Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Ohayo!
Może nie wszyscy mnie znają, wiec się przedstawię, jestem Akashi, korektor z grupy fansuberskiej "Katakana Subs", jak wiecie głównym pomysłodawcą stworzenia tejże grupy jest strona www.naruto-tv.pl, a dokładniej Xam i Destin. Niejedna osoba jeszcze jest ze strony, który link przed chwilą podałem. Jako admin strony mam pytanie, czy nie byłby ktoś chętny na stanowisko newsmana? Aby poznać szczegóły zapraszam do rozmowy z SA, Aironem (GG - 22274682). Na sam koniec prezentuję wam treść newsa ze strony:
"Jak zdążyliście zauważyć newsy ze świata Naruto to słaby punkt naszej strony, także nie pojawiają się streszczenia chapterów, a więc ogłaszamy Rekrutacje na stanowisko Newsman'a! Zgłoszenia proszę pisać na gg: 22274682. Zgłoszenia będą przyjmowane do 15 Lipca, mam nadzieję, że w tym czasie znajdziemy godnego Newsman'a. W zgłoszeniu proszę napisać nick ze strony, źródła informacji oraz wiek."
Mogę ja?Od zawsze jestem fanem naruto.W życiu oglądałem tylko naruto,żadnego innego anime,bo to byłby dla mnie grzech...,pisz jak co
To napisz na tamte GG.
Strony 1