Nie jesteś zalogowany.
Zastanawiam się kiedy ten idiotyczny temat zostanie zamknięty przez moderatorów? Inne tematy to zamykać umieją, a ten pożal się Boże wciąż jest otwarty ; /
Eee tam, temat fajnie się czyta, niech zostanie na razie.
<KieR> robotic notes bylo niezle
Chyba naprawdę mama go nie kocha........
Zbiórka pieniążków na dziecko z porażeniem?
btw. zrobiliście tu taki spam, że onet nawet się chowa
Ostatnio edytowany przez Yagami_Raito8920 (2011-06-24 20:16:20)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Oberleutnant napisał:postmaster3 napisał:bo czymie moderacje za jaja,dakara asobi tsukareta bokura wa kitto omoidasu koto mo nai
Zaraz, co robisz? Czymasz?
trzymie w guralskim akcencie(mozna takze powiedziec ze w slaskim)
Boże, widzisz, a nie grzmisz...
Ober, tu już bez ortografii jest z czego pośmiać ;p
Ty dulowaty userze!
Temat zawieszony, aż rodzice pozwolą mu znowu komputer włączyć.
7 stron
Dobrze, że czytam na bieżąco bo by mi się nie chciało.
Ostatnio edytowany przez ksenoform (2011-06-24 20:21:25)
w samej ankiecie ktoś dał mi 9 razy tak,więc to oznacza,że kogoś powiedzmy rozbawiłem,a jednak 5 osób tylko napisało tutaj pozytywny komentarz.Zgodzisz się ze mną.Jeśli jednak powiesz,że robili się jaja,to czemu dalej ich nie robią tylko dalej uchybiają moją godność osobistą,co sprawia,że okrawają mój dobry humor,który chciałem tutaj wykorzystać
/me zagłosował na "tak", zrobiłem to dla jaj, ale dalsze wkręcanie i naśmiewanie się z ciebie uznałem za bezcelowe, szkoda życia
Oho, legendarny debilek powrócił! I to jeszcze pisze w jednym wątku z Virusem i Tomem!!! Jest ogień!
Kto jest Tomem?
/me jest niezorientowany :>
EDIT: hmm, po ponownym przeczytaniu powyższej wypowiedzi nie jestem pewien, co starałeś się nam przekazać, więc sory, jeśli źle zinterpretowałem twoją wypowiedź :>
Ostatnio edytowany przez DDuś (2011-06-24 20:23:53)
Chyba temat stracił silnik, pozostała sama karoseria.
DD, Tom to tomxxx, obecnie Kenshiro.
Temat wisi, bo macie rozrywkę, jak widać Temat niech na razie wisi, a delikwent pewnie bardzo szybko znów stąd poleci. Enjoy,
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
I jeszcze był tam gdzieś ledziux.
delikwent pewnie bardzo szybko znów stąd polec
Te wasze stalinowskie metody, przez które Kane boi się o własne majtki...
Quithe napisał:DD, Tom to tomxxx, obecnie Kenshiro.
I jeszcze był tam gdzieś ledziux.
A, proszę o wybaczenie xD
Ace, tak, tylko coś tam jednak trzeba zrobić, żeby zasłużyć, np. doktorat z głupoty
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Eee... Kenshiro to ledziux dalej zwany Tomem? oO Za cholerę bym się nie połapał... może dlatego, że tak rzadko tutaj zaglądam.
I to jeszcze pisze w jednym wątku z Virusem i Tomem!!!
Ja tym bardziej nie wiem o co w tym chodzi. Ktoś tu chciał się dowartościować? Wywyższyć czy może napisać for fun... poza tym ja tu nie dyskutuję z nimi tylko wyrażam własną opinię, więc wypraszam sobie takich docinek. (sd. dałbyś se w końcu siana i zlazł ze mnie -.-).
(sd. dałbyś se w końcu siana i zlazł ze mnie -.-).
Najpierw ktoś musiałby na ciebie wejść...
Kira, wyluzuj trochę, po co tak wszystko traktujesz na serio
Walicie ściemy, co tam mod, dajcie mu Admina, a strona w ciągu 2h będzie miała 300 nowych trolli. Swoi do swojego lecą, więc ansi odżyje, w inny sposób, ale jednak.
Nie myl pojęć. Trolem jest np. qwig, a mareczek65 jest zwyczajnym półgłówkiem. To zupełnie dwie różne sprawy.
Ostatnio edytowany przez Cain (2011-06-24 21:35:03)
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
Thx, chodziło mi właśnie o jego obecny nick, bo dobrze go wspominam z dawnych czasów xd
Kira, wyluzuj trochę, po co tak wszystko traktujesz na serio
Bo taka jego natura - ku uciesze gawiedzi
Ostatnio edytowany przez DevilDrom (2011-06-24 21:39:45)
Właśnie wróciłem od kane i mówi,że zgłosi sprawę na policji.myślicie,że gdzie jest freeman w więzieniu za pedof9ilstwo!!!internetowe!!!
zgłoszę was wszystkich za ponizanie
http://www.wiadomosci24.pl/artykul/za_s … 38176.html
EDIT szybko gadajmy,bo tato zaraz przyjdzie i mi wylaczy kompa,o mam kare do 22.00 ale go nie ma wiec...
Ostatnio edytowany przez postmaster3 (2011-06-24 22:31:45)
postmaster3, twierdzę, że jesteś idiotą. I półgłówkiem. I kretynem.
To drugie i trzecie też zgłoś na policję, bo chociaż w Polandzie wyroki się nie sumuje, to niech sprawiedliwości stanie się zadość.
Amen.
edit:
EDIT szybko gadajmy,bo tato zaraz przyjdzie i mi wylaczy kompa,o mam kare do 22.00 ale go nie ma wiec...
Tatuś przejrzał historię przeglądarki i dotarł aż tutaj?
Ostatnio edytowany przez coellus (2011-06-24 22:34:19)
Ty dulowaty userze!
No więc jak panie i panowie,kane juz zdecydowal dulu zrob mnie modkiem zreszta czytales screena.
coellusopłaca ci się iść do wiezienia?przepros a nie bdzie sadu ot co
Ostatnio edytowany przez postmaster3 (2011-06-24 22:38:10)