Nie jesteś zalogowany.
dobra nie gadajcie juz nic,bo mi fanow ploszysc Dambo drikpitt
jako wasz kumpel mowie przestancie!
a moge linka do hentaja zapodac? zgadnijcie co zapodam...
Nie jestem twoim kumplem
The Internet is full. Go away.
wiecie co zrobić żeby postmaster3 nie chodził głodny?:) uciąć mu nogi:)
Dambo-wiesz co nie udzielasz sie na forum jak juz przychodzisz to trolujesz,spamujesz i sparafrazuj ci cos Kończ waść, wstydu sobie oszczędź".
długo nad tym myślałeś?:)
a moge linka do hentaja zapodac? zgadnijcie co zapodam...
A niech będzie, zgadnę: Ojou-sama wa H ga Osuki: The Animation, co to rewatchowane było 5 razy, jak nie więcej?
Ty dulowaty userze!
postmaster3 napisał:a moge linka do hentaja zapodac? zgadnijcie co zapodam...
A niech będzie, zgadnę: Ojou-sama wa H ga Osuki: The Animation, co to rewatchowane było 5 razy, jak nie więcej?
wygrałaś linka na privie,jednak ktos mnie rozumie
postmaster3 napisał:a moge linka do hentaja zapodac? zgadnijcie co zapodam...
A on nie pisał, że 30 razy to oglądał? ;]
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
coellus napisał:postmaster3 napisał:a moge linka do hentaja zapodac? zgadnijcie co zapodam...
A on nie pisał, że 30 razy to oglądał? ;]
A ja się nie orientuję w takich detalach ;p
Ty dulowaty userze!
postmaster3 a gdzie Ty w tej DG mieszkasz bo wiesz, możemy na piwo wyskoczyć, postawię Ci nawet to pogadamy w cztery oczy:D
Na ulicy Adama Mickiewicza 2,ale mi nie sprzedaja browara
skad zalatwisz towar?
Dambo, już widzę to "pogadamy"
Na ulicy Adama Mickiewicza 2,ale mi nie sprzedaja browara
skad zalatwisz towar?
A jednak.
Ty dulowaty userze!
w niektórych tradycjach ułomne dzieci miały zapewnioną opiekę i były nawet czczone:) np. Majowie uważali za świętych ludzi z zespołem Downa, to jest akurat prawda:)
Ja się też pisze, może być jutro ale muszę wcześniej wiedzieć, bo muszę mieszkanie przemeblować, będzie zabawnie, a piwa mu nie stawiaj bo cię jeszcze wsadzą za to, tylko oranżadę na miejscu. Gdzie się spotykamy i o której??
Ostatnio edytowany przez ksenoform (2011-06-24 23:25:08)
w sumie to był żart ale kto wie co wyniknie:D
Ja się też pisze, może być jutro ale muszę wcześniej wiedzieć, bo muszę mieszkanie przemeblować, będzie zabawnie, a piwa mu nie stawiaj bo cię jeszcze wsadzą za to, tylko oranżadę na miejscu. Gdzie się spotykamy i o której??
Mleko truskawkowe lub majonez
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Pod orzechem mam wmiare blisko,chociaz gondola tak samo daleko,ale drozej
Mleko truskawkowe lub majonez
przecież może być i to, i to:) niech będzie moja strata:)
Proponuje zorganizować jednodniowy zjazd ludzi ze śląska. Większość ma teraz dwa dni wolnego.