Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Zarathustra napisał:opis
Poległem.
Niezłym co?
No pewnie, nawoływanie do gwałtu siostry, matki czy dziecka to norma.
A ja myślałam, że pod tym względem to tylko Kenshiro ma nieźle nasrane we łbie.
Ty dulowaty userze!
To nie jest nawoływanie, to opis tego hentaia.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
A ja myślałam, że pod tym względem to tylko Kenshiro ma nieźle nasrane we łbie.
Nasrane to jedynie ty możesz mieć i zapewne masz.
Widać, że lubisz gwałty lecz ja lubię miłość, zmysłowość w erotyce/seksie, a nie coś takiego.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2011-08-09 17:48:19)
Mogłeś sobie darować, naprawdę. A przynajmniej te trzy osoby.
Ty dulowaty userze!
Zmieniłbym to, skoro to obraża ciebie, ale niestety po ostatniej aktualizacji nie mogę nic edytować w dziale mojej grupy. Musi modek to zrobić.
Widać, że lubisz gwałty lecz ja lubię miłość
Takiego aforyzmu się na ANSI nie spodziewałem. Pieprznę to sobie na tapetę, albo nawet fototapetę
kostek00 napisał:To nie jest nawoływanie, to opis tego hentaia.
Widać, że lubisz gwałty lecz ja lubię miłość, zmysłowość w erotyce/seksie, a nie coś takiego.
I tu cię mam, nie cierpię gwałtów, to jest dla mnie prawie najgorsza rzecz, ale człowiek czasem potrzebuje odskoczni od zwykłych rzeczy. A tak ogólnie to przetłumaczyłem tego hentaia, bo dziewczyna na okładce ma ładnie narysowane cycki xD
Hm... imo taka "cenzura" niewiele zmienia. Tak z czystej przyzwoitości wypadałby żeby taki obrazek został ukryty z dopiskiem NSFW.
I tu cię mam, nie cierpię gwałtów, to jest dla mnie prawie najgorsza rzecz, ale człowiek czasem potrzebuje odskoczni od zwykłych rzeczy.
Mówisz, że nie cierpisz gwałtów, a z połowa twoich przetłumaczonych hentajów zawiera gwałty.
A ciekawe co oznaczają dla ciebie "zwykłe rzeczy" w hentai.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2011-08-09 18:02:09)
Kenshiro napisał:Dolna część tej dziewczyny jest ocenzurowana czymś białym lecz piersi również powinny być.
To sperma - takie "coś", co wypływa z takiego "czegoś" mężczyzny w chwili duchowego uniesienia.
Rozumiem, że smakowałeś i stąd ta całkowita pewność?
Oj daruj, ale nie mogłem się powstrzymać, bo ja osobiście po konsystencji, przejrzystości i ilości to bardziej bym stawiał na klej do tapet, ewentualnie rozrzedzony silikon - uszczelniający, żeby nieporozumień nie było.
I temat jest wyborny. Osobiste gratulacje dla fundatora tej przedniej zabawy.
Ostatnio edytowany przez MasterPLASTER (2011-08-09 18:26:24)
Mówisz, że nie cierpisz gwałtów, a z połowa twoich przetłumaczonych hentajów zawiera gwałty.
Po obejrzeniu tyle hentaiów i przeczytaniu tylu mang hentai/doujinshinów, tobie też by tak wychodziło. To tyle na ten temat, więcej się nie wypowiadaj na temat moich upodobań i nie przyklejaj mi tu żadnych etykietek, bo wiem lepiej, co lubię.
Normalny seks, chłopak x dziewczyna. Bez żadnych macek, symfonii krzyków (jak to kiedyś ktoś powiedział) i tym podobnych.
I temat jest wyborny. Osobiste gratulacje dla fundatora tej przedniej zabawy.
No ciekawe, któż to tym fundatorem jest?
Rozumiem, że smakowałeś i stąd ta całkowita pewność?
Takiego aforyzmu się na ANSI nie spodziewałem. Pieprznę to sobie na tapetę, albo nawet fototapetę
Ja bym był za wstawieniem tego gdzieś na głównej ANSI. Najlepiej obok "ANIMESUB.INFO NAPISY DO ANIME".
Zapewne dziewczynki z małymi piersiami, co, tom? Poza tym macki, dziewuchy z fujarkami, demony, etc.
Ostatnio edytowany przez arystar (2011-08-09 18:45:16)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Strony Poprzednia 1 2