Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam
Czy możecie polecić mi jakieś anime z kategorii ROMANS, coś w stylu Love Hiny??
Pewnie
Pewnie
hahahahahahahahahahahaha <peka ze smiechu>
Ichigo 100% i Schuffle, ale jeżeli szukasz czegoś naprawdę potężnego z tego gatunku to odpuść sobie anime i załatw mange I"s (broń boże nie anime bo straszna[cenzura]) osobiście przeczytałem już chyba 5 razy:P, a i tak nadal wciąga mimo, że znam już prawie na pamięć. Ogólnie nie widziałem jeszcze żadnego anime(ani nie przeczytałem innej mangi), które przebiłoby I"s.
Jak ROMANS to KGNE (choć na pewno nie jest w stylu LH).
Bardzo podobny do LH wydało mi się Ai Yori Aoshi (i Enishi też).
zaraz po KGNE bym dal Suzuka no ale to dramat-romans a nie komedia jak LH
~Wishmaster a gdzie mozna znales ta mange i's?
Saishuuheiki Kanojo, hłe hłe hłe.
Saishuuheiki Kanojo
W bardziej ludzkim języku zwane "Ona, Broń Ostateczna"
I tu zasadniczo jest problem bo grupa translacyjna upadła[placze], a inne źródła ciężko znaleźć[cholera]. Mam jakiś traker do całej serii ale nie gwarantuje, że będą pełne źródła, jeśli kotoś zainteresowany to gg 2752293.
Moze Shuffle! i Onegai Teacher...
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-02-17 01:17:18)
Jesli chodzi o poziom komizmu to na pewno Kare Kano. Coć tam na szczęście niema takiego charemu. I na szczęście nie od strony Gościa ale dziewczyny.
Zwariowane na wysokim poziomie.
Nie jest to najnowsze Anime, bodajrze z 1999 ale naprawde dobre. Nie jest za krótkie poniewarz ma 26 odcinków.
Finał nie jest końcem anime, poniewarz jest jeszcze po nim pare odcinków.
Koniec Anime nie zabardzo mi się podobał ale pozatym wszysko naprawde super miodzio.
Tak że moge na końcu powiedzieć z cała odpowiedzialnościa, naprawde warto obejrzeć.
Ostatnio edytowany przez constans73 (2006-02-17 02:51:39)
Strony 1