Nie jesteś zalogowany.
"The Special One" poległ{ czyt. Jose Mourinho), nie wiem czego gwiazdy Realu się najadły, ale nie tego oczekiwałem.....
Taka wiocha. Jednak Barcelonie należała się ta wygrana, patrząc z przebiegu meczu. Jose, po coś tam poszedł, tylko się zmarnujesz!
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
aaaaaaaaaaa KOLEJORZ
Teraz tylko czekać na rywala w 1/16 i odbicie się bardziej od grupy spadkowej w lidze
Brawo, w końcu jakiś sukces w pucharach . W fazie pucharowej o wiele łatwiej o niespodziankę, więc Kolejorz może zajść daleko.
Co do Real-Barca, mecz-rozczarowanie. Strasznie nudny, gdyby nie kartki to bym chyba usnął. Gdzie się podziała ta Barca z 2006? Spójrzmy prawdzie w oczy, to już nie jest klub, który gra piękną piłkę, tylko drużyna taka jak inne i nie stroni od brudnych chwytów żeby wygrać. Real też nie błysnął, po czołowych drużynach Primera Divison można było oczekiwać więcej.
Podsumowanie ostatniego dwumeczu: Przedstawienie aktorzyn z Barcelony i do tego smętne komentarze Szpaka... Szkoda gadać. :/
Viva el Barça, wygrał lepszy Piękna brama Villy, w pierwszym meczu, a w drugim Messi nie zawiódł. Śmiać mi się chciało, jak Alonso, co chwila odbierał piłkę tej ciotce ronaldo
Podsumowanie:
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
Viva el Barça, wygrał lepszy
Śmiem się nie zgodzić.
Widzę, że moda na "aj lof barsu" trwa w najlepsze. :/ Całkowicie o niej zapomniałem.
Dwumecz fajny, ale jednak aktorstwo wygrało. Cieszy jednak ogromny progres w grze Realu - nie ma śladu po drużynie, która dostała od Farsy baty pod koniec zeszłego roku.
"Skazany na zajebistość"
Viva el Barça, wygrał lepszy Piękna brama Villy, w pierwszym meczu, a w drugim Messi nie zawiódł. Śmiać mi się chciało, jak Alonso, co chwila odbierał piłkę tej ciotce ronaldo
Podsumowanie:
http://puu.sh/4uPZ
A to nie przypadkiem Dani Alves na zdjęciu?:)
Harz napisał:Viva el Barça, wygrał lepszy Piękna brama Villy, w pierwszym meczu, a w drugim Messi nie zawiódł. Śmiać mi się chciało, jak Alonso, co chwila odbierał piłkę tej ciotce ronaldo
Podsumowanie:
http://puu.sh/4uPZA to nie przypadkiem Dani Alves na zdjęciu?:)
Mhm, so wut ? Zdjęciu nie jest połączone z wypowiedzią Widzę, że moda na hejtowanie barcy trwa w najlepsze
PS. <just as planned>
~Pablo Picasso
Real grał lepiej, ale najzwyczajniej na świecie sfrajerzył. Już po sposobie w jakim padły bramki dla Barcelony w pierwszym spotkaniu wiedziałem, że ten dwumecz jest przegrany. Szczęście się trzyma tych kurduplów, ale co zrobić. W każdym razie progres jest widoczny i jeśli Sahin wypali to ten sezon może być naprawdę udany.
Swoją drogą to chyba pierwsze forum nie poświęcone Królewskim, na którym widzę więcej kibiców Realu niż Barcelony co mnie niezmiernie cieszy. Na dodatek osobnik z ruchu oporu nawet nie wie jak nazywają się zawodnicy jego drużyny. xD
Żeby nie było - nie wiem, czy mnie do fanów Realu zaliczyłeś, ale nie znoszę tej drużyny. Nie zmienia to jednak faktu, że Królewscy powinni byli wygrać.
BTW: Harz sezonowiec pełną gębą.
"Skazany na zajebistość"
Akurat jestem kibicem Barcy od dziecka Harz, jeszcze jak grał Ronald Koeman. Ten miał petardę w nodze:)
Ja w sumie za żadną z tych drużyn nie przepadam, tylko pamiętam, że kiedyś była moda na real, teraz jest na barce. A co do wyniku - barca zawsze wygrywa, więc... A czy nazwiemy to aktorstwem, kunsztem technicznym, czy Bóg wie jeden czym, w piłce nożnej zawsze wyrywa ten, który strzeli więcej bramek, a to czyni go lepszym.
Też uważam, że Real powinien wygrać.. Nie byłem wcześniej jakoś fanem Realu, ale od kiedy Mourinho został trenerem to kibicuję Realowi. Nie kibicowałem nigdy i nie będę kibicował Barcelonie - nie przepadam za nimi co nie zmienia faktu, że grają dobrą piłkę.
(...) w piłce nożnej zawsze wyrywa ten, który strzeli więcej bramek, a to czyni go lepszym.
Bym nie powiedział. Nie raz ani nie dwa razy w historii bramki wpadały, a wynik się nie zmieniał.
Widzę, że moda na hejtowanie barcy trwa w najlepsze
Stosowniejszym określeniem byłoby - "hejtowanie aktorstwa w piłce nożnej". :/
Żeby nie było - nie wiem, czy mnie do fanów Realu zaliczyłeś, ale nie znoszę tej drużyny. Nie zmienia to jednak faktu, że Królewscy powinni byli wygrać.
BTW: Harz sezonowiec pełną gębą.
Jestem ich kibicem odkąd pamiętam. Real grał lepiej, mieli tyle okazji, że to aż masakra. Ale widocznie nie umieją wygrywać, porażki są im pisane xD Benzema w pierwszym meczu spierdzielił trzy, 100% okazję. Ale i tak się dziwię, że barca wygrała bez swoich podstawowych zawodników
~Pablo Picasso
Real lepiej gra, ale co tu można zrobić jak sędziowie niczym anioł stróż pomagają Farsie w ich "sukcesach"? Co to za piłka?
I tak Inter i Chelsea rządzą
Co do Wisełki... panowie mają realne szanse na Fazę grupową LM, tylko pytanie: z iloma golami bagażu
będą opuszczać tą fazę. Obstawiam wynik trzy cyfrowy