Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
jak w tytule. Najlepiej takie pol zartem pol serio... Chodzi mi o smieszne, ale nie zadlugie anime...
school rumble-26 epkow
midori no hibi-13 epkow
ichigo 100%- tez chyba 13 +5 ova
Ostatnio edytowany przez xychoo (2006-02-13 19:14:28)
club-them to death angel
inaczej Dokuro-chan
Ostatnio edytowany przez shinma (2006-02-13 19:19:34)
DearS
Green Green
Grenadier
Mouse
śmieszne anime ale to zależy jakie rodzaje lubisz
Ah My Goddess
Furi Kuri
Furi Kuri - jeśli liczysz na humor tak pokręcony jak gwint na śrubie
Cowboy Bebop - świetny odcinek o grzybkach! Ten moon step wykonywany przez Spike!
Green Green - dla małych i dużych zboczeńców (uwaga na scenę w składziku! - może to spowodować zawał serca! Nie pokazywać przy dziadkach i rodzicach bo z anime szlaban! )
Those who hunt elves - też pokręcone anime (wystarczy wspomnieć, że bohaterowie przemierzają świat...[kombinuje] rozbierając wokół wszystkie elfy płci pięknej)
Peacemaker Kurogane - całkiem fajne anime o samurajach... policjantach[baka] no i ten niesforny ryży bohater (24 odcinki)
Ostatnio edytowany przez slymsc (2006-02-14 01:07:40)
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
...
Idzcie w jego slady przyblizcie mi te anime;] Co mi po nazwach jak niewiem o czym to jest nienawidze pokemonow np.
Genshiken- wesołe anime o fanach anime
Divergence EVE - Gdzieś za podskakujacymi biustami bohaterek czai się ciekawa fabuła, oczywiście jeśli ktoś przyzwyczai się już do funservice'u
Love Hina- krótkie to to nie jest ale to klasyka tzw. haremówek, czyli anime gdzie występuje jeden, neudolny zazwyczaj przedstawiciel rodzaju meskiego([los]) otoczony przez grupę zazwyczaj agesywnych dziewczyn. duża dawka humoru i wspomnianego wyżej fanserwisu (czyli podskakujacych biustów i majtek z luźnymi chińskimi gumkami). W Love Hinie rodzynek trafia do żeńskiego akademika.
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Genshiken...
Sciagam Love Hina fajnie sie zapowiada...
siema
olej te tytuly co sie pojawily i co sie pojawia ogladaj to Hajime no Ippo jest wyje[cenzura]bane
pozdro
jak śmieszne to Golden Boy
Golden Boy!! 6 odc[okej]
Strony 1