Nie jesteś zalogowany.
Demonis Angel napisał:a ja jestem za PiS, dla mnie opłaty za poprawkowe egazminy powinny byc, wtedy przynajmniej studenci przykładali by się do studiów, tak jest na zachodzie i jest to dobry sposób na wzrost poziomu edukacji w kraju. Zresztą w liceach też to powinno być, do tego zlikwidować gimnazja i 10 lat spokoju z reformami edukacyjnymi.
Tak przy okazji, w tym roku kończę technikum żeby nie było, że jakiś stary zgred jestem.
To ja cię oświecę. Opłaty za poprawkowe egzaminy już są. I co to ma wspólnego z podnoszeniem poziomu edukacji?
Przecież on chodzi do technikum, a wzorem Prezesa Jedynego Polaka, ma najwięcej do powiedzenia o rzeczach, o których nie ma jasnego pojęcia.
Te wybory są dość trudne do określenia się, bo JKMa nie ma. Ale chyba będzie Palikot, bo skoro i tak będziemy w gównie, to niech będzie trochę weselej
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Co za czasy koleś z technikum mówi co się dzieje na studiach
Edit: Gdyby był korwin Mikke na niego można by głosować :p
ps. Zapewne 90% głosującychw tej ankiecie to dzieciaki, które nawet nie mają prawa głosu w wyborach Np. taki Aurius 17 letni uczeń 2 klasy technikum
Ostatnio edytowany przez Tanis (2011-10-06 18:07:23)
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
up: to nie Aurius napisał, tylko Demonis angel.
A ja chyba na Palikota. Bo w sumie taki sam jak reszta, ale za to świr, powinno być wesoło.
Ty dulowaty userze!
Wiesz, co mi powiedziała kobieta z łaciny na 2 roku? Że nawet jeśli przejdziemy wymagany próg, to ona ma wytyczne, ile osób ma oblać, więc i tak nas uwali i tak. Na 1 roku urządzali nam egzaminy z 2 najważniejszych przedmiotów w jednym dniu i o jednej godzinie w różnych miejscach
No to niezła patologia.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
ps. Zapewne 90% głosującychw tej ankiecie to dzieciaki, które nawet nie mają prawa głosu w wyborach
90% Ansiowiczów (tych z krwi i kości) to starzy zgredzi, tudzież trolle, na których Śmierć już ostrzy swą kosę.
Ostatnio edytowany przez arystar (2011-10-06 18:31:04)
Strona latarnik nawet niezła. Zwłaszcza komentarze komitetu do odpowiedzi. Niby się zgadzają a w komentarzu negują swoją opinie, czy może ja mam kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem.
Zastanawiałem się nad SLD, niestety skreślam tą partie za stanowisko w sprawie elektrowni atomowej.
Ostatnio edytowany przez krzykr (2011-10-06 18:29:07)
No to niezła patologia.
Na pewnych uczelniach takie patologie są normą. Miałam egzamin, gdzie na zaliczenie trzeba było mieć 100% poprawnych odpowiedzi. Nie 90%, nie 70%, nie 50%, nie 30% (tutaj osobne cześć dla naszego ucznia technikum), a równe sto. Najdłuższy egzamin, jaki miałam, to 8h.
Raz pamiętam też był ubaw, gość na egzaminie zaczął pytać co było w przypisach w spisie lektur, który zarzucił pół roku wcześniej (40 pozycji). Nawet jeśli ktoś przeczytał wszystko i wiedział o co chodzi, to i tak nikt nie przypuszczał, że z przypisów przetrzepie bardziej niż z treści. Raz pisaliśmy egzamin w parku, bo nie było sali, ale stwierdzili, że egzamin musi być.
I ogólnie nie, Demonis angel niech najpierw pójdzie na studia, a potem niech się wypowiada. Bo pewnie za rok czy dwa sam nie będzie w stanie uwierzyć, jaką głupotę napisał.
Ostatnio edytowany przez coellus (2011-10-06 18:23:38)
Ty dulowaty userze!
Palikot i SLD mają dosyć podobne poglądy na wiele spraw. Prawdę mówiąc wszyscy poza nimi to konserwatyści w sprawach światopoglądowych (czyli robią to co kościół każe).
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2011-10-06 18:36:31)
Demonis Angel napisał:a ja jestem za PiS, dla mnie opłaty za poprawkowe egazminy powinny byc, wtedy przynajmniej studenci przykładali by się do studiów, tak jest na zachodzie i jest to dobry sposób na wzrost poziomu edukacji w kraju. Zresztą w liceach też to powinno być, do tego zlikwidować gimnazja i 10 lat spokoju z reformami edukacyjnymi.
Tak przy okazji, w tym roku kończę technikum żeby nie było, że jakiś stary zgred jestem.
To ja cię oświecę. Opłaty za poprawkowe egzaminy już są. I co to ma wspólnego z podnoszeniem poziomu edukacji?
Gdzie są opłaty za poprawkowe egzaminy? Nawet komisy są za free. Płaci się jedynie za warunek.
Te wybory są dość trudne do określenia się, bo JKMa nie ma. Ale chyba będzie Palikot, bo skoro i tak będziemy w gównie, to niech będzie trochę weselej
+1
A najweselej będzie, gdy wybory wygra pis, ale nawet w koalicji z psl nie będą mieć większości w sejmie. To + wejście Palikota i może wreszcie coś ciekawego się zacznie dziać
Palikot i SLD mają dosyć podobne poglądy na wiele spraw. Prawdę mówiąc wszyscy poza nimi to konserwatyści w sprawach światopoglądowych (czyli robią to co kościół karze).
A za co ich karze?
up: za nieuszanowanie ojca dyrektora.
Ty dulowaty userze!
Też głosowałbym na JKM, bo najchętniej z lewicowcami zrobiłbym to samo, co zrobił (nie)sławny Norweg.
Za Palikotem średnio przepadam, bo mimo wszystko lewica, niemniej wolę jego niż tych wszystkich jełopów. No i na ringu z Korwinem pokazał, że przynajmniej wie, co chce. Dziękuję, idę sobie.
Łał, błyskotliwcze z technikum. Wiesz, co mi powiedziała kobieta z łaciny na 2 roku? Że nawet jeśli przejdziemy wymagany próg, to ona ma wytyczne, ile osób ma oblać, więc i tak nas uwali i tak. Na 1 roku urządzali nam egzaminy z 2 najważniejszych przedmiotów w jednym dniu i o jednej godzinie w różnych miejscach, niestawienie się na egzamin oznaczało oblanie go, czyli 2 (wasza jedynka, skoro jesteś taki ciemny, jak studia wyglądają). I takich przykładów to ja mogę mnożyć i mnożyć, bo swoje na studiach przeżyłam.
I w ogóle idź odrabiać lekcje.
Tu mnie masz, bo akcje ze studiów znam tylko z tego co znajomi mówili. A pisząc posta brałem pod uwagę mój światopogląd, nie zwracjąc uwagi na to, że większość polaków kombinuje ile może.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Palikot jest tylko po to aby odwrócić/zabrać głosy Pisorkom i innym ugrupowaniom. PO będzie mieć w rzadzie np. 30% a palikot 20% i już będą mogli rządzić z powrotem :]
PS. Jak pis wygra to PO przypomni sobie że jednak korwin też powinien kandydować i powtórzą wybory ; ]
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Łał, błyskotliwcze z technikum. Wiesz, co mi powiedziała kobieta z łaciny na 2 roku? Że nawet jeśli przejdziemy wymagany próg, to ona ma wytyczne, ile osób ma oblać, więc i tak nas uwali i tak. Na 1 roku urządzali nam egzaminy z 2 najważniejszych przedmiotów w jednym dniu i o jednej godzinie w różnych miejscach, niestawienie się na egzamin oznaczało oblanie go, czyli 2 (wasza jedynka, skoro jesteś taki ciemny, jak studia wyglądają). I takich przykładów to ja mogę mnożyć i mnożyć, bo swoje na studiach przeżyłam.
I w ogóle idź odrabiać lekcje.
Ciekawe rzeczy opowiadasz...
Z latarnika wynika mi, że powinienem zagłosować na Palikota lub PO, ale jakoś widzi mi się to...
Pójdę zagłosować na Króla Juliana albo wcale nie pójdę.
up: grunt, że prawdziwe (i nie, to nie uczelnia prywatna, a państwowa). I że z takich patologii, co mi się teraz przypomniało, to komis, gdzie "komisja" była jednoosobowa i był to mój wykładowca, który mnie ulał wcześniej 2x. Kobieta, która ryczała za każdym razem, kiedy grali hejnał, druga przychodziła w piżamie i robiła fikołki, pod sekretariatem się siedziało od 4 nad ranem, bo dali 10 dni na złożenie papierów o stypendia razem z akademikami i do jednego sekretariatu posłali dwa wydziały (czyli kilka tysięcy studentów, a panie przyjmowały w ciągu 4h pracy zaledwie 30 osób).
Ogólnie tak, jestem za tym, że coś z tym zrobili, bo takich cyrków to ja nigdzie wcześniej i nigdzie później nie widziałam. Ale nie w tą stronę a la płatny 2-gi termin (no u nas tylko tyle było, 3-ci to już komis). Bo wtedy to już w ogóle zabawa na sto dwa by była. imho jeśli Jaruś coś takiego zaproponował (a nie wiem, nie orientuję się ostatnio), to chyba dlatego, że zdaje sobie sprawę, że zbytniego poparcia wśród studentów nie ma.
Ostatnio edytowany przez coellus (2011-10-06 19:05:16)
Ty dulowaty userze!
Aurius napisał:Demonis Angel napisał:a ja jestem za PiS, dla mnie opłaty za poprawkowe egazminy powinny byc, wtedy przynajmniej studenci przykładali by się do studiów, tak jest na zachodzie i jest to dobry sposób na wzrost poziomu edukacji w kraju. Zresztą w liceach też to powinno być, do tego zlikwidować gimnazja i 10 lat spokoju z reformami edukacyjnymi.
Gdzie są opłaty za poprawkowe egzaminy? Nawet komisy są za free. Płaci się jedynie za warunek.
To czy się płaci, zależy od uczelni.
Palikot jest tylko po to aby odwrócić/zabrać głosy Pisorkom i innym ugrupowaniom. PO będzie mieć w rzadzie np. 30% a palikot 20% i już będą mogli rządzić z powrotem :]
lol.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
A jak czytam wypowiedzi niektórych z was podniósłbym wiek upoważniający do głosowania o co najmniej 10 lat
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/