40:08)
Uszy do góry!
kot jako zagrycha? tego jeszcze nie było.
Od Malborka się to ciągnie - robota w danym mieście, powrót z uratowanym kotem.
Dam, wstęp bez połówki (żywej), też wchodzi w grę
qwig, nie było, bo za mało wśród nas szatanistów
Musiałbym znaleźć tę druga połówkę. :3
Jedna wystarczy, no ewentualnie 0,70, jeśli jesteś bardzo spragniony;]