Nie jesteś zalogowany.
No, no. Wreszcie dostajemy trochę akcji, a nie nudne gadanie, i gadanie, i gadanie...
Widać Ichigo wróciła wreszcie chęć do życia, ale ciekawe, kto chce śmierci Orihimei.
Ostatnio edytowany przez KieR (2011-02-18 17:53:14)
Większość czytelników .
Widać Ichigo wróciła wreszcie chęć do życia, ale ciekawe, kto chce śmierci Orihimei.
Umm...Każdy kogo drażni jej obecność w mandze?
Chapter taki sobie, Ichigo jakieś postępy robi ale nic specjalnego nie zaprezentował. Mam nadzieje że autor na zakończenie serii podniesie trochę poziom i nie zmarnuje całkowicie tej serii.
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
A ja tam bardziej ją lubię niż Rukie. Btw. Tytuł rozdziału > me.
Ostatnio edytowany przez KieR (2011-02-18 18:17:59)
Z tego co wiem to poza obecną sagą z odzyskaniem mocy przez Ichigo, ma być jeszcze jedna, ostatnia saga. Miała być jedna krótka (ta która trwa obecnie) i jedna długa, więc nie wiem czy będzie trwać 10 lat. One Piece będzie trwać jeszcze dobre 12 lat bo jest dopiero w połowie, ale to tak na marginesie
Z tego co wiem to poza obecną sagą z odzyskaniem mocy przez Ichigo, ma być jeszcze jedna, ostatnia saga. Miała być jedna krótka (ta która trwa obecnie) i jedna długa, więc nie wiem czy będzie trwać 10 lat. One Piece będzie trwać jeszcze dobre 12 lat bo jest dopiero w połowie, ale to tak na marginesie
Kubo mówił w wywiadzie ze manga będzie powstawać jeszcze przez dekadę.
Tutaj bym się kucił, skąd wiesz, że druga część drogi nie jest dłuższa, wieksza story będzie. Np. Przez wiele mocnych piratów itd.
Hmm, wielu osobom musiała się ta scena spodobać, sądząć po komentarzach wcześniejszych na temat Inue.
Chciaż pewnie się zawiodła kolejnymi stronami xD
Btw, znamy wreszcie nowego czarnego charaktera, czy "niby przyjaciele" udają ich i to oni pociągają za sznurki.
Ostatnio edytowany przez KieR (2011-03-11 01:19:07)
Xa, końcówka ostatniego rozdziału w moim odczuciu dość ciekawa i wreszcie chyba zaczyna dziać się coś poważniejszego Ciekawe, co Uruhara i ojciec Ichigo knują. Ba, ciekawe, kim jest postać, z ostatniego kadru (widać same stopy w śnieżno-białych skarpetkach xD).
Albo to Aizen (tak wiem, siedzi w piekle czy gdzieś ale wiemy jak to z nim bywa. Just as planned...) albo ktoś od tego króla/miejsca gdzie Aizen chciał się dostać.
@offtopic
I czemu nikt nie odkopuje tematu o One piece?
Ostatnio edytowany przez Kroko (2011-05-24 15:03:10)
Bo w OP nudą wieje xD
Oj tam, nudą wieje. A w Bleachu to nie? Obecny arc wygląda jak jeden, wielki filler jak na razie.
Obecny arc jest ciekawy. Im więcej napieprzanki pomiedzy członkami SS tym lepiej. No i nie bawili się w zgadywanki tylko od razu powiedzieli kto jest tym zuym ;d
Jakie naparzanki pomiędzy SS? I jaki zuym?
Jak na razie się nie pojawił nikt z SS.
A co do chapów ostatnich, to są nudne, to fakt. Spodziewałem się jakiejś dramaturgi, albo walki innych i że Ichigo odzyska moce w kryzysowym momencie w jakiś inny sposób. A tu dupa, kolejny kulawy, nudny, żmudny trening... Taki poziom maja aktualne chapy, że nawet za nimi nie czekam, tylko tak z przyzwyczajenia jak wyjdzie to lukne i tyle.
A ten shinigami, to pewnie jakaś nowa postać (może były Shinigami, ktoś od króla... się zobaczy z czasem, bo aż takie ciekaw to nie jest aby gdybać kto to).
Także nie wiem co ludzie się upierają, że to może być: Aizen, Gin, Renji itp...
Tak samo upierali się w kilku momentach po time skipie, ale świadczy to tylko o tym jacy oni są ograniczeni do postaci już istniejących i nie mogą znieść tego, że pojawiają się nowe.
A w One Piece dzieje się dużo ciekawiej niż tutaj, tam nawet aktualne retrosy są fajne.
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2011-05-24 18:26:18)
A w One Piece dzieje się dużo ciekawiej niż tutaj, tam nawet aktualne retrosy są fajne.
Nie
Shinuta napisał:A w One Piece dzieje się dużo ciekawiej niż tutaj, tam nawet aktualne retrosy są fajne.
Nie
Jak się lubi mordobicia, z fabułą denna jaką teraz bleach pokazuje to masz racje. Nie. Ale ja wole fabułę ciekawą, która jest w retrosach, niż to co się dzieje w bleachu teraz.
Ktoś mi może powiedzieć ocb z tym królem? W nowym wątku (chyba ) o nim nie wspominali.