Nie jesteś zalogowany.
Z czystej ciekawości pytam. Może być ;]?
Moja lista Anime w fazie alpha ;]
Coś zmienić? Dodać? Usunąć?
Od razu dodam, że gotowce typu myanimelist.net mnie nie interesują ;]
Oczywiście dopiero zaczynam uzupełniać listę
Ostatnio edytowany przez zoltan (2011-07-06 01:12:35)
Highschool of the Dead 10/10?
School Days 9/10?
Oberleutnant, o gustach się nie dyskutuje
zoltan, może być, tylko po co?
Bo na dysku zaczyna się już tego trochę zbierać a nie sposób zapamiętać o czym to było po samym tytule ;]
To takie moje archiwum gdzie szybko wszystko znajdę. A tak przy okazji to poduczę się trochę w php/mysql ;]
Zakładka kontakt trochę wyjaśni ;]
Ostatnio edytowany przez zoltan (2011-07-06 02:00:10)
Zdecyduj się na nazwy i się ich trzymaj, jak wybierasz nazwy z mala to i tak masz już teraz możesz poprawić chociażby ergo proxy czy efy.
Osobiście polecam nazwy z anidb, co za mózg to w ogóle wymyślił, żeby speciale z dvd dawać jako osobne anime? ;O
Ostatnio edytowany przez grejpfrut (2011-07-06 08:05:02)
Oberleutnant, o gustach się nie dyskutuje
Kto ci tak powiedział?
...co za mózg to w ogóle wymyślił, żeby speciale z dvd dawać jako osobne anime? ;O
Serwis ma od każdego speciala +1 do sumy łącznej animu w bazie. oO
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Zdecyduj się na nazwy i się ich trzymaj, jak wybierasz nazwy z mala to i tak masz już teraz możesz poprawić chociażby ergo proxy czy efy.
A możesz mi to objaśnić?bo nigdy nie biegałem po serwisach anime i nie znam terminologii np 'mala'.
Osobiście polecam nazwy z anidb, co za mózg to w ogóle wymyślił, żeby speciale z dvd dawać jako osobne anime? ;O
A czy jedno i drugie nie jest anime? W sumie można zrobić jeszcze podział na: DVD Special, Movie, OVA, TV, TV Special (taki podział ok?)
Ja tylko z czystej ciekawości co ci przeszkadza myanimelist.net? Ona już ma to wszystko co ty chcesz zrobić rozumiem ze chcesz sobie poćwiczyć język. Później przestanie ci się chcieć uzupełniać tabelki (ja tak miałem w exelu) żeś mi przypomniał żebym zaczął uzupełniać listę co prze ten rok akademicki obejrzałem.
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Ja tylko z czystej ciekawości co ci przeszkadza myanimelist.net?
Oraz co ci przeszkadza w anidb? Chcesz coś estetyczniejszego, dokładniejszego, pełniejszego, czy jest to tylko kwestia języka?
Pozbądź się dolnego scrollbara:
#menuglowne{
padding: 20px;
padding-bottom: 20px;
padding-top: 20px;
}
Lekko odświeżone. Dodana wyszukiwarka. Poprawione błędy. Skrócona nazwa w adresie
Odświeżam wątek
Ostatnio edytowany przez zoltan (2011-07-21 03:29:37)
Czytaj teraz uważnie:
"Symmetry, that is what I enjoy aesthetically."
Death The Kid
Czytaj teraz uważnie
Doskonale o tym wiem
To czemu masz to w "Liście anime". Głupi czy jaki?
Daj sobie "Lista kreskówek" i to załatwi sprawę, wtedy nikt nie będzie się czepiać.
Ostatnio edytowany przez KieR (2011-07-21 14:58:43)