Nie jesteś zalogowany.
coellus napisał:Chyba burza hormonów w okresie dorastania u chłopców jest groźniejsza, niż myślałam.
Oby to był gimnazjalista, gorzej, jak to jakiś stary pierdziel.
Pierwsze niestety nie
Sado napisał:coellus napisał:Chyba burza hormonów w okresie dorastania u chłopców jest groźniejsza, niż myślałam.
Oby to był gimnazjalista, gorzej, jak to jakiś stary pierdziel.
Pierwsze niestety nie
Tracę wiarę w ludzi... co to animu robi z mózgiem?
@Wakabayashi - już mniejsza o Botherhooda. Jak przejrzałem anime, którym on wstawił 10/10, to mi wyskoczyło to: http://myanimelist.net/anime/8291/Ojou- … _Animation
Ostatnio edytowany przez Sado (2011-06-24 16:46:16)
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
bodzio napisał:Sado napisał:Oby to był gimnazjalista, gorzej, jak to jakiś stary pierdziel.
Pierwsze niestety nie
Tracę wiarę w ludzi... co to animu robi z mózgiem?
@Wakabayashi - już mniejsza o Bortherhooda. Jak przejrzałem anime, którym on wstawił 10/10, to mi wyskoczyło to: http://myanimelist.net/anime/8291/Ojou- … _Animation
To się chyba z Kenshirem polubią
Chciałem sobie popatrzeć na jego oceny anime, ale tam prawie nic nie ma. Tylko kilka pozycji ocenił.
postmaster3 napisał:odkiedy na tanuku zbanowali mnie całkowice
Tylko jak widzę twoje konto na tanuki nie zostało usunięte.
zauważ,że nie ma mnie na rankingu ani nawet nie moge sie zalogowac na tanuku wiec...
ocenilem serie tylko ktore rewatchowalem wiecej niz 5 razy dlatego
mam 14 lat i sie tego nei wstydze
edit
ztego co slysze to Kenshiro lubi ojousame ja tez okolo 30 razy rewatchowalem,ogolnie nie chcialem dawac hentai na liste ale kolega z gimnazjum mnie sprowokowal i musialem co nei co upnac a obejrzalem tego hoho i jeszcze wiecej
edit2
coellus specjalnie dalem taki wiek zeby hentaje dodawac bo nie mozna to samo masz na anidb.net
Ostatnio edytowany przez postmaster3 (2011-06-24 17:00:50)
Urodziny: 25 kwietnia 1989
Ostatnio edytowany przez coellus (2011-06-24 16:56:14)
Ty dulowaty userze!
jak mialem 4 lata mama mnie zapisala na szkolenie angielskiego dlatego w wieku 9 lat umialem perfect angielski a u sasiada moglem sciagac anime,bo sie takze sam interesowal
Znaczy się gimnazjalista z burzą hormonów.
Cholera, no przecież, rok szkolny się skończył.
Ty dulowaty userze!
Znaczy się gimnazjalista z burzą hormonów.
Cholera, no przecież, rok szkolny się skończył.
no widzisz jakei to logiczne dlatego mam teraz czas tutaj siedziec,jakbym mial naprawde mial 22 lata to teraz bym byl w pracy albo na jakims alkoholu w jakies restauracji
Ja powstrzymam się od komentarza, a zamiast niego posyłam filmik na jutiub, który doskonale oddaje moje odczucia.
Ostatnio edytowany przez Oberleutnant (2011-06-24 17:12:57)
ztego co slysze to Kenshiro lubi ojousame ja tez okolo 30 razy rewatchowalem
Nawet tego nie oglądałem
Po drugie wygląda odpychająco.
Nie no, 14-latki też zazwyczaj na pierwszych dniach wakacji idą coś łyknąć.
Swoją drogą, po prostu nie potrafię uwierzyć, że on tak na serio. To musi być prowokacja. Proszę...
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
@Wakabayashi - już mniejsza o Botherhooda. Jak przejrzałem anime, którym on wstawił 10/10, to mi wyskoczyło to: http://myanimelist.net/anime/8291/Ojou- … _Animation
Ocena wystawiona pewnie 'zaraz po'. Nie ma się czemu dziwić. xD
Swoją drogą, po prostu nie potrafię uwierzyć, że on tak na serio. To musi być prowokacja. Proszę...
Trolling is art
a tak offtopujkac wedlug mnie opening kaiji 2 jest openingiem sezonu,zgodzisz sie zemna,takie polaczenie pop dance i heavy metalu (wedlug mnie cos nowego i do tego w genialnym wydaniu)
A ja tam jestem wiernym fanem pierwszego opa i eda.
Ostatnio edytowany przez lipa3000 (2011-06-24 17:22:03)
Sado napisał:@Wakabayashi - już mniejsza o Botherhooda. Jak przejrzałem anime, którym on wstawił 10/10, to mi wyskoczyło to: http://myanimelist.net/anime/8291/Ojou- … _Animation
Ocena wystawiona pewnie 'zaraz po'. Nie ma się czemu dziwić. xD
super obrazkowo zrobiony mail,
a tak offtopujkac wedlug mnie opening kaiji 2 jest openingiem sezonu,zgodzisz sie zemna,takie polaczenie pop dance i heavy metalu (wedlug mnie cos nowego i do tego w genialnym wydaniu)
Jaka prowokacja?co niby prowokuje,poprostu wybierzcie mnien a moda a bedzie wkoncu tutaj porzadek
Ostatnio edytowany przez postmaster3 (2011-06-24 17:19:44)
Żeby tutaj zostać forumowym modem, musisz znać się na interpunkcji i obalić ze mną flachę. Obecnych już namaściłem.
A ty za chudy w uszach jesteś, więc...
no to ja przynajmniej mleko,hej
a moze tak w 2015 mam 18 jak zostrane modem dzisiaj to bede przez te 4 lata ostrzedzal zeby ci postawic flahe
Ale zobaczcie, jak się nagle forum ożywiło Xd Ha!
Ale zobaczcie, jak się nagle forum ożywiło Xd Ha!
zawsze za moich czasow tak bylo i bedzie,ale nie moge wpelni uzyc mocy kiedy nie bede modkiem tego balaganu
songoku
ja jestem katolikiem2010 ten orginalnym
czy wiesz po co żyjesz?
mniewasz,że żyjesz,a umarłem jesteś
Ostatnio edytowany przez postmaster3 (2011-06-24 17:27:16)
Pamietam ~mareczka i jak tylko przeczytalem temat (nawet nie wszedlem do topicu), to od razu ze strachu sie zatrzaslem i przez ciebie nie zdarzylem tylko dalem do zlewu... :/
Oczywiscie z tego powodu zaznaczylem bramke nr 2.
Teraz juz czytam caly temat, ale juz z pampersem.
BTW Zalatujesz cos ala ~czulym_wojtkiem z onetu.
Ostatnio edytowany przez songoku (2011-06-24 17:25:54)