Nie jesteś zalogowany.
Wisełka popłynęła z gnojówką. Nawet klubu z Cypru nie umieli pokonać, paranoja.
Teraz na piechotę do Polski z ciężarkami po 40 kilo, bez wody i żarcia. Trochę by to ich nauczyło.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Nah, to nie ich wina, że są po prostu słabi. Inna sprawa to sposób, w jakich ich trener poustawiał - amatornia po całości. Nie interesuję się ani trochę polską ligą i nie znam nawet nazwisk piłkarzy, ale to, co wyprawiali boczni obrońcy z Krakowa, wołało o pomstę do nieba. Serio, tak tragicznego odbioru i przede wszystkim ustawiania się w obronie jeszcze chyba nie widziałem, skrzydłowi z Cypru robili ich jak młodych. Przykre to, bo naprawdę liczyłem na Wiślaków, jednak przeciwnik brutalnie sprowadził ich na ziemię i pokazał, że do Ligi Majstrów jeszcze dłuuuuuga droga.
"Skazany na zajebistość"
Oni się cały czas bronili, myśleli, że dowiozą tę jednobramkową zaliczkę przez 90 minut-co za głupota.
"Kto puka, temu otworzą", Cypryjczycy naciskali i im się udało. Zero taktyki, obrona dziurawa niczym sito,
pajac spotkania-Junior Diaz, chyba tak się nazywa. Bezproduktywny zawodnik, tyle strat ile on miał, ile pojedynków przegrał biegowych z tym Bułgarem, to ja nie zliczę. A za te faule powinien dawno wylecieć z boiska. Druga sprawa, przed reformacją LM polaczki mieli jakieś wytłumaczenie, bo zawsze grali z jakimś silnym zespołem, teraz nie mają, powinni pokonać Nikozję bez mrugnięcia okiem, ale nie zawsze trzeba dać dupy za batona... Dlaczego tak się denerwuję? Bo zrobili nadzieję, tym razem była szansa i to realna na zaistnienie w europejskim futbolu. Skończyło się jak zwykle, teraz będą zwalać winę na trenera, tamtego zwolnią, zatrudnią nowego i kółko się zamyka. Popsuli mi humor.
Za co w ogóle oni pobierają takie pensje?
Cudu nad Wisłą nie było. Ja się tylko zastanawiam, jak oni wygrali pierwszy mecz, (nie oglądałem) brat mi streścił. To, co nasi kopacze pokazali, to wstyd i hańba jest. Dziękuję, ale na następny mecz Wisły chyba namówić się nie dam.
Druga sprawa, przed reformacją LM polaczki mieli jakieś wytłumaczenie, bo zawsze grali z jakimś silnym zespołem, teraz nie mają, powinni pokonać Nikozję bez mrugnięcia okiem, ale nie zawsze trzeba dać dupy za batona...
A zauważyłeś, z łaski swojej, że w pierwszym składzie Wisły jest mniej Polaków niż np. w Borussii Dortmund? Więc z tymi "polaczkami" trafiłeś sobie w podudzie. :/
Jako osobnik mało zainteresowany piłką nożną, a szczególnie jej polską odmianą
Zupełnie bez ikry. Nawet Małecki, który teoretycznie walczy jak lew, bardziej przypominał Simbe zwiewającego przed hienami.
Czekam aż Widzew odbuduje potęgę i pokaże tym potentatom piłki nożnej z Cypru, Estonii czy innych zakaukaskich państw jak się gra :]
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Jeszcze kilka lat temu polskie zespoły, a Wisła w szczególności, były dobre w ataku, miały dynamikę, nieprzewidywalność i dużą siłę ognia, za to nie potrafiły się bronić. Ciągle pamiętam, jak grając z Barceloną, Wisła co prawda przegrała 3:4, ale widowisko było niesamowite. Tymczasem od tego czasu odnoszę wrażenie, że trenerzy chcą uczyć nasze drużyny defensywy, jednak skutek tego jest taki, że obecnie nie potrafią się już ani bronić, ani atakować.
No i oczywiście sprzedawanie wszystkich wartościowych zawodników na zachód, ale o tym problemie wiedzą wszyscy. Tylko do menadżerów zdaje się nie docierać, że nie można wygrywać z europejskimi drużynami, gdy nie posiada się zawodników na europejskim poziomie. Trudno nawet mieć pretensje do samych piłkarzy. Powiedzmy sobie szczerze: nasza liga jest na żałosnym poziomie.
A gdyby ktoś chciał powspominać: Wisła-Barcelona, Wisła-Parma.
Ostatnio edytowany przez groozin (2011-08-24 23:01:48)
Why, God, Why?
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
Peszek.
Ty dulowaty userze!
Polacy nie zasłużyli na zwycięstwo z Niemcami (zbyt nędznie grali). Cud się stał, że był remis. Niemcy widocznie nie byli w formie albo brakowało im najlepszych zawodników.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2011-09-06 23:47:44)
W czasach, gdy wszyscy zza granicy ciągną do polskiej kadry, Warzywniak pokazał, że chce grać w niemieckiej. Brawo dla następcy Rasiaka.
Ostatnio edytowany przez Cain (2011-09-06 23:50:08)
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
Peszek.
Epicka gra słowna, nawet jeśli niezamierzona
"Skazany na zajebistość"
Oglądał kto ^^? Ładny fail w pierwszych sekundach gry, Valdes prze*bał cały mecz. Dwie 100% okazje Christiano Pedalardo. Trzeci gol Barcy *-* Oby więcej takich dynamicznych meczy.
~Pablo Picasso
Oglądał kto ^^? Ładny fail w pierwszych sekundach gry, Valdes prze*bał cały mecz. Dwie 100% okazje Christiano Pedalardo. Trzeci gol Barcy *-* Oby więcej takich dynamicznych meczy.
Ja oglądałem, chociaż za piłką nie przepadam. Trzeba przyznać, że meczyk przedni.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Meczu nie oglądałem, bo już ostatni Klasyk śmierdział trochę wsią i więcej w nim było aktorstwa niż futbolu, ale muszę przyznać, że po cichu liczyłem na Real.
Ładny fail w pierwszych sekundach gry, Valdes prze*bał cały mecz.
Valdes to prawdopodobnie najbardziej przereklamowany bramkarz świata obecnie.
"Skazany na zajebistość"
Liczyłem na Real i się przeliczyłem. Tego Marcelo powinni odesłać do rezerw. Jak nie prowokuje bójek, to strzela do własnej bramki. Na Realu ciąży jakieś fatum chyba. Zabawne jest to, że Barca traci punkty z drużynami przeciętnymi. Bilbao, Sociedad,lub niedawna przegrana z Getafe. Za to Real był na gazie, rywalom aplikował po kilka bramek. Byłem pewien, że Real rozniesie Barcelonę w pył, jeszcze z tak niepewnym bramkarzem jak Valdez
Fajny kurs był na Real, ale na szczęście nie obstawiłem
Soon mecz barcy z milanem, tylko na jakimś premium N -.- Zna ktoś jakieś dobre streamy? Nie musi być po PL.
@
dziękuję.
Ostatnio edytowany przez Harz (2012-04-03 20:08:16)
~Pablo Picasso
Ja tam głównie korzystam ze stronki meczyki.pl
Masz tam kanały, które oferują obraz różnej jakości, ale (imo) najlepszy jest DrHTV.
Anime makes you stupid