Nie jesteś zalogowany.
Nie, jednak nie wytrzymam...
Jak można, do cholery, wybrać na moderatora kogoś, kto sam robi syfu za trzech podrzędnych trolli, o zasadach pisowni ma blade pojęcie i robi z siebie idiotę?
no to ja przynajmniej mleko,hej
a moze tak w 2015 mam 18 jak zostrane modem dzisiaj to bede przez te 4 lata ostrzedzal zeby ci postawic flahe
Przykład.
Niekiedy prowokacje są naprawdę ciekawe (np. z Mró-chinem i Seto no Hanayome). Niekiedy "dramy" są naprawdę śmieszne (Kira i spółka), a patrząc na ten temat, nie wiem, czy śmiać się, czy płakać. Prędzej mi kaktus na czole wyrośnie, niż ty zostaniesz moderatorem.
Na koniec mała parafraza: "Kończ waść, wstydu sobie oszczędź".
Ale zobaczcie, jak się nagle forum ożywiło Xd Ha!
Jest jeleń, jest impreza .
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Jak można, do cholery, wybrać na moderatora kogoś, kto sam robi syfu za trzech podrzędnych trolli, o zasadach pisowni ma blade pojęcie i robi z siebie idiotę?postmaster3 napisał:no to ja przynajmniej mleko,hej
a moze tak w 2015 mam 18 jak zostrane modem dzisiaj to bede przez te 4 lata ostrzedzal zeby ci postawic flahe
Przykład.
Niekiedy prowokacje są naprawdę ciekawe (np. z Mró-chinem i Seto no Hanayome). Niekiedy "dramy" są naprawdę śmieszne (Kira i spółka), a patrząc na ten temat, nie wiem, czy śmiać się, czy płakać. Prędzej mi kaktus na czole wyrośnie, niż ty zostaniesz moderatorem.
Na koniec mała parafraza: "Kończ waść, wstydu sobie oszczędź".
fajnie by bylo jakbys nie uzywal tego moda ktory poprawia ortografie w przegladarkach ja tego nie uzywam i nie swiece jakty,a druga rzecz to mnie malo interesujesz,bo masz nie orbaz sie brzydki avatar.
Yagami_Raito8920
a do jelenia wszystkie baranki
Ostatnio edytowany przez postmaster3 (2011-06-24 17:32:11)
na mnie glos bo znam sie na anime
Może mała rywalizacja? moja lista anime jest grubo ponad 2x taka jak twoja, znam trochę osób z ansi i nie tylko, które również mają o wiele tytułów.
Oceny 10/10 tego nie zaakceptuje nigdzie, nie widziałem anime, które nie miałoby chociaż jednej skazy, a na pewno nie są nimi goodneski...
Kto chce żebym został modem na ansi, tak prowadzę stronę z online i tak nie piszę poprawnie w języku polskim (kiedyś ktoś powiedział, że dysortografia, dysgrafia etc. nie istnieją, wiec po prostu jestem upośledzony).
Ale wiesz co, jestem na tak, nie udzielam się na ansi więc mi to wisi kto będzie moderował, aha zapomniałbym tak wszyscy się boją konkurencji z twojej strony ^^
let's rock and roll
________________________________________________________________________________________________
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."
Albert Einstein
________________________________________________________________________________________________
na mnie glos bo znam sie na anime
Może mała rywalizacja? moja lista anime jest grubo ponad 2x taka jak twoja, znam trochę osób z ansi i nie tylko, które również mają o wiele tytułów.
Oceny 10/10 tego nie zaakceptuje nigdzie, nie widziałem anime, które nie miałoby chociaż jednej skazy, a na pewno nie są nimi goodneski...
Kto chce żebym został modem na ansi, tak prowadzę stronę z online i tak nie piszę poprawnie w języku polskim (kiedyś ktoś powiedział, że dysortografia, dysgrafia etc. nie istnieją, wiec po prostu jestem upośledzony).Ale wiesz co, jestem na tak, nie udzielam się na ansi więc mi to wisi kto będzie moderował, aha zapomniałbym tak wszyscy się boją konkurencji z twojej strony ^^
let's rock and roll
hej daj mi linka do twojej listy,ten argument byl po to bo obecna moderacja napewno widziala duzo mniej odemnie powiem wiecej ona nawet nie lubi anime wiec to jest bezsensu wtedy.wedlug mnie modami portalach o anime nie powinni byc antyfani jak tutaj.
Jak można, do cholery, wybrać na moderatora kogoś, kto sam robi syfu za trzech podrzędnych trolli, o zasadach pisowni ma blade pojęcie i robi z siebie idiotę?
Nikt nie ma takiego bzika na punkcie interpunkcji i zasadach pisowni jak Ty i pamiętaj, że nie każdy pamięta/musi znać wszystkie te zasady, aby być "fajnym" - Ty masz o tym pojęcia, a o innej rzeczy natomiast nie - tak jest zawsze.
i robi z siebie idiotę?
Poza tym nie musisz się tym martwić, ale wątpię, aby taka osoba jak on został moderatorem.
Zmieniłbym ten fragment cytatu Laudi, na taki:
let's rock and troll
@temat
Ogółem zagłosowałem na opcję "nie"
Ostatnio edytowany przez spayker (2011-06-24 17:45:51)
do moderowania nie trzeba mieć 3k anime, a oceny właściwe
ale mam stronę dla ciebie:
http://zapytaj.com.pl/Category/028,009/ … Anime.html
co do listy...ja mogę pogadać o anime, nie mam listy na malu, znudziła mi się po 2 dniach, mam tam niecałe 500 tytułów a to mniej niż mam obecnie na CD/DVD i dyskach...
chwalenie się malem(listą obejrzanych serii) jest dla noobów, ale najwyraźniej nie wyłapałeś o co mi chodzi.
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."
Albert Einstein
Chłopie, ja ledwo potrafię przeczytać te twoje wypociny, bo tyle błędów robisz, wymieniłem ci tylko dwa najbardziej rażące.
A to, co tutaj odpierdzielasz, to nie jest nawet cyrk, tylko tragedia, która na dodatek świadczy o twojej głupocie. Wybacz, jeśli cię uraziłem, ale wnioskuje to na podstawie napisanych przez ciebie postów w tymże temacie - jesteś bądź robisz z siebie debila.
Chłopie, ja ledwo potrafię przeczytać te twoje wypociny, bo tyle błędów robisz, wymieniłem ci tylko dwa najbardziej rażące.
A to, co tutaj odpierdzielasz, to nie jest nawet cyrk, tylko tragedia, która na dodatek świadczy o twojej głupocie. Wybacz, jeśli cię uraziłem, ale wnioskuje to na podstawie napisanych przez ciebie postów w tymże temacie - jesteś bądź robisz z siebie debila.
Raczej to drugie. Debil by sie obraził za nazywanie po imieniu.
Czyżby wróciła era powiększania e-fujary za pomocą ilości anime na e-liście? Myśałem że czasy przekomarzania się "kto widział więcej" bezpowrotnie wróciły.
Ja tam mareczka nie znam... do czynienia z nim nie miałem (mimo, że siedzę tutaj niestety od... 2004r?), a jedynie słyszałem opowieści o nim. Choć widząc temat omal się nie udusiłem ze śmiechu.
PS. Ober, skończ waść... bo to już nawet śmieszne nie jest (domyśl się sam co mam konkretnie na myśli).
Myśałem że czasy przekomarzania się "kto widział więcej" bezpowrotnie wróciły.
Rozbawiłeś mnie tym bardziej niż sam wątek XD
A tak, Virus. Czekaliśmy na ciebie Wiedziałem, że nie będziesz mógł się powstrzymać i coś napiszesz. No ale muszę ci przyznać, że prezentujesz sobą o wiele więcej niż autor tego tematu. Jak już mówiłem, twoje posty czyta się przynajmniej z uśmiechem na twarzy. I w sumie byłoby mi trochę żal, gdybyś na stałe zniknął z tego forum, więc doceń to:P
No, nauczenie pisać zrozumiale następnego id..e... celu żartów trwałoby stanowczo za długo
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
_KiRA napisał:Myśałem że czasy przekomarzania się "kto widział więcej" bezpowrotnie wróciły.
Rozbawiłeś mnie tym bardziej niż sam wątek XD
O fuck XD Napisałem co innego niż myślałem... Miało być "minęły", ale srał pies. Heh...
Oberleutnant-nie wysilaj sie wiecej w tym temacie bo jak przeczytam twoj nick to nawet go nie bede czytal.nie lubie ludzi ktorzy sie wywyzszaja na internecie,zaloze sie ze w prawdziwym zyciu jestes tylko parobkiem,a w internecie strugasz bossa coz zal
laudemortto fajnie,kurcze lubie ludzi ktorzy widzieli wiecej anime odemnie,ale mam narazie tylko 14 lat wiec ,wiesz ty zyjesz dluzej.mam nadzieje ze kiedys pogadamy na shinden,ale wtedy interpunkcja i gramatyka bedzie na wlasciwym miejscu
ja wyloze z zalozenia ze jak cos sie robi to po to aby osiagnac jakis cel,wiekszosc was lewaki chce tylko przezyc,a mnei dziadek,ktory zyl; za komuny uczyl ze ludzie powinni zyc dla idei przekonan i za nie umierac,widac dzisiejsza mlodziez ma zle przekonania przez obecne rzady lewakow ,chcecie tylko przezyc
Ostatnio edytowany przez postmaster3 (2011-06-24 18:29:58)
Oho, legendarny debilek powrócił! I to jeszcze pisze w jednym wątku z Virusem i Tomem!!! Jest ogień!
Krótka historia Mareczka65 - ten zagubiony chłopczyk odwiedzał nasze forum bodajże w 2007, w późniejszej fazie używając miliona różnych nicków. Rzeczą, którą (oprócz robienia gnoju) zasłynął, była niewątpliwie akcja przeciwko ówczesnemu modowi Freemanowi. Z powodu otrzymanego warna Mareczek twierdził, że Freeman jest pedofilem i że go molestował przez GG. Mareczek wysłał pożal-się-Boże logi kilku losowo wybranym osobom z Ansi (m.in. mnie), za pomocą których chciał przekonać resztę użytkowników do swoich racji. Specjalnie dla młodszych stażem użytkowników wrzucam trzy tematy założone przez różne nicki Mareczka + screen, który wysyłał różnym użytkownikom i rozmowę z Saerothem, w której trochę nie wyszło mu oczernianie Freemana Loga z mojej rozmowy z Mareczkiem nie dam, bo za dużo pyskówek poszło z mojej strony (szczeniak byłem ).
"Skazany na zajebistość"
ja wyloze z zalozenia ze jak cos sie robi to po to aby osiagnac jakis cel,wiekszosc was lewaki chce tylko przezyc,a mnei dziadek,ktory zyl; za komuny uczyl ze ludzie powinni zyc dla idei przekonan i za nie umierac,widac dzisiejsza mlodziez ma zle przekonania przez obecne rzady lewakow ,chcecie tylko przezyc
Chciałem policzyć błędy, które zrobiłeś w tejże krótkiej wypowiedzi, ale nie dam rady, jest ich zbyt dużo.
Oho, legendarny debilek powrócił! I to jeszcze pisze w jednym wątku z Virusem i Tomem!!! Jest ogień!
Krótka historia Mareczka65 - ten zagubiony chłopczyk odwiedzał nasze forum bodajże w 2007, w późniejszej fazie używając miliona różnych nicków. Rzeczą, którą (oprócz robienia gnoju) zasłynął, była niewątpliwie akcja przeciwko ówczesnemu modowi Freemanowi. Z powodu otrzymanego warna Mareczek twierdził, że Freeman jest pedofilem i że go molestował przez GG. Mareczek wysłał pożal-się-Boże logi kilku losowo wybranym osobom z Ansi (m.in. mnie), za pomocą których chciał przekonać resztę użytkowników do swoich racji. Specjalnie dla młodszych stażem użytkowników wrzucam trzy tematy założone przez różne nicki Mareczka + screen, który wysyłał różnym użytkownikom i rozmowę z Saerothem, w której trochę nie wyszło mu oczernianie Freemana Loga z mojej rozmowy z Mareczkiem nie dam, bo za dużo pyskówek poszło z mojej strony (szczeniak byłem ).
zjadacz nie dasz linku bo sam chciales freemana znioszczyc tylko ze mi nie wszyslo wiec musiales sie jakos ratowac
Nie głosowałem w ogóle, ale znawcą anime to na pewno jestem lepszym od Ciebie, Mareczku65.
Mareczek ma taką listę anime, że hej, że musi zostać modem bez dwóch zdań.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime