Nie jesteś zalogowany.
Nadchodzi czas, w którym każdy miłujący demokrację pełnoletni obywatel pójdzie zagłosować na swoją wizję lepszej Polski.
Czas poznać typy wielbicieli chińskich bajek!
W sumie zagłosować w ankiecie mogą niepełnoletni, grunt to zobaczyć jak rozkładałyby się głosy społeczności ANSI.
Nie uwzględniam wszystkich ugrupowań tylko te co bardziej rozpoznawalne.
Goście nie mogą przeglądać wyników ankiety.
W moim regionie głosują na PiS (95% mieszkańców mojego miasta). Najbardziej znienawidzona partia u nas to PO. Dla ciekawostki, niech odpali w youtubie http://www.youtube.com/watch?v=TkFvAD3_aQM . Ciekawe, że tego nie pokazali w mediach :p
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2011-10-09 18:59:39)
Palikot Rulez . Reszta do obory
Polecam stronę latarnik wyborczy Dokładnie nie wiem na kogo zagłosuje ale wychodzi ze powinienem na Polikota Oo
: OO Jezu jak młodzi ludzie mogą głosować na pis... rozumiem stare babki ale młodzi ludzie? Wiecie ze oni maja w programie wprowadzenie opłat za egzaminy poprawkowe na studiach?
Oglądałem w zeszłym tygodniu Fakty i mówili tam, że PO chce wycofania odpłatności za II kierunek studiów, bo jest to niezgodne z konstytucją. Myślę sobie: K**** mać, 4 lata rządów, przepychanie tej ustawy by stwierdzić, że jest zła? To jest taki sposób rządzenia, że coś zreformujemy, a później do tego wrócimy, a ilość przeprowadzonych reform będzie rosła.
Oglądałem w zeszłym tygodniu Fakty i mówili tam, że PO chce wycofania odpłatności za II kierunek studiów, bo jest to niezgodne z konstytucją. Myślę sobie: K**** mać, 4 lata rządów, przepychanie tej ustawy by stwierdzić, że jest zła? To jest taki sposób rządzenia, że coś zreformujemy, a później do tego wrócimy, a ilość przeprowadzonych reform będzie rosła.
Kampania jest.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Dlatego nie głosuję na złodziei , na kimś muszą się dorobić majątku . Więc wychodzi na to ,że my szaraki po wyborach być może będziemy mieć przerąbane [3 wojna światowa ,- jeśli wygra Pis , zacofanie technologiczne i biedota w kraju , gorzej niż w Zimbabue ,- jeśli znów wygra Po]
a ja jestem za PiS, dla mnie opłaty za poprawkowe egazminy powinny byc, wtedy przynajmniej studenci przykładali by się do studiów, tak jest na zachodzie i jest to dobry sposób na wzrost poziomu edukacji w kraju. Zresztą w liceach też to powinno być, do tego zlikwidować gimnazja i 10 lat spokoju z reformami edukacyjnymi.
Tak przy okazji, w tym roku kończę technikum żeby nie było, że jakiś stary zgred jestem.
Ostatnio edytowany przez Demonis Angel (2011-10-06 16:13:45)
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Nie wiem, po prostu nie wiem. Jak zawsze widziałem jakieś mniejsze zło, tak wszyscy z mojego regionu wydają się być ******eni.
Na pewno nie PiS, bo to PIS. Na pewno nie PO, bo to taka sama banda złodziei. Na pewno nie PSL, bo to 'nierządnica' polityczna, która była już z prawie każdym. Palikot to albo jajcarz, albo populista, więc też odpada. Z lewakami mi nie po drodze. PPP to palanty. Korwina nie ma, a PJN i zmiana poglądów po odłączeniu od partii macierzystej nie rokuje zbyt dobrze.
Chyba jednak wybiorę tego Zaku...
Chyba jednak wybiorę tego Zaku...
A myślałem, że tylko ja tak mam.
Gdzie Korwina nie ma?
Nie wiem dokładnie, ale jest zarejestrowany tylko w 21 okręgach z 41 na terenie całego kraju.
A gdzie opcja "Wylosuję cokolwiek, byle nie Jarkacza"?
Ruch Poparcia Palikota 28.57% xD Aż tyle mamy głupków na animesub? Tyle osób zagłosuje na kumpla "Donald ma tole i na bula i nadzieji Komuchruskiego"
Ostatnio edytowany przez Tanis (2011-10-06 17:09:43)
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Bo myślą, że zalegalizuje Marihuanę xD
Polecam stronę latarnik wyborczy Dokładnie nie wiem na kogo zagłosuje ale wychodzi ze powinienem na Polikota Oo
W sumie będę głosował na Palikota, jednak strona, którą podałeś tylko utwierdziła mnie w tym przekonaniu.
Sporo znajomych będzie głosować na Ruch Palikota.
ZAGŁOSUJ I TY
Powinna być jeszcze jedna opcja: "leję na to ciepłym moczem". Banda Czworga odpada, przydupasy z PJN i ten cały PPR również, napinacz Palikot i Unia Skanlatorów, która sama nie wie, co chce, tak samo jak poprzednie. Może bym zagłosował na JKM, ale dziad się nie dostał, więc leję na to ciepłym moczem i nie idę na wybory. Nie będę głosował na mniejsze zło.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
a ja jestem za PiS, dla mnie opłaty za poprawkowe egazminy powinny byc, wtedy przynajmniej studenci przykładali by się do studiów, tak jest na zachodzie i jest to dobry sposób na wzrost poziomu edukacji w kraju. Zresztą w liceach też to powinno być, do tego zlikwidować gimnazja i 10 lat spokoju z reformami edukacyjnymi.
Tak przy okazji, w tym roku kończę technikum żeby nie było, że jakiś stary zgred jestem.
To ja cię oświecę. Opłaty za poprawkowe egzaminy już są. I co to ma wspólnego z podnoszeniem poziomu edukacji?
Ofc PO. Irytują mnie jak jasna cholera, ale jak się na nich obrażę, to nasz cudowny naród gotów jest wybrać na cara Jarosława Mądrego. Czyli standard, głosuję przeciwko jednej partii.
Ostatnio edytowany przez Aurius (2011-10-06 17:44:39)
Łał, błyskotliwcze z technikum. Wiesz, co mi powiedziała kobieta z łaciny na 2 roku? Że nawet jeśli przejdziemy wymagany próg, to ona ma wytyczne, ile osób ma oblać, więc i tak nas uwali i tak. Na 1 roku urządzali nam egzaminy z 2 najważniejszych przedmiotów w jednym dniu i o jednej godzinie w różnych miejscach, niestawienie się na egzamin oznaczało oblanie go, czyli 2 (wasza jedynka, skoro jesteś taki ciemny, jak studia wyglądają). I takich przykładów to ja mogę mnożyć i mnożyć, bo swoje na studiach przeżyłam.
I w ogóle idź odrabiać lekcje.
Ty dulowaty userze!