Nie jesteś zalogowany.
(...) obecnie żadne karaoke mi się nie przycina, wezmę wszystko na gołą klatę (...)
Śmiem wątpić.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Masato napisał:(...) obecnie żadne karaoke mi się nie przycina, wezmę wszystko na gołą klatę (...)
Śmiem wątpić.
Może i racja, bo nie oglądam anime z polskimi subami i nie mam pojęcia co odwalają pacany od karaoke.
o_O A wiesz, że kara w angielskich fansububach koduje się w obraz, no chyba że są to jakieś proste efekty? Pociągnięcie mniej skomplikowanych karaoke nie jest wielkim wyczynem. Uwierz mi, że można zrobić takie, których nawet NASA nie ogarnie. [Hehe] Jeśli nie masz do czynienia z softami z karaoke, to po kiego tamto było?
No i jeszcze jedno - kim są te "pacany od karaoke"?
Ostatnio edytowany przez arystar (2011-09-11 18:57:38)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Heh, wybrałem odpowiedź najbardziej abstrakcyjną, bo pytanie tendencyjne, a dzięki takiej trójce region mazowiecki wolny jest m.in. od drapieżnych dinozaurów. (Wyzdychały z wrażenia )
A co do wypowiedzi na temat karaoke, to radziłbym pohamować bajerę.
Ostatnio edytowany przez slymsc (2011-09-11 18:51:04)
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
Zależy od tego, czy podoba mi się opening. Zazwyczaj słucham op i ed w pierwszym odcinku i na tym się kończy, potem tylko przewijam. Jak mi się jednak spodoba, to częściej, choć nie przy każdym odcinku, słucham i nucę sobie w myślach.
Ja tam karaoke lubię, gdyż dodają mi smaczka do pustego openingu i lubię popatrzeć na twórczość osób i ich efekciki, które często są piękne. może nie śpiewam ich, ale nuczę sobie w ich rytm czasem, jeśli piosenka i opening mi się podobają.