Nie jesteś zalogowany.
W 83 epie Happy i Charle dowiadują się prawdy na ich temat od tych kotów (nie wiem jak się zwali xD).
A co do mangi, to hmm... żałuję, że ją przeczytałem... niby akcja dużo lepsza niż w Edoras, ale w anime pewnie jeszcze większe wrażenie to zrobi.
Co do ostatnich czapów, to hmm Cane znienawidziłem, przez całą serię fajnie była prezentowana jednak w tym Arcie, pokazała jaką jest idiotką, według mnie niegodna jest tej magi i powinna ją stracić, bo na nią nie zasługuje.
Hmm Gray ma poświęcić życie i zabić Hadesa za pomocą "Ice Shell", ta Ur nim nieźle zmanipuluje, bo i tak okaże się tą złą, która zapewne zginie gdy przebudzi Zerefa.
Co do samego Hadesa, to kto niby z nim ma szansę? Skoro Makarov przegrał, to jedyną zdolną osobą do pokonania go jest Gildarts, ewentualnie współpraca wszystkich z wyspy. Bo solo to nikt poza Gridsem nie ma z nim szans. No i jeszcze Laxus gdzieś tam na wyspie krąży, więc zapewne też wparuje podczas walki. xD
Nic, teraz dylemat, czy moja wola jest na tyle silna, aby nie czytać mangi i skupić się na anime, czy też nie. Się przekonamy. xD
No i wreszcie długo oczekiwane wejdzie Laxusa :d Ba, i cudowne ocalenie Wendy ;]
Mam nadzieję, że Hades mu wleje, nigdy za nim nie przepadałem.
Tak to się raczej nie skończy, bo Zeref musi jeszcze wparować ;] Ale i tak go pewnie wszyscy pokonają magią przyjaźni
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Bo kucyki są za silne.
I po 5 minutach Laxusa, ale dzięki niemu Natsu ma kolejnego power upa, za sprawą którego zapewne pokona wreszcie Hadesa.
"Nakama armor" i tyle w tym temacie...
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
Laxus i tak by przegrał. Chapter z inną końcówką byłby naprawdę dobry, a tak mamy powtórkę z rozrywki, n-ty raz. (Jak komuś chce się coś czytać, to szerzej swoje uwagi skrobnąłem na AS).
Nowy chapter - początkowo znudzenie, bo działo się to, co zawsze, (myślałem, że wreszcie dziadzio wykituje, reszta ucieknie i ktoś inny zostanie mistrzem) ale końcówka to totalny zonk.
Ostatnio edytowany przez Sado (2011-10-01 16:16:41)
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
@up
Ani ja. Myślałem że albo uciekną albo coś/ktoś ich uratuje a tu proszę. Pozytywne zaskoczenie.
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
Po co w temacie, który ma w nazwie [Spoilers], używacie tagu spoiler?
Jeśli chodzi o rozdział to zaskoczenie jest. Ten koleś z ostatniej strony, co jest pokazany od tyłu, był pokazany już wcześniej chyba?
http://www.mangareader.net/fairy-tail/234/19
Wtedy myśleliśmy, że może być to młody Zeref. Teraz się okazuje, że już wtedy autor nawiązywał to time skip.
Ostatnio edytowany przez tornadoretkinia (2011-10-01 18:11:12)
@up
Ani ja. Myślałem że albo uciekną albo coś/ktoś ich uratuje a tu proszę. Pozytywne zaskoczenie.
Niby tak. Zobaczymy co teraz będzie.
Coś w tych tasiemcach zrobiła się moda na time-skipy
Ten gość o którym mowa na końcu to na pewno
A jeśli chodzi o tajemnicza kobietę , to na pewno jest nią
Najważniejsze to ,że za tydzień nowy arc się zaczyna i 24 dodatkowe stronki do poczytania
Może jest to Romeo,a może nie, mało coś urósł jak na 7 lat
Co do tej dziewczyny, to wątpię, aby był to 1st mistrz gildi, oraz Niebiański Smok, ale o tym sie przekonamy zapewne za kilka miechów.
Bardziej co mnie dziwi, to to, że nie wyobrazam sobie 24 letniego Natsu i Lucy (jak dobrze liczę), jejku oni jako dorośli?! To najgorsze co może się stać, a jeśłi jeszcze okaże się ze Natsu zmądrzał, to :(:(
Za to Wendy będzie wyglądać zapewne tak jak w Edolas, to już najbardziej boli...
7lat... to już przesada, mega przesada, aby w trakcie 1 strony zrobić taki wielki Time Skip!
To na bank nie romeo, on musiał by mieć 14-16,17 lat a to jakiś dzieciak . A jak to romeo to beznadziejnie.
Na 99,99% to Romero.
Jeżeli tak beznadziejnie go zrobił autor mangi, i po co by się wpatrywał w morze, Ten kto się patrzy zapewne wypatruje przybycia zaginionych. A jego ojciec żyje przecież
Ten kto się patrzy zapewne wypatruje przybycia zaginionych. A jego ojciec żyje przecież
To akurat głupie rozumowanie, tworzą jedną gildie, więc jakieś tam więzy ich łączą.
http://www.mangareader.net/135-7117-35/ … ter-2.html
A tutaj Natsu się zdenerwował i poszedł ratować jego ojca, bo ten mu kasę wisiał?
No i co? To jest Romero A ostatnia chmurka z tekstem...!!! Ciekawe, gdzie się teraz znajduje nasza wyspa FT z naszymi bohaterami