Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Cześć.
Szukam osoby, która narysowałaby mi krótką historyjkę (coś w rodzaju instrukcji obsługi)
Może od początku?
Zamierzam oświadczyć się dziewczynie ( w środę ) i pierścionek będzie ukryty w jajku kinder (mało oryginalnie, ale Ona lubi kinderki ... a to jajko, to tylko początek ;P -a właściwie koniec wieczoru- )
I szukam kogoś kto potrafi ładnie rysować, komu chciałoby się narysować dla mnie taką małą "instrukcję" jak do zabawek.
Będę naprawdę bardzo wdzięczny za pomoc, ponieważ moje zdolności rysunkowe ograniczają się do "ludzi patyków" ;/
Jeśli napisałem coś niezrozumiale, to przepraszam, ale dziewczyna kręci się po domu i nie mogę zbytnio się rozpisywać. Jakby co, to jutro napiszę więcej.
BARDZO, Bardzo proszę o pomoc !!;)
Oczami Fana Blog ;]
A zaproszenie na uroczystość będzie? :]
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Nie pomogę, ale i tak na pisze:
Gratulacje
Ty mu może jeszcze przedwcześnie nie gratuluj.
Jak to mówią: nie chwal dnia przed zachodem słońca, hihihi.
Aha, jak coś, to może zgłoś się tu i przy odrobinie szczęścia znajdzie się jakaś bezinteresowna owieczka, a są tam ludzie z naprawdę ogromnym talentem.
Ostatnio edytowany przez DyumEcchi (2011-07-17 21:02:43)
Aha, jak coś, to może zgłoś się tu i przy odrobinie szczęścia znajdzie się jakaś bezinteresowna owieczka, a są tam ludzie z naprawdę ogromnym talentem.
Dzięki wielkie, ale naprawdę nie chodzi mi o jakieś specjalnie piękne rysunki. Chciałbym zwykłe 3 rysuneczki (takie najprostsze, bo nie ma co cudować z cieniami itp... a najprostsze pomysły są zawsze najlepsze) Sam się za to nie zabiorę, bo moje zdolności plastyczne są okropne
Ponawiam prośbę
Jeśli do jutra (około godz. 13:00) nikt się nie zgłosi, to można usunąć temat.
Oczami Fana Blog ;]
A jak mogło pójść?
Dwa tygodnie planowania, zbierania i kupowania różnych rzeczy...
Na szczęście Ona chodzi do pracy na 12 godzin, bo i tak (z pomocą siostry) ciężko było w tym czasie wszystko w domu przygotować... Ale było BAJECZNIE
- To tak dla ciekawskich...
A pewnej anonimowej osobie (która podesłała mi baaaardzo ładną instrukcję) baaaardzo ślicznie DZIĘ KU JĘ !!
Masz u mnie bardzo dobre "piwo" lub co tam tylko pijasz/jesz naprawdę baaardzo mi się podobała instrukcja. W sumie nie tylko mi ;D
I temat może zostać usunięty, żeby nie zaśmiecać forum.
Jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc... I za gratulacje też (nawet te przedwczesne )
Oczami Fana Blog ;]
No to gratuluję
Ty dulowaty userze!
pics or it didn't happen
Strony 1