Nie jesteś zalogowany.
No więc jak panie i panowie,kane juz zdecydowal dulu zrob mnie modkiem zreszta czytales screena.
coellusopłaca ci się iść do wiezienia?przepros a nie bdzie sadu ot co
Dulu, czyń swoją powinność.
edit:
w zasadzie to mi się tylko otrzymanie warna nie opłaca, nic poza tym. No ale ryzyk fizyk.
Ostatnio edytowany przez coellus (2011-06-24 22:40:11)
Ty dulowaty userze!
postmaster3, twierdzę, że jesteś idiotą. I półgłówkiem. I kretynem.
To drugie i trzecie też zgłoś na policję, bo chociaż w Polandzie wyroki się nie sumuje, to niech sprawiedliwości stanie się zadość.
Amen.
Sztuka nie do zdarcia jesteś.
coellusopłaca ci się iść do wiezienia?przepros a nie bdzie sadu ot co
Właśnie, przeproś pana, bo tam cię mogą jednak trochę zedrzeć.
No więc jak panie i panowie,kane juz zdecydowal dulu zrob mnie modkiem zreszta czytales screena.
Do północy powinienem się z tym wyrobić.
coellus
ty dalas na tak,za to cie lubie imozesz isc ze mna na randke jutro,mieszkamy blisko siebie wiec....
p ktorej jutro?kotku?
dulku nie do polnocy bo tata na 100 tu przyjdzie juz teraz slysze jakies kroki
Ostatnio edytowany przez postmaster3 (2011-06-24 22:41:43)
Właśnie wróciłem od kane i mówi,że zgłosi sprawę na policji.myślicie,że gdzie jest freeman w więzieniu za pedof9ilstwo!!!internetowe!!!
.
#Freeman
Moderator forum
Informacje podstawowe
data rejestracji: przed 2004-07-25
ostatnio widziany(a): 2011-06-24 21:48
The Internet is full. Go away.
postmaster3 napisał:Właśnie wróciłem od kane i mówi,że zgłosi sprawę na policji.myślicie,że gdzie jest freeman w więzieniu za pedof9ilstwo!!!internetowe!!!
.
#Freeman
Moderator forum
Informacje podstawowe
ostatnio widziany(a): 2011-06-24 21:48
a myslisz ze w wiezieniu nie ma internetu?
coellus masz chlopaka?oczywiscie z emasz masz mnie od teraz
Ostatnio edytowany przez postmaster3 (2011-06-24 22:43:06)
Jak siedzi za przestępstwa internetowe to dostępu do internetu nie ma
The Internet is full. Go away.
postmaster, biorąc pod uwagę twój wiek, to naprawdę mogę pójść siedzieć. Na to paragraf się znajdzie. A ja nie Kenshiro, nie gustuję w małych chłopcach.
No i idź spać, tata zaraz przyjdzie.
Ty dulowaty userze!
Na koniec mała parafraza: "Kończ waść, wstydu sobie oszczędź".
Może znasz się na interpunkcji i ortografii ale to nie jest parafraza, to jest cytat. A sprafrazować to znaczy zmienić np. "kończ Waść, klawiatury oszczędź"
Teoretycznie nie jestem, i nigdy nie byłem, za aborcją, ale w takim wypadku... myślę, że powinna ona zostać wykonana.
Coś czuję, że ban już leci, mareczku, i znów będziesz musiał zmienić nicka.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
drikpitt napisał:postmaster3 napisał:Właśnie wróciłem od kane i mówi,że zgłosi sprawę na policji.myślicie,że gdzie jest freeman w więzieniu za pedof9ilstwo!!!internetowe!!!
.
#Freeman
Moderator forum
Informacje podstawowe
ostatnio widziany(a): 2011-06-24 21:48a myslisz ze w wiezieniu nie ma internetu?
coellus masz chlopaka?oczywiscie z emasz masz mnie od teraz
Chopie, Jola Rutowicz ci tego nie daruje.
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
Wiedziałem, że na Zagłębiu żyje wielu "po......." ludzi. Jestem z S-c to wpadnę cię naprostować na drogę prawości i porządku.
Aborcja nie może być dostępna, ale jestem za odbieraniem dzieci nieodpowiedzialnym rodzicom.
Ostatnio edytowany przez ksenoform (2011-06-24 22:49:01)
Teoretycznie nie jestem, i nigdy nie byłem, za aborcją, ale w takim wypadku... myślę, że powinna ona zostać wykonana.
Coś czuję, że ban już leci, mareczku, i znów będziesz musiał zmienić nicka.
trudno mam tutaj okolo 27 kont,wiec mam to gdzies czy mnie zbanujesz
wiedzcie wszyscy ze bede odwiedzal to forum czesciej niz sie wam wydaje,bede wasza codzienna zmora.buahahahahahahahaha
jesli to konto nie dostanie modem to nastepne oficjalnie rozpoczynam wojne przeciwko parti rzadzacej ansi .bede walczyl za moimi fanami tutaj,mam 10 glosow wiec mam wladze.
Ostatnio edytowany przez postmaster3 (2011-06-24 22:50:51)
A ja nie Kenshiro, nie gustuję w małych chłopcach.
Nie prowokuj Kenshira bo teraz zaprezentowałaś niższy poziom niż mareczek65.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2011-06-24 22:50:11)
Wiedziałem, że na Zagłębiu żyje wielu "po......." ludzi. Jestem z S-c to wpadnę cię naprostować na drogę prawości i porządku.
Aborcja nie może być dostępna, ale jestem za odbieraniem dzieci nieodpowiedzialnym rodzicom.
Skąd wiesz,że mieszkam w zaglebiu?znamy sie?gadaj na priv
coellus inteligencja nie grzeszy fakt
Ostatnio edytowany przez postmaster3 (2011-06-24 22:51:57)
Czytałem twoje posty które Zjadacz przytoczył, a d-g na Zagłębiu leży. W wieku 10 lat rodzice nie puszczali ci pewnie dalej niż do piaskownicy. Więc nie mieszkasz nigdzie dalej niż Zagłębie.
Czytałem twoje posty które Zjadacz przytoczył, a d-g na Zagłębiu leży. W wieku 10 lat rodzice nie puszczali ci pewnie dalej niż do piaskownicy. Więc nie mieszkasz nigdzie dalej niż Zagłębie.
daj mi na priv czy my sie znamy,czy to ty mateusz?
a moze to ty lukasz? bo nikt z ansi nie moze mnie kojarzyc w realu...
a moze harry potter? co sie dzieje?
Oberleutnant napisał:Na koniec mała parafraza: "Kończ waść, wstydu sobie oszczędź".
Może znasz się na interpunkcji i ortografii ale to nie jest parafraza, to jest cytat. A sprafrazować to znaczy zmienić np. "kończ Waść, klawiatury oszczędź"
Fredrowskim cytatem jest "Kończ waść, wstydu oszczędź", czyli Obera "Kończ waść, wstydu sobie oszczędź" jest parafrazą.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Oberleutnant napisał:Na koniec mała parafraza: "Kończ waść, wstydu sobie oszczędź".
Cytat brzmi: "Kończ waść, wstydu oszczędź". Kmicic zwraca się do Wołodyjowskiego. Chodzi o to, żeby pułkownik "dobił" pana Andrzeja, aby ten nie okrył się hańbą. Tymczasem ja dodałem do cytatu słowo "sobie", zmieniając jego sens, ale zachowując podobieństwo. I wydaje mi się, że jednak mam rację, chociaż polonistą nie jestem. Oczywiście twój przykład także jest parafrazą. Chyba że nie pamiętałeś dokładnie cytatu i stąd tak pomyślałeś.
Zgodnie z definicją: "Parafraza - przeróbka utworu literackiego wykorzystująca swobodnie, nierzadko żartobliwie jego treść i wątki za pomocą środków innych niż w pierwowzorze, zachowując jednak zasadnicze podobieństwo".
Decyzja ludnosci na ansi przewaga 11.9% zostaje oficjalknie moderatorem!!!!!
wladza zostanie mi przekazana o godzinie 12;00 polskiego czasu
ludziom glosujacym dla mnie powiem jedno dziekuje,
ludzia ktorzt dawali nie lub kto to mareczek65 mowie-srezssz sie teraz aktywnosci na tym forum.wasze dni sa policzone,bede was zijal jak mrowki na mrowisku szczegolnosci szanowna moderacje
BEDA KONTR REFORACJE
Edit
mam doskonala paradraze mareczek65 zostal moderatorem,a freeman do pedofil
sparafrazuje "Kończ waść, wstydu oszczędź"
"Kończ pierdolić,mareczek won"
Ostatnio edytowany przez postmaster3 (2011-06-24 23:02:57)
Ojoj, co to będzie, co to będzie.
Ty dulowaty userze!