Nie jesteś zalogowany.
Mojego brata wpuścić w bagno?
Tak edit wiesz że groźby są karalne?
Teraz bez problemu możesz być oskarżony o grożenie i znaleziony po adresie IP mistrzu.
Hahahaha, mądry to ty jesteś cholernie
Być zakochanym w kimś I wiedzieć, że to beznadziejne ||________ Miałeś ochraniać mi plecy ______
_______________ Że ta osoba _________________||___ A ty tymczasem Wbiłeś w nie sztylet __
Nigdy Cię tak nie dotknie, Ani nie spojrzy na Ciebie ___||____________ ...Bez słowa... __________
____________Tak jakbyś tego chciał ____________|| To się nazywa Być fałszywym przyjacielem!
Teraz bez problemu możesz być oskarżony o grożenie i znaleziony po adresie IP mistrzu.
przepraszam sorry to ja wpadlem w bagno o to mi chodzilo
przepraszam,hej stary to byl tylko zart,naprawde.przepraszam,nie chcialem
Ostatnio edytowany przez postmaster3 (2011-06-25 00:21:07)
powiem wam jedno albo dacie mi moda albo ten serwer przestanie istniec.
To przestań pier****ć i zamiast gadać zniszcz ten serwer
postmaster3 napisał:powiem wam jedno albo dacie mi moda albo ten serwer przestanie istniec.
powiem ci jedno,taka parafraza
"Kończ waść, wstydu sobie oszczędź".
Jakby potrafił to dawno temu by zhakował serwer
Ostatnio edytowany przez Spamerka (2011-06-25 00:26:19)
Być zakochanym w kimś I wiedzieć, że to beznadziejne ||________ Miałeś ochraniać mi plecy ______
_______________ Że ta osoba _________________||___ A ty tymczasem Wbiłeś w nie sztylet __
Nigdy Cię tak nie dotknie, Ani nie spojrzy na Ciebie ___||____________ ...Bez słowa... __________
____________Tak jakbyś tego chciał ____________|| To się nazywa Być fałszywym przyjacielem!
A gdzie ty tu widzisz grożenie? Dla mnie jest to jednoznaczne z "wyprowadzeniem na manowce" lub "sprowadzenie na złą drogę"
PS. Oho, widzę, że Jubi znowu o bana się prosi... ale to już się przejdało...
A co do tematu... szkoda gadać :|
Jakby potrafił do dawno temu by zhakował serwer
zglossze cie do sadu,zauwaz ze ten temat calyczas jest bo mam wladze i nikt mi nic nie moze zrobic.czemu temat nie zostal zalokowanty czemu nie dostalem warna,bo mam wladze skadm am wladze?oczywiscie wiem cos o freemanie,a co wiem to co mi pisal pare lat temu na gg
kira
Ostatnio edytowany przez postmaster3 (2011-06-25 00:27:52)
"powiem wam jedno albo dacie mi moda albo ten serwer przestanie istniec."
To jest groźba, albo szantaż inaczej zwany : P
Czemu temat jeszcze istnieje? Bo ludzie chcą się z Ciebie pośmiać i moderatorzy to rozumieją.
Hahahahaha
Ostatnio edytowany przez Spamerka (2011-06-25 00:29:05)
"powiem wam jedno albo dacie mi moda albo ten serwer przestanie istniec."
To jest groźba, albo szantaż inaczej zwany : PCzemu temat jeszcze istnieje? Bo ludzie chcą się z Ciebie pośmiać i moderatorzy to rozumieją.
Hahahahaha
ah powiem ci jedno
Ostatnio edytowany przez postmaster3 (2011-06-25 00:32:31)
postmaster3 napisał:powiem wam jedno albo dacie mi moda albo ten serwer przestanie istniec.
Popieram! Zniszcz ansi! Później zniszcz fansubs.pl i anfo-event.pl!
BTW: Podobno na fansubs.pl szukają nowego moda
Kensai napisał:postmaster3 napisał:powiem wam jedno albo dacie mi moda albo ten serwer przestanie istniec.
Popieram! Zniszcz ansi! Później zniszcz fansubs.pl i anfo-event.pl!
BTW: Podobno na fansubs.pl szukają nowego moda
tak lece tam
"Kończ waść, wstydu sobie oszczędź". Tee dobry ten tekst, ale bardziej Tobie z nim do twarzy.
Buhahahahahahaha
- Moderatorzy wybaczcie za syf ale ja się tak dobrze bawię.. Potem najwyżej ukarzcie mnie warnem, okey?
Przepraszam : )
mowiles wczesniej zebym zniszczyl to forum
http://forum.gazetalubuska.pl/kto-chce- … ac-t71253/
Ostatnio edytowany przez postmaster3 (2011-06-25 00:44:17)
to jedno z wielu moich dziel
Nie mam sily po robocie...
Tak może bym cos odkrywczego napisał, lecz nie chce się zniżać do poziomu modków...
Już dość mnie rozjechalo, że takie osoby pozostawały modkami...
Jak powszechnie wiadomo:
"Z kim przystajesz, takim sie stajesz..."
Tak więc dobranoc, tu w Szkocji czasem się chodzi do pracy i to czasem nawet za pieniądze, które są przynajmniej coś warte.
Ostatnio edytowany przez LagoonCompany (2011-06-25 00:57:13)
Nie mam sily po robocie...
Tak może bym cos odkrywczego napisał, lecz nie chce się zniżać do poziomu tak zwanych modków...
Już dość mnie rozje... znaczy rozjechalo, że takie padliny pozostawały modkami...Jak powszechnie wiadomo:
"Z kim przystajesz, takim sie stajesz..."Więc dziwie się, że w ogóle przyszedł Ci taki pomysł, jak dołączenie do bandy skretyniałych idiotów, Mareczku...
Trza było powiedzieć wcześniej, to coś by się skoordynowało...
BTW
Głosowałem na Leppera i Kononowicza, przynajmniej nie byłoby cukru po 5zł.
Przyajmniej nasz rząd byłby chociaż śmieszny, a nie żałosny, tyle dobrze że ten nieszczesny samolot się rozbił, to jednego Zimnego Lecha więcej (ta, za podobny żart dostałem od pseudo-modka bana na moje grzeczne konto, teraz mam na was wyrąbane).Starałem sie trzymać cenzury, gdyż chińskie bajki oglądają także małe dzieci jak w/w dziewczynka która ma 13 lat.
Ponoć panuje wolność slowa, nie?
Tak więc dobranoc, tu w Szkocji czasem się chodzi do pracy i to czasem nawet za pieniądze, które są przynajmniej coś warte.
powiem jedno "Kończ waść, wstydu sobie oszczędź". i
Dobra Game Over.... Teraz jesteś jak dziecko łapiące się wszystkiego co popadnie jak nie wie co robić..
A z dzieciakami zabawa nie jest fajna...
Buahahahahahahahaha
mi sie to znudzilo 5 stron temu
-Odezwał jeden z Średnich- powiedział lekko zakurzony troll, poprawiając maskujące części garderoby.
-Tak to już bywa - Odpowiedział Bóg - Kiedy ruszysz kamień węgielny, cała góra może się obsunąć.
-Niech się ludzie bawią - powiedział Łotrzyk do Błazna - Dopóki nie zrozumieją, że to z samych siebie mają uciechę.
-Musi być z tego jakieś wyjście - odpowiedział, podkręcając sprzężenie zwrotne
Własna interpretacja All Along The Watchtower